Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και οι σύγχρονοι ήρωες της ελληνικής οικονομίας!

35
ΣΥΡΙΖΑ, Ασημακοπούλου, δηλώσεις,

Η κυρία Μισέλ δεν έχασε ευκαιρία να χαρακτηρίσει ως σύγχρονους ήρωες της ελληνικής οικονομίας τους επιχειρηματίες, μιλώντας στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Δεν ξέρω όμως αν φρόντισε να ξεχωρίσει και τους καλούς επιχειρηματίες με τους κακούς. Και κακοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται την κρίση του Ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας και βγάζουν πολύ περισσότερα απ’ ότι έβγαζαν στο παρελθόν.

Γιατί τα τελευταία χρόνια, με την κρίση, απολύουν ανενόχλητοι, μειώνουν μισθούς ΚΑΙ με το νόμο, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς.

Ανεβάζουν τα προϊόντα τους όσο θέλουν -πριν από ένα δύο χρόνια είχαν την αιτιολογία ότι αυξήθηκε το πετρέλαιο- τον τελευταίο χρόνο που έχει πέσει όμως …τσιμουδιά για μείωση των τιμών! 

“Έχουν δείξει πατριωτισμό” είπε η Μισέλ,”αφού δεν έχουν φύγει από την χώρα, παλεύοντας σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες”.

Διαβάστε επίσης:  Δίχως τέλος η ρητορική της ψευτοαριστερής παπάτζας

Οι ΚΑΚΟΙ για τους οποίους μιλάμε, φυσικά και δεν φεύγουν, που θα βρουν τέτοιο αλαλούμ που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια. Τώρα που οι κυβερνήσεις δίνουν …γη και ύδωρ στους επιχειρηματίες είναι η καλύτερή τους!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ υπάρχουν επιχειρηματίες που πασχίζουν και ενδιαφέρονται για την πατρίδα και τους εργαζόμενους, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσοι είναι αυτοί. Προσωπικά εκτιμώ ότι είναι ελάχιστοι!

Μάλιστα κυρία Μισέλ ελάχιστοι …και ήρωες δεν είναι οι επιχειρηματίες αλλά ο Ελληνικός λαός που ανέχεται όλη αυτή την κατάσταση με τα ψίχουλα που του πετάνε…

Ο ΑΔιάφθορος