Η «εντολή» του Νταμπίζα για τις πωλήσεις παικτών και η στάση του Αλαφούζου

22
τρεις, χαιρετούν, παναθηναϊκός,

Η εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν έχει αναδείξει παίκτες που έχουν δει την αξία τους στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου να πραγματοποιεί άλματα μέσα σε λίγους μήνες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης, ενώ και άλλα «φυντάνια» έχουν ξεπεταχτεί και αναμένεται να ακολουθήσουν στη διαδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Νίκος Νταμπίζας έχοντας και τις ευλογίες της διοίκησης έχει διαμηνύσει στους μάνατζερ πως απορρίπτεται το ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έχει πάρει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου για αυτή την πολιτική που στηρίζεται στη λογική ότι η ομάδα πρέπει να εμπλουτίζει και να αυξάνει τα περιουσιακά της στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:  Παναθηναϊκός: Οι έξι «σίγουρες» μεταγραφές

Όσον αφορά στους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, δεσμεύονται και οι δύο με συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν και προφανώς ο Παναθηναϊκός θέλει να τους κρατήσει, ορίζοντας και μια ρήτρα που θα έχει εξασφαλισμένη την ΠΑΕ.

Οι καθαρές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ το χρόνο και για να ανανεώσουν θα χρειαστεί να τους γίνει μια καλή αύξηση. Ο Νταμπίζας ασφαλώς και γνωρίζει τα δεδομένα και θα κάνει τις απαραίτητες επαφές στον κατάλληλο χρόνο.