Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Η χειρότερη μέρα του χρόνου: Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό (05/05)!

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτή την Παρασκευή στις 5 Μαϊου 2023 και ώρα Ελλάδας 19:33 σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα, που αυτή την φορά συνοδεύεται από το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης, που σχηματίζεται στην 15ο μοίρα του Σκορπιού!

Στο φαινόμενο παρατηρούμε την συμμετοχή του Ουρανού, η οποία αναμένεται να δυναμιτίσει, ακραία, επαναστατικά και αιφνιδιαστικά γεγονότα ! Σας έχω ετοιμάσει τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, αλλά και μία πιο αναλυτική περιγραφή της γενικής επιρροής που θα βιώσουμε όλοι μας από την Σεληνιακή Έκλειψη!

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

Κριός: Σε πρακτικό επίπεδο η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει τον φόβο για την εξέλιξη των οικονομικών σου και είσαι αναγκασμένος να κάνεις περικοπές, εξοφλήσεις, αλλά και αναπροσαρμογές προκειμένου να διαχειριστείς το εκάστοτε κλίμα! Ζητήματα φορολογικά, γραφειοκρατικά, κληρονομικά, τραπεζικά, αποτελούν εντελώς ξαφνικά τον πυρήνα προβληματισμού! Σε συναισθηματικό επίπεδο, νιώθεις ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο και ζεις παρόμοιες καταστάσεις που σε στιγμάτισαν. Αισθάνεσαι ότι χάνεται ο έλεγχος κάποιων καταστάσεων και σε διακρίνει η ένταση, το στρες, ο θυμός. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε ένα δίλημμα αναφορικά με τα οικονομικά ή τα αισθηματικά σου!

Ταύρος: Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης σχηματίζεται στον δικό σου άξονα και η επιρροή της είναι έντονη και ….. επεισοδιακή! Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σου μαζί με τον Ήλιο και τον Ουρανό, φέρνουν ξαφνικά την αφύπνιση και την αλλαγή που επρόκειτο να πραγματοποιήσεις. Συνειδητοποιείς αλήθειες για το παρελθόν σου, αλλάζουν οι επιθυμίες σου, οι προτεραιότητές σου και οι ανάγκες σου … Το φλέγον θέμα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις όμως αυτό τον καιρό, αφορά κυρίως τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν μπορείς να έχεις κοινή και σταθερή πορεία με κάποιους ανθρώπους που κάνανε ένα σημαντικό πέρασμα στην ζωή σου! Εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι και την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου, ίσως η συμπεριφορά σου κριθεί ακραία, εκκεντρική, το σίγουρο είναι ότι όσο δύσκολες και να σου είναι οι αλλαγές, αυτό τον καιρό κρίνεις, ότι είναι μονόδρομος!

Δίδυμος: Η Σεληνιακή Έκλειψη του Μάϊου από το ζώδιο του Σκορπιού σε αποδυναμώνει αρκετά, ίσως γιατί σε καταβάλει το έντονο στρες, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που τρέχουν και που έχεις αναλάβει, αλλά και εξαιτίας αναπροσαρμογών στην εργασία και στο πρόγραμμά σου! Η Έκλειψη αυτή έρχεται για να σου χτυπήσει το «καμπανάκι» ότι πρέπει πάση θυσία να χαλαρώσεις τους ρυθμούς, είναι σημαντικό να φροντίσεις περισσότερο τις ανάγκες σου, την διατροφή σου, την φυσική σου κατάσταση, να περιορίσεις το στρες, αλλά και να μεταθέσεις και κάποιες ευθύνες τις καθημερινότητας στους κοντινούς σου ανθρώπους ή και τους συνεργάτες. Κάποιες αποκαλύψεις στον εργασιακό χώρο θα σε ταράξουν. Το αίσθημα του ανικανοποίητου που θα σε διακατέχει θα προκαλέσει μπερδέματα και αστάθειες.

Καρκίνος: Με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τις βαθύτερες αλήθειες που κρύβεις μέσα σου και να διακρίνεις ποιες είναι οι επιθυμίες και τα θέλω σου! Είσαι από τα κερδισμένα ζώδια με αυτό το φαινόμενο, είτε γιατί μπορεί ξαφνικά να μπει ένας νέος, σημαντικός, μοιραίος έρωτας στη ζωή σου, είτε γιατί μπορεί να κάνεις ολικά ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή και να απεγκλωβιστείς από μία σχέση που αποτελούσε φθορά, είτε γιατί θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σου επιθυμίες! Κοντά στις ημέρες της Έκλειψης, είναι βέβαιο ότι θα είσαι φορτισμένος ή και θα σε διακατέχει η ανάγκη να προχωρήσεις υποθέσεις, να αναλάβεις δράση, να πεις αυτά που αισθάνεσαι … Ο εσωτερικός αναβρασμός αυτός, θα έχει εντέλει θετικό πρόσημο!

Η χειρότερη μέρα του χρόνου: Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό (05/05)! Τα 5 ζώδια που θα έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Λέων: Με την Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού, νιώθεις αδύναμος και ότι η ζωή σου πλέον αλλάζει σε ταχύτατους ρυθμούς που αυτό πλέον σε έχει κουράσει, αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι και αρκετή αστάθεια! Οι αλλαγές της περιόδου έχουν ξαφνικό και απρόβλεπτο χαρακτήρα και αφορούν τις σταθερές δομές σου, το σπίτι (πχ μία μετακόμιση), την οικογένεια , τον γάμο, ή ακόμα σε ένα ευρύτερο γενικό πλαίσιο την πορεία και εξέλιξη των μελλοντικών σχεδίων ζωής. Νιώθεις κουρασμένος ψυχικά, σωματικά ενώ αναβλύζουν φόβοι, ανασφάλειες και έχεις την επιθυμία να κλειστείς στο καβούκι σου προκειμένου να πάρεις δυνάμεις και στην συνέχεια να προχωρήσεις σε οριστικές εκκαθαρίσεις!

Παρθένος: Η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει αρκετές αποκαλύψεις στο προσκήνιο που μπορεί να σοκάρουν αλλά σε βοηθούν να λύσεις και σημαντικά προβλήματα ή και αδιέξοδα που προέκυπταν λόγω της άγνοιας που μπορεί να είχες βυθιστεί το τελευταίο διάστημα! Ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν, όμως θυμήσου και το εξής: Πολύ πιθανό να ναυαγήσει ένα σχέδιο, μία συμφωνία, μία πρόταση και αυτό να σε απογοητεύσει, στην συνέχεια όμως να φανεί ότι αυτό το εμπόδιο ήταν για καλό! Διαφύλαξε αυτό τον καιρό τα μυστικά σου, πρόσεξε παραπάνω τα λόγια σου , έχε το νου σου παραπάνω στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο!

Ζυγός: Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σε επηρεάσει τόσο πρακτικά, όσο και συναισθηματικά! Διεγείρονται οι ανασφάλειες σου αυτό το διάστημα, είτε γιατί στερείσαι κάποια πράγματα, είτε γιατί αναγνωρίζεις ότι κάτι που ήταν δικό σου , δεν το ορίζεις πλέον, είτε πολύ απλά τα οικονομικά πιέζουν και περιορίζουν την ελευθερία σου να μπορείς να κινηθείς με άνεση! Σε συναισθηματικό πλαίσιο, βρίσκεσαι σε φάση επανεκτιμήσεων, αναλογίζεσαι το παρελθόν, δεν μπορείς να ξεχάσεις και να αφήσεις πίσω σου γεγονότα που σε στιγμάτισαν και νιώθεις ότι συναισθηματικά χάνεις τον έλεγχο μέσα από τα χέρια σου! Περιφρούρησε συναισθηματικά (αλλά και υλικά) ότι είναι σημαντικό και θυμήσου ότι η εργατικότητά σου θα ανταμειφθεί με κάθε τρόπο!

Σκορπιός: Ριζικές αλλαγές ζωής φέρνει η Σεληνιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στις 5/5 στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ … Είναι μία περίοδος γεγονότων, εξελίξεων, τώρα είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω στο παρελθόν σου καταστάσεις αλλά και ανθρώπους που έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στο χτες. Τα αιφνίδια γεγονότα της έκλειψης προέρχονται από τα άτομα που συμπεριλαμβάνονται σταθερά στην ζωή σου, είτε είναι ο συνεργάτης στην δουλειά, είτε ο σύντροφος, είτε ο σύζυγος. Προ μηνύονται θύελλες, ταραχές, χωρισμοί, συγκρούσεις αλλά και συμπεριφορές που θα σε ξενίσουν, θα σε παγώσουν και θα σε απομακρύνουν. Επιπλέον σημαντικό είναι αυτό τον καιρό να δείξεις προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης, αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη για να γλιτώσεις τις παγίδες της εποχής που σχετίζονται άμεσα με την κούραση και το έντονο στρες που σε καταβάλει!

Τοξότης: Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στον 12ο Ηλιακό σου οίκο και με την συμμετοχή του Ουρανού … Είναι βέβαιο ότι αναμένεται αυτό το φαινόμενο να λειτουργήσει άκρως αποκαλυπτικά και αφυπνιστικά για σένα αγαπητέ μου Τοξότη. Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που πραγματοποιείς οριστικά κλεισίματα κύκλων, είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά, είτε τα προσωπικά και της καθημερινές συνήθειες και δραστηριότητές σου! Νιώθεις αρκετά φορτισμένος κοντά στην Έκλειψη, αισθάνεσαι ότι θέλεις να απεμπλακείς από δραστηριότητες και ανθρώπους που σου ρουφούν την ενέργεια, ή σε φορτίζουν με αρνητικά συναισθήματα … Οι φόβοι και οι ανασφάλειες για τα οικονομικά και τα έξοδα που τρέχουν σίγουρα σε καταβάλουν, όμως καταφέρνεις και κλείνεις εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά οι κρυφές ερωτικές ιστορίες, το παρασκήνιο και οι έρωτες σε διπλό ταμπλό κρύβουν κινδύνους

Αιγόκερως: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Μαΐου, αναμένεται να έχει μία θετική επιρροή στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Αιγόκερε, αρκεί να μην παρασυρθείς από τις διαθέσεις και τις συμβουλές των άλλων και κάνεις κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις! Το διάστημα αυτό κάνεις ολική εκκαθάριση στον κοινωνικό σου κύκλο, αποκόβεσαι από ανθρώπους που δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου ή που δεν έχετε κανένα κοινό σημείο αναφοράς, παίρνεις τελικές αποφάσεις για την δραστηριότητα σου σε συλλόγους / ομάδες, όμως … είναι και ένα διάστημα που εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα θα δεχθείς στήριξη από ανθρώπους που σε εκτιμούν ή και σε αγαπούν! Το ερωτικό παρελθόν για πολλούς του ζωδίου (μπορεί και για σένα) χτυπά ξαφνικά την πόρτα και εσύ καλείσαι να πάρεις την απόφαση αν η επιθυμία σου συνεχίζει να είναι η επανασύνδεση!

Υδροχόος: Μία Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι ασκεί πολύ έντονη επιρροή στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Υδροχόε, πόσο μάλλον η συγκεκριμένη όπου συμμετέχει και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ουρανός! Αλλαγές Ζωής αναμένονται και για σένα αυτό το διάστημα, είτε αυτό φανερώνει μία ξαφνική τροπή στην καριέρα, είτε στο σπίτι και στην οικογένεια! Προκύπτουν γεγονότα που σου αλλάζουν τις συνήθειες, την πορεία και σε ταρακουνούν να απελευθερωθείς από κάθε τι σαθρό, που δεν έχει μέλλον και προοπτική! Η πικρία και η απογοήτευση της περιόδου μπορεί να δημιουργηθεί ξαφνικά και απρόσμενα για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, ή και το γάμο!

Ιχθύς: Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού έρχεται για να δώσει λύσεις και να σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά κεφάλαια εκκρεμοτήτων του παρελθόντος, που σου στερούσαν μέχρι σήμερα το να κάνεις προοδευτικά βήματα … Μπορεί να σε διακρίνει η απαισιοδοξία, ή να είσαι αρκετά αναβλητικός να πάρεις μία καθοριστική απόφαση, όμως με αυτή την Σεληνιακή Έκλειψη έρχονται και ξαφνικά μηνύματα, προτάσεις, ευκαιρίες, ειδήσεις, γνωριμίες που σε γεμίζουν με χαμόγελα γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι πολλές ταλαιπωρίες που προέκυψαν από τον Νοέμβριο 2022, λύνονται και ότι τώρα μπορείς να χαράξεις μία νέα πορεία! Το μόνο που σου συνιστώ, είναι να προχωράς προσγειωμένος στην πραγματικότητα και μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει σε υπερβολικούς ενθουσιασμούς και σε εξιδανικεύσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...