Η άγνωστη γυναίκα του Ανδρέα Μπάρκουλη!(φώτο)

509

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν οι φωτογραφίες με την άγνωστη σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη. Η Έφη Αναστασίου Μπάρκουλη είναι η γυναίκα που βρέθηκε στο πλευρό του ηθοποιού στη δεκαετία του ’90 και οι δυο τους έζησαν μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, η Έφη ήταν η δεύτερη σύζυγος του μεγάλου ζεν πρεμιέ και επέλεξε να ζήσει στη σκιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στάθηκε, όμως, βράχος στο πλευρό του ηθοποιού στο οικονομικό και κοινωνικό του αδιέξοδο.

barkoulis2

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1988 και αργότερα θα γίνουν ζευγάρι και θα ζήσουν μαζί για 9 χρόνια. Την περίοδο εκείνη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης θα κάνει τη δεύτερη καριέρα του, μέχρι τη στιγμή που τραυματίζεται στα γυρίσματα και μένει καθηλωμένος στο κρεβάτι. Αρχικά, οι δυο τους μένουν σε ένα μικρό σπίτι στην Αγίου Μελετίου και μόλις ο Ανδρέας γίνεται καλύτερα μετακομίζουν στην Πάρο.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Απριλίου;

barkoulis3
Το 1996, το ζευγάρι επικυρώνει τυπικά στο δημαρχείο της Αθήνας το γάμο του. Ωστόσο, δυο χρόνια μετά, οι δυο τους τραβούν δρόμους χωριστούς, παρόλο που ο Ανδρέας είχε πει πως ήθελε να παντρευτούν σε εκκλησία της Πάρου.

barkoulis

Εκείνος μιλά πάντα με καλά λόγια για την Έφη, αναφέροντας πως : “Αν δεν ήταν η Έφη να δουλεύει θα είχα πεθάνει από ασιτία”. Και λίγο πριν το θάνατό του, οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά και είχαν μόνο καλά πράγματα να θυμούνται. Η συγχώρεση ήρθε με τις αμοιβαίες εξηγήσεις για το πρώην ζευγάρι που πάλεψε να κρατήσει όρθιο το μυστικό γάμο του και ακόμη και μετά το χωρισμό είχε φιλικές σχέσεις.