Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Η επτασφράγιστη ζωή του Πούτιν

Η προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό και ειδικά μετά το διαζύγιο του το 2014 με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα.

Μόνο ανεπιβεβαίωτες φήμες έχουν έλθει στο φως το δημοσιότητας για τη σχέση του με την χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, τον αριθμό των παιδιών του και μάλιστα το τελευταίο διάστημα υπάρχουν νέες φήμες ότι ίσως περιμένει ακόμη ένα παιδί.

Ο γάμος του με την αεροσυνοδό της ρωσικής εταιρείας Aeroflot Λιουντμίλα Πούτινα χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε στην πόλη του Λένινγκραντ, τη σημερινή Αγία Πετρούπολη, σε θεατρική παράσταση μέσω ενός κοινού φίλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Mirror.

Η ίδια είχε κάποτε εξομολογηθεί ότι ο ντροπαλός νέος με το φτωχικό ντύσιμο, της τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς έβρισκε πάντα εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις, ενώ λέγεται ότι της είχε κρύψει ότι εργαζόταν ως κατάσκοπος της KGB για ένα μεγάλο μέρος του τριετούς φλερτ τους. Η χωρίς ρομαντισμό πρόταση γάμου, ήρθε απλά ένα απόγευμα στο σπίτι τους.

αδημοσίευτες, φωτογραφίες, Β.Πούτιν,

Παντρεύτηκαν το 1983 και απέκτησαν δύο κόρες, τη Mαρία τον Απρίλιο του 1985, και την Γιεκατερίνα τον Αύγουστο του 1986. Παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι το 2014, παρά τις συνεχείς φήμες για τη σχέση τους.

Μετά τη θητεία του στην KGB, επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη και εκείνος άρχισε να εργάζεται για την κυβέρνηση. Δημοσίευμα του Reuters ανέφερε ότι παρότι εκείνη είχε δικές της φιλοδοξίες, ο Πούτιν ήθελε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Πίστευε ότι μία σύζυγος πρέπει να είναι μετριοπαθής και να μην ξεχωρίζει».

Eμφανιζόταν μόνο όταν το απαιτούσε το πρωτόκολλο, δεν έδειχνε άνετη, ενώ σε μία τηλεοπτική της εμφάνιση σχολιάστηκε επειδή δεν φορούσε τη βέρα της.

Στη δική του αυτοβιογραφία, ο Πούτιν παραδέχεται ότι η σύζυγός του «έκλαιγε όλη μέρα» όταν συνειδητοποίησε ότι η «ιδιωτική ζωή της οικογένειας είχε τελειώσει» όταν έγινε πρόεδρος της Ρωσίας το 2000.

Με κοινή τους εμφάνιση στη ρωσική τηλεόραση μετά από μία παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου, ανακοίνωσαν ότι ο γάμος τους τελείωσε. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε με τη σειρά του ο Ρώσος Προέδρος.

Ο λόγος του διαζυγίου ήταν ότι «έβλεπαν ελάχιστα ο ένας τον άλλον» λόγω του πυρετώδους προγράμματος εργασίας του Ρώσου Προέδρου. Ωστόσο, υπήρξαν και όργια φημών με τη Λουντμίλα να φέρεται να είπε σε πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών ότι ο Πούτιν ήταν «κατά συρροή γυναικάς» και την κακοποιούσε.

Η ιδιωτική ζωή του Πούτιν μπήκε ξανά στο στόχαστρο όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι συζεί με την Αλίνα Καμπάεβα, τη Χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής το 2004 στην Αθήνα και μετέπειτα κυβερνητική βουλευτής, σχεδόν 30 χρόνια νεότερη του.

Κάποιοι Ρώσοι την είδαν ως την αιτία για τη διάλυση του γάμου του και πίστευαν ότι θα είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Ρωσίας.

«Έχω μια ιδιωτική ζωή, στην οποία δεν επιτρέπω παρεμβάσεις. Πρέπει να γίνει σεβαστή», είχε πει κάποτε ο ίδιος.

Οι φήμες οργίασαν όταν ο πολιτικός αντίπαλος Αλεξέι Ναβάλνι ισχυρίστηκε ότι έχει παντρευτεί την πρώην ολυμπιονίκη σε μυστική τελετή.

Ο Πούτιν λέγεται ότι έχει αποκτήσει τουλάχιστον δύο γιους με τη «μυστική ερωμένη» του ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει αναφερθεί ότι ίσως περιμένει ένα ακόμη παιδί με την 38χρονη Καμπάεβα.

Πηγή: ΑΠΕ

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Γαλλία: Επιβολή lockdown για ένα μήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Μαρτίου oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 845 oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να αποχωρήσουν, ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, τους δίδει...

Μεσανατολικό: Φόβοι για χερσαία Ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα τουλάχιστον τέσσερα σπίτια στη Ράφα, εγείροντας φόβους ότι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η σχεδιαζόμενη χερσαία στρατιωτική επιχείρηση...
Europol: Καλεί τις χώρες της ΕΕ να προστατέψουν τα παιδιά από τα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων

Κατέρρευσε η ασφάλεια της Europol – Εξαφανίστηκαν αρχεία με ευαίσθητες πληροφορίες αξιωματούχων

Αντιμέτωπη με μία σοβαρή κρίση βρίσκεται η Europol που καταδεικνύει προβλήματα στη ασφάλειά της λόγω της εξαφάνισης ευαίσθητων αρχείων κορυφαίων αξιωματούχων της. Όπως αποκάλυψεσε δημοσίευμά του το...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Οι έρευνες αναστέλλονται, οι 6 αγνοούμενοι θεωρούνται πλέον νεκροί 

Δύτες πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα τα ξημερώματα στον ποταμό Πατάπσκο στο σημείο όπου χθες Τρίτη κατέρρευσε μεγάλη γέφυρα στη Βαλτιμόρη, αφού προσέκρουσε πάνω της...
1965, ΗΠΑ, διάβημα, κυπριακή κυβέρνηση, σοβιετικούς πυραύλους,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Μαρτίου αυστηρό διάβημα ΗΠΑ προς την κυπριακή κυβέρνηση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1965 οι ΗΠΑ με αυστηρό διάβημά τους προς την κυπριακή κυβέρνηση ζητούν την ακύρωση της αγοράς σοβιετικών αντιαεροπορικών πυραύλων, με τη δικαιολογία ότι μία...

Κατάπτυστη άποψη Ερντογάν: Οι Πόντιοι ήταν μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις

Κλιμακώνει την προκλητική ρητορική του ο Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία με κατάπτυστες απόψεις που διαστρεβλώνουν την ιστορία. Ο τούρκος πρόεδρος...

Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε γέφυρα μετά από πρόσκρουση πλοίου – Φόβοι για πολλά θύματα

Ενα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στη γέφυρα που βρίσκεται στο λιμάνι της Βαλτιμόρης στο Μέριλαντ, προκαλώντας την πτώση της, ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή. Πρόκειται για τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πούτιν για μακελειό στη Μόσχα: Βάρβαρη πράξη τρομοκρατίας – Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν

Ημέρα εθνικού πένθους κήρυξε την 24η Μαρτίου ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, στον απόηχο...

Νέα ένταση Δύσης – Ρωσίας μετά την επανεκλογή του Βλαντίμιρ Πούτιν

Νέος γύρος έντασης Δύσης - Ρωσίας μετά την επανεκλογή στην προεδρία του Βλαντίμιρ Πούτιν για...

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία η οποία διεξήχθη...

Το Κρεμλίνο χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη σύγκριση του Πούτιν με την Χαμάς που έκανε ο Μπάιντεν

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στις οποίες συνέκρινε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ...