Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Γλυκά Νερά: Οι έρευνες για τη δολοφονία και η σύλληψη 43χρονου Γεωργιανού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά ενώ τις τελευταίες ώρες εξετάζεται για συμμετοχή στο έγκλημα ένας 43χρονος Γεωργιανός που εντοπίστηκε στον Έβρο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα.

Πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές και όπως διαπιστώθηκε είναι ένας από τους δράστες ληστείας στο Πικέρμι στις αρχές Μαρτίου με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Μία ληστεία που έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά με τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Οι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ που ερευνούν την υπόθεση αναμένουν τα αποτελέσματα DNA και δαχτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται ο 43χρονος με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά..

Επίσης αναμένεται να κληθεί στη ΓΑΔΑ και ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε προκειμένου να δει τον 43χρονο μήπως αναγνωρίσει στο πρόσωπό του κάποιον από τους τρεις δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι του τη μοιραία νύχτα πριν μια εβδομάδα.

Για τη σύλληψη του 43χρου η ΓΑΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, χθες (17-5-2021) το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι την 5-3-2021, από κοινού με τέσσερις άγνωστους συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face, εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Πικέρμι Αττικής, ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας ζεύγος ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος, μεσημβρινές ώρες της 14-5-2021, προκειμένου να εξέλθει από τη Χώρα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Έβρου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών-επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.

Ο 43χρονος, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία απεστάλη συνοδεία στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, όπου ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

Ακολούθως παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, όπου και κρατείτο προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στη Χώρα καταγωγής του.

Απογευματινές ώρες της 17-5-2021 οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος.

Ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές, πλαστογραφίες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του και τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βουλή: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα

Βουλή: Μητσοτάκης, Φάμελλος, Ανδρουλάκης για την πρόταση δυσπιστίας

Μητσοτάκης: Αν πιστεύετε ότι πρέπει να συσταθεί προκαταρκτική, να τεκμηριώσετε το αδίκημα και να το συζητήσουμε «Πολιτικές δυνάμεις μεταβλήθηκαν σε εμπόρους του πόνου. Ωστε να...

Αύριο η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό – Επικρατέστερο σενάριο τα 830 ευρώ μεικτά

O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην αύξηση στον κατώτατο μισθό η οποία θα...

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του...

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...
Ο Παππάς …έφυγε για το διάστημα!

Μετά το μπάχαλο άλλαξε άποψη ο Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση, λέει τώρα

Κάτω από το βάρος των δυσμενών εντυπώσεων και του χάους που επικρατεί στην αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να ανασκευάσει όσα αποκάλυψε στο Action...

Η αληθινή νηστεία

Κάθε φάρμακο, για να έχει καλά αποτελέσματα, πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά· έτσι και η νηστεία. Η νηστεία δεν είναι ανεξάρτητη αρετή, αλλά έχει αξία αν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εξάρχεια: Δεύτερη σύλληψη για τη ληστεία και απόπειρα βιασμού 36χρονης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων αναζητήσεων από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης...

Συνελήφθη 43χρονος από την Πάτρα που πήγε σε ραντεβού με ανήλικη

Στα χέρια της Αστυνομία έπεσε ένας 43χρονος από την Πάτρα ο οποίος μέσα από...

Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν δολοφονηθεί μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 43χρονο άνδρα λίγο πριν πέσει θύμα άγριας δολοφονίας από μία...

Μέγαρα: Συνελήφθη ο Ρομά που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου της συντρόφου του

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής συνέλαβαν στα Μέγαρα τον 23χρονο Ρομά που κατηγορείται για...