Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
23 C
Athens

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη «φουντώνει» τη ζήλια σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της σημερινής μέρας, η οποία υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ευτυχώς προς εξισορρόπηση αυτών των ενεργειών έρχεται το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το απόγευμα κάπως να σώσει την κατάσταση και να μην παρεκτραπούμε.

Συνήθως το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ληθαργικότητα, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα.

Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης.

Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις, ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Τετάρτη διψάς για περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα και αρκετές επικοινωνίες. Το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου Άρη, με τον Ποσειδώνα όμως, σε φέρνει αντιμέτωπο και με μπελάδες, με βιαστικές επιλογές, διλήμματα, συγχύσεις και με καβγαδάκια που θα σε αποδιοργανώσουν! Δείξε προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις και να μην σε πιάσουν «κότσο» σε επαφές που θα έχεις σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα! Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών γιατί με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα καραδοκούν παγίδες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είσαι κουρασμένος, αποδιοργανωμένος και έτοιμος να τσιμπήσεις σαν ψάρι, σε ότι σου πουν … Προσοχή γιατί κάποιες κινήσεις σου θα σταθούν λανθασμένες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου! Καλό είναι να αποφύγεις σήμερα την εξάρτησή σου από την γνώμη των άλλων, γιατί με αυτό τον τρόπο θα παγιδευτείς σε έναν κυκεώνα δυσκολιών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε η σημερινή Τετάρτη είναι εξαντλητική και χαοτική, αφού το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειας και φέρνει αποδιοργάνωση στο πρόγραμμά σου και στην καθημερινότητά σου, αφού οι συνθήκες σε αναγκάζουν να τρέξεις εσύ για όλους και για όλα! Μην ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος και έχεις και εσύ τις δικές σου στιγμές που κανείς δεν πρέπει να καταπατά, μάθε να λες όχι!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη δεν θα γλιτώσεις και εσύ από τα μπερδέματα, τις συγχύσεις και τα λάθη που επιφέρει το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Προσεχτικός χρειάζεται να είσαι στις επενδύσεις σου, στις αγορές και στους συνεταιρισμούς σου! Επιπλέον η επιστροφή μίας παρελθοντικής σχέσης, θα σε γεμίσει με αμφιβολίες και θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα ανασφάλειας, καλό είναι να διατηρήσεις αποστάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα τετράγωνο με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα αισθάνεσαι ότι διαψεύδονται οι στόχοι, οι προσδοκίες σου και ότι οι προσπάθειές σου πέφτουν στο βρόντο, ιδιαίτερα για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά – συναισθηματικά! Μην βιάζεσαι να κρίνεις, να αποφασίσεις είτε και να θέσεις σε εφαρμογή κάποιο σχέδιό σου γιατί θα την πατήσεις.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, με το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είσαι όλο αραλίκι, νιώθεις κουρασμένος, εξασθενημένος και θέλεις να … τεμπελιάσεις! Θα υπάρξουν όμως και κάποιες συζητήσεις μέσα στην ημέρα που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν αντιμέτωπο με διλήμματα! Στα επαγγελματικά απέφυγε την ασυνέπεια, την αναβλητικότητα και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, διεγείρονται οι ευαισθησίες σου και πρέπει να αποφύγεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις για να μην έρθεις αντιμέτωπος με μπελάδες ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή! Στα οικονομικά αναμένονται να βγουν αρκετά έξοδα στην επιφάνεια και πρέπει να κάνεις έναν συντονισμό και να μην αμελήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα τετράγωνο το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ δεν θα αφήσει αλώβητο τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών, αφού αναμένεται να σκάσουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν νευρικότητα και απογοήτευση! Μην παίρνεις τόσο χαλαρά κάποιες καταστάσεις γιατί θα εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που δεν θα ήθελες! Μην κάνεις γρήγορες κινήσεις στα προσωπικά – αισθηματικά που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει «τούμπα» το ημερήσιο πρόγραμμά σου και κυριαρχούν οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και η νευρικότητα στην καθημερινότητά σου. Σκόπιμο όμως είναι να δείξεις προσοχή και στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, στα λόγια, στις υπογραφές και σε κάθε πρόταση που θα υπάρξει σήμερα! Κυριαρχεί έντονο παρασκήνιο γύρω σου ενώ κάποιος θα σε πιέσει να πάρεις μία απόφαση, προκειμένου να επωφεληθεί από εσένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη γίνεσαι εξαιρετικά επιπόλαιος στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά, κάνοντας επιλογές που είναι βιαστικές, γρήγορες, αλλά λανθασμένες. Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, ενθουσιάζεσαι, παρασύρεσαι στον ενθουσιασμό της στιγμής και γρήγορα βαριέσαι! Μία αγορά που θα κάνεις σήμερα, θα είναι απερίσκεπτη και θα έχει υψηλό κόστος – φρόντισε να την αποφύγεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή η Τετάρτη έχει χαρακτήρα θολό, μπερδεμένο, αλλόκοτο ενώ οι διαψεύσεις καραδοκούν και οι κακοθελητές προσπαθούν με κάθε τρόπο να σου χαλάσουν αυτή την ημέρα! Με το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, εύκολα μπορείς να την πατήσεις σε λανθασμένες επιλογές στα επαγγελματικά σου, είτε κάποιος να θελήσει να σε δελεάσει για να κερδίσει κάτι από εσένα, αλλά εσύ να ζημιωθείς! Προσπάθησε να είσαι καχύποπτος και φρόντισε να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου σήμερα, σε άτομα που σε αγαπούν και που είναι πράγματι στο πλευρό σου σταθερά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...