Γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κακοποιήθηκε από συνάδελφό της

208
Τροχαίο για αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - Δύο τραυματίες

Σοκ στους κόλπους της αστυνομίας. Όπως κατήγγειλε γυναίκα αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ απειλήθηκε, βασανίστηκε και χτυπήθηκε ανελέητα από συνάδελφό της, με τον οποίο φέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση, όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν η αστυνομικός, μητέρα δύο παιδιών, επισκέφθηκε τον 38χρονο αστυνομικό στο σπίτι του στον Βύρωνα. Εκείνος, για άγνωστο λόγο, άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο, στον αυχένα, στη μέση και στη σπονδυλική στήλη. Ο 38χρονος αστυνομικός όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια, έβγαλε το όπλο του και κολλώντας το στον κρόταφο της κοπέλας, την απείλησε ότι αν προσπαθήσει να φύγει θα την σκοτώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαρτύριο της αστυνομικού διήρκησε περισσότερες από πέντε ώρες. Τελικά, ο 38χρονος αποφάσισε να αφήσει το θύμα του να φύγει τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης:  Λαμία: Με διαφορά λίγων ωρών μία 14χρονη και ένας 16χρονος παρουσίασαν σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 προκειμένου να δεχτεί ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συναδέλφου της για απειλή, παράνομη παρακράτηση και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν τις αναζητήσεις για τον 38χρονο και το απόγευμα της Δευτέρας μετέβησαν στο σπίτι του προκειμένου να τον συλλάβουν. Ωστόσο, ο συνάδελφός τους αρνούνταν να κατέβει από το σπίτι και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις εξήλθε του σπιτιού του και συνελήφθη, ενώ σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, δραστηριοποιείται στην προάσπιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών της δίκυκλης αστυνόμευσης.