Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Η 28χρονη δασκάλα δεν «χόρταινε» τον μαθητή της

Η 28χρονη ασυγκράτητη για τον 13χρονο μαθητή της, έβαλε ένα άλλον μαθητή να φιλά «τσίλιες» όσο του «το έκανε» μέσα στην τάξη.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση της δασκάλας Μπρίτανι Ζαμόρα που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η δασκάλα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Μάρτιο του 2018, όμως στοιχεία από την έρευνα της Αστυνομίας έρχονται τώρα στο φως από την εφημερίδα Arizona Republic.

Από την κατάθεση του μαθητή που έπεσε θύμα της, αλλά και ενός ακόμα συμμαθητή του, προκύπτει ότι η 28χρονη δασκάλα «το έκανε» με τον 13χρονο μαθητή της μέσα στην τάξη, ενώ ο συμμαθητής του βρισκόταν επίσης εκεί και τους έβλεπε.

Σε άλλη περίπτωση, η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή ερωτικά, ενώ ήταν παρόντες και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης, ενώ οι δυο τους αντάλλασσαν όχι μόνο γραπτά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου μέσω κινητού, αλλά και γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη.

Από την μαγνητοφωνημένη κατάθεση του 13χρονου στις Αρχές, προκύπτει ότι η δασκάλα του τον άγγιζε στο γραφείο της, ενώ προσποιούταν ότι έψαχνε κάτι στο συρτάρι της και οι υπόλοιποι μαθητές απασχολούνταν με κάποια άσκηση.

Μεταξύ άλλων, το αγόρι έδινε στην δασκάλα του «ραβασάκια» ένα από τα οποία έγραφε «είσαι σέξι», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 13χρονος εξάλλου είπε στην Αστυνομία ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες του στην Ζαμόρα και πως κι εκείνη του είχε στείλει μία γυμνή της φωτογραφία και μία με τα εσώρουχα.

Στα μηνύματα που του έστελνε η δασκάλα δεν ήταν καθόλου προσεκτική:

«Έλεγε πως ήθελε να μου πάρει… και ότι το “πράμα” μου είναι πολύ μεγάλο και τέτοια πράγματα», λέει το αγόρι στην κατάθεσή του.

Η σχέση δασκάλας – μαθητή επί εβδομάδες περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το παιδί βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έγραψε «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Τότε ο 13χρονος το έσκασε από το σπίτι των παππούδων του και την συνάντησε μέσα στο αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου.

Φιλήθηκαν και έκαναν στοματικό σεξ, πριν τους διακόψει ένα τηλεφώνημα από τον άντρα της 28χρονης.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα όμως δεν πτοήθηκε. Έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όταν και «το έκανε» με τον μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητό της.

Αν και εκείνη του είχε ζητήσει να μην το πει σε κανέναν, ο 13χρονος είπε όσα γίνονταν με την δασκάλα του σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό αργότερα, η Ζαμόρα κράτησε με την πρόφαση εργασίας τα δύο αγόρια στην τάξη μετά το μάθημα και αφού ζήτησε από τον συμμαθητή του 13χρονου να… κρατάει τσίλιες μην τους πιάσει κανείς, «το έκανε» μαζί του, με τον άλλο έφηβο παρόντα στην τάξη!

«Απλώς το έκαναν, ήταν πολύ άβολο», είπε το παιδί στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα η Ζαμόρα του ζήτησε να το ξανακάνει, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Η φωτογράφιση της Μπρίτανι Ζαμόρα από τις αστυνομικές Αρχές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι

Τα τεστ προσωπικότητας αξιοποιούν τη συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ της οπτικής αντίληψης και των γνωστικών χαρακτηριστικών και αποκαλύπτουν στοιχεία βαθύτερα για την προσωπικότητά σας. Ακριβώς αυτό...

Σοκ στη Λάρισα – Σαραντάρες “ξεζούμισαν” 17χρονο μαθητή Λυκείου…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λάρισα μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονο μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από ερωτικό τρίο με...

Σαν Σήμερα 12 Απριλίου Πρώτη φορά ο Άνθρωπος στο Διάστημα

Τετάρτη 12 Απριλίου του 1961, τοπική ώρα 09:07, Κοσμοδρόμιο Μπαικονούρ, ΕΣΣΔ. Το διαστημικό σκάφος Βοστόκ 3ΚΑ απογειώνεται στην πτήση Βοστόκ-1 (ВΟCΤOK-1) με τον Σοβιετικό...
Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που ανασύρονται από το βυθό της θάλασσας είναι τα πλαστικά μιας χρήσης και οι γόπες των τσιγάρων

“Παντοτινά χημικά”: Ανιχνεύθηκαν σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα παγκοσμίως

Οι τοξικές χημικές ουσίες PFAS (υπερφθοροαλκυλικές και πολυφθοροαλκυλικές ουσίες) ανιχνεύθηκαν σε επιφανειακά και υπόγεια ύδατα σε όλο τον κόσμο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που επιτρέπουν...

Καρκινογόνα χημικά κρύβονται σε μαγειρικά σκεύη, είδη μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Τα τηγάνια, το μακιγιάζ ή τα προϊόντα περιποίησης συνδέονται με την υπογονιμότητα των γυναικών προειδοποιεί νέα αμερικανική μελέτη, αναφερόμενη στις γνωστές τοξικές χημικές ουσίες...

Βιασμοί, ναρκωτικά, αλκοόλ: Ο σκοτεινός κόσμος του Χιού Χέφνερ

Πρώην «λαγουδάκια», φίλοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι ανοίξουν το «μαύρο κουτί» της ζωής του Mr Playboy Μέχρι τα 91 του χρόνια, όταν και πέθανε, ο Χέφνερ είχε καταφέρει...

Σeξ στο πρώτο ραντεβού, σε αυτές τις χώρες είναι πιθανότερο

Σε κάποιες χώρες το σeξ στο πρώτο ραντεβού είναι πιο πιθανό να συμβεί απ' ό,τι σε άλλες. Μια μελέτη που διεξήχθη από την ιστοσελίδα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κρήτη: Καταγγέλουν δασκάλα που έδεσε μαθητή στην καρέκλα επειδή… δεν ήταν φρόνιμος

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από την Κρήτη,...

Αλμυρός: Έγδυσαν μαθητή και τον έδειραν μέσα στο σχολείο

Θύμα άγριου bullying έπεσε ένας μαθητής σε γυμνάσιο του Αλμυρού, στον Βόλο, την Τρίτη...

Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισαν με μαχαίρι μαθητή έξω από λύκειο στο Ωραιόκαστρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος που φέρεται να ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο...

Θάνατος μαθητή -ΥΠΕΣ και Υπ. Παιδείας: Θα διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας για να αποδοθούν ευθύνες

Από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η τραγική απώλεια...