Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου! Προβλέψεις για τα ζώδια…

Οι εκλείψεις του Ηλίου είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει όταν η Σελήνη παρεμβάλλεται ανάμεσα σ’ αυτόν και την Γη.

Ο Ήλιος παύει να είναι ορατός είτε στο σύνολο του, οπότε η έκλειψη είναι ολική, είτε κατά ένα μέρος του, οπότε είναι μερική.

Πως η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

Παράλληλα έχουμε και νέα Σελήνη, επειδή τότε ο Ήλιος φωτίζει την πλευρά της Σελήνης που είναι αθέατη από την Γη. Κατά τις εκλείψεις απελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας, που η επίδραση τους εξαρτάται σε ποιο ζώδιο πραγματοποιούνται αφ’ ενός και αφ’ ετέρου σε ποιες μοίρες του, οπότε ασκούν μεγαλύτερη επιρροή στο αντίστοιχο δεκαήμερο.

Η συγκεκριμένη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 27.08ο. Έτσι είναι μεγαλύτερη η επίδραση της στα ζώδια του σταθερού σταυρού (σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ή έχουν Ωροσκόπο εκεί, κυρίως του 3ου δεκαημέρου. Όλες οι εκλείψεις σηματοδοτούν αλλαγές, που στην συγκεκριμένη προικίζονται από τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου που τονίζονται. Έτσι δρομολογούνται διαθέσεις για επαναστατικές αλλαγές στην νοοτροπία, αλλαγές στις προτεραιότητες, αλλαγές στις σχέσεις, αλλαγές στην έκφραση των συναισθημάτων σε υπερβολικό βαθμό, έξαρση του αλτρουισμού.

Ας δούμε μαζί τι θα φέρει αυτή η έκλειψη σε κάθε ζώδιο και ποια πλευρά του θα αγγίξει!

ΚΡΙΟΣ

Καλέ μου Κριέ, αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται, όπως και η προηγούμενη Σεληνιακή της 31ης Ιανουαρίου, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και ακουμπά τον τομέα των κάθε είδους σχέσεων σου, κατά δημιουργικό τρόπο, κάνοντας και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα. Αυτά αφορούν σχέσεις αισθηματικές, φιλικές, ομαδικών δραστηριοτήτων κλπ.

Για να είναι επιτυχημένες οι επιλογές σου πρέπει πρώτα να επιστρατεύσεις την λογική σου και να κάνεις αυτοκριτική, να δεις με καθαρό βλέμμα τα τυχόν λάθη που έχεις κάνει, να καταλαγιάσεις τις φοβίες και τα απωθημένα σου, και με αμεροληψία να πάρεις τις αποφάσεις σου που θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς στις επιδιώξεις σου. Πρόσεξε όμως, να μην σε παρασύρουν ο αυθορμητισμός και η παρορμήσεις σου σε ακρότητες, αλλά να επιδιώκεις στόχους εφικτούς και πάντα μέσα στις δυνατότητες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η έκλειψη σε φέρνει σε κατά μέτωπο σύγκρουση με την κλίση που έχεις για σταθερότητα και μονιμότητα. Κακά τα ψέματα, δεν είσαι Ταύρε μου το ζώδιο των αλλαγών και των επαναστάσεων. Μπορεί να θεωρείσαι ένας από τους στυλοβάτες της κοινωνίας σαν σταθερό και συνεπές ζώδιο, όμως όλα κάποτε πρέπει να πάνε μπροστά, ακόμη και συ.

Έτσι πρέπει να δεις τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα στον επαγγελματικό τομέα και ίσως οδηγηθείς σε μια στροφή που μπορεί να σε τρομάζει, όμως θα απαλλαγείς από μια δουλειά που δεν αγαπάς και αξιοποιώντας τα φυσικά σου χαρίσματα να ασκήσεις κάποιο άλλο επάγγελμα που να σε γεμίζει. Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη σε κάνει να δεις ποιες άλλες καταστάσεις της ζωής σου αξίζουν να διατηρηθούν και ποιες να αναθεωρήσεις. Κατά τα άλλα, αν δεν έχεις δεσμό, από φλερτ και επιτυχίες στα αισθηματικά, ο χορός καλά κρατεί, αλλά με μέτρο! Αν είσαι σε σχέση, νοιώθεις ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου. Όσο για τις φιλίες σου, η προσφορά τους είναι καθοριστική στο να σε βοηθούν με την αντικειμενικότητα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι λέξεις κλειδιά της έκλειψης είναι για σένα Δίδυμε μου η « απελευθέρωση» από τα κλισέ που έχεις από καιρό αγκιστρωθεί και οι « αναθεωρήσεις» τους. Κυρίως αυτά που αφορούν τους άλλους ανθρώπους και το ποιές ταμπέλες και χαρακτηρισμούς τους έδινες. Παράλληλα το επικοινωνιακό σου ταλέντο φέρνει και άλλες γνωριμίες με την ενίσχυση του Υδροχόου, αφού η έκλειψη γίνεται σ’ αυτό το ζώδιο. Δεν πρέπει να παραγνωρίσεις το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων σου τον Τοξότη, και για όλον αυτόν τον μήνα, και θα σε φορτίζει με ενέργεια και ορμή και θα σε παροτρύνει να διαμορφώσεις την ζωή σου σε νέες βάσεις που θα σου ταιριάζουν περισσότερο.

Παίρνεις την απόφαση να διευρύνεις τους μαθησιακούς σου ορίζοντες σε νέα πεδία, θέλεις να γνωρίσεις καινούργια πράγματα, να επιμορφωθείς και να αποκτήσεις νέα πνευματικά εφόδια που θα συμβάλλουν στην καλλιέργεια σου. Τελικά η έκλειψη θα σε οδηγήσει στις εξελίξεις που πραγματικά σου ταίριαζαν και που ίσως φοβόσουν να παραδεχτείς μέχρι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλέ και ευαίσθητε Καρκίνε μου, η έκλειψη σε ακούμπα και στην ψυχική σου διάθεση αλλά και στα οικονομικά σου. Έχεις συσσωρεύσει πολλά συναισθήματα που σε ταλαιπώρησαν, από παραπόνα και ανασφάλειες μέχρι φοβίες και απωθημένες επιθυμίες που μέχρι τώρα δεν κατάφερες να εκπληρώσεις. Νοιώθεις να βράζεις μέσα σου, και τώρα με την έκλειψη, σου δίνεται η ενίσχυση και η ευκαιρία να τα αποτινάξεις από πάνω σου και να απαλλαγείς από αυτά, αρκεί να κάνεις σωστό απολογισμό για το τι φταίει και να βρεις τις σωστές λύσεις.

Πρέπει να βρεις τρόπους διακανονισμών που θα σε απαλλάξουν από το οικονομικό άγχος των υποχρεώσεων που εσύ δημιούργησες και μη ψάχνεις πως να ρίξεις το φταίξιμο στο ταίρι σου. Χρειάζονται παραδοχές από μέρους σου, για να κάνεις τις θαρραλέες τομές που απαιτούνται ώστε να βρεις τα αίτια και να τα αντιμετωπίσεις ριζικά. Αν δεν το κάνεις, θα συνεχίσεις να βυθίζεσαι στην μαυρίλα και η αίσθηση της δυστυχίας θα σε συνοδεύει. Η επιλογή είναι δική σου. Αν δεν έχεις ταίρι, τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν θα έχεις που αλλού να τα φορτώσεις και έτσι, θέλεις δεν θέλεις, θα τα αντιμετωπίσεις και θα επωφεληθείς από την ρέντα σου στο φλερτ που θα σου ανεβάζει το ηθικό.

ΛΕΩΝ

Τα προσωπικά σου στο προσκήνιο φέρνει η έκλειψη Λιοντάρι μου! Εξελίξεις σχέσεων, αναβαθμίσεις τους, διακοπές άλλων, αλλαγές του χαρακτήρα τους, επανεκτιμήσεις των κριτηρίων για την αξιολόγηση τους… Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο από το να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού η έκλειψη γίνεται στον άξονα του ζωδίου σου με τον Υδροχόο. Μπορεί να ανήκεις σ’ αυτούς που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε έναν γάμο ή μια συγκατοίκηση και να εξελίξουν περισσότερο την σχέση τους.

Ίσως όμως και να ανήκεις σ’ αυτούς που θα την διακόψουν μετά από την αξιολόγηση της ότι σου είναι βλαπτική ή τουλάχιστον δεν έχει προοπτικές να εξελιχτεί. Το πιθανότερο είναι, μέσα στον αέρα της αλλαγής που φέρνει η έκλειψη, να υπάρξουν γεγονότα, είτε προς την μια πλευρά, είτε προς την άλλη. Δεν είναι μόνο οι αισθηματικές σχέσεις σου που θα περάσουν από το μικροσκόπιο. Κάθε είδους και μορφής, από τις φιλικές και συγγενικές μέχρι τις επαγγελματικές, θα αναλύσεις και θα κάνεις τις επιλογές σου για το μέλλον τους και τις προοπτικές τους. Έτσι τις επανατοποθετείς στο βάθρο ή στα τάρταρα που τους αξίζουν, τις κρατάς ή τις διαγράφεις από την ζωή σου, ανάλογα με τις συμπεριφορές των ανθρώπων απέναντι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη της 15ης του μηνός Παρθένε μου θα επηρεάσει τον οίκο σου που σχετίζεται με τις καθημερινές σου ασχολίες και ιδιαιτέρως την δουλειά σου. Αυτή θα είναι επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα να σε κουράζει και να σε φέρνει στα όρια της εξάντλησης. Συνειδητοποιείς ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις, γιατί έτσι οι σωματικές σου αντιστάσεις υποχωρούν και ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία σου και να ξυπνήσουν ευαισθησίες του οργανισμού σου που σε ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

Επομένως, πρέπει να βάλλεις νερό στο κρασί σου σε ό,τι αφορά τα εργασιακά και τους ρυθμούς που κινείσαι σ’ αυτά. Μην ξεχνάς ότι το άγχος και η αγωνιά που μπορούν να φέρουν οι ανησυχίες σου για την επιτυχία των εργασιακών σου μπορεί να σου προκαλέσουν ψυχοσωματικές παθήσεις. Προσπάθησε να βρεις διεξόδους στην διασκέδαση που θα σου επιτρέψουν να αποφορτίζεσαι και να ξεκουράζεσαι ψυχικά. Σ’ αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν οι οικείοι σου που θα σου αλλάζουν παραστάσεις ή και νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου και θα σου δώσουν νέα κίνητρα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η έκλειψη επιδρά στον οίκο σου που σχετίζεται με τους τομείς των αισθηματικών σου σχέσεων, με το αγαπημένο σου σπορ το φλερτ, την δημιουργικότητα και τα παιδιά. Για να αρχίσουμε με τα αισθηματικά σου, ή μαζί με το ταίρι σου ή χώρια Ζυγέ μου, σου λέει αυτή η έκλειψη. Τελικά και από τις δυο εκδοχές ο απολογισμός θα είναι υπέρ σου, αφού ή θα απολαμβάνεις την ευτυχία με το ταίρι σου με την προϋπόθεση να προσαρμόζεσαι στις όποιες αλλαγές σου επιβάλλει, ή που θα συνειδητοποιήσεις ότι ήσουν μαζί του σε σχέση εξάρτησης και φοβόσουν ν’ ανοίξεις τα φτερά σου, ότι σε φρενάριζε.

Άλλωστε οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις σε περιμένουν και νέα ή και παλιά από το παρελθόν σου, πρόσωπα που θα παρουσιαστούν, θα σε πολιορκήσουν και θα είναι καθοριστικά για την αισθηματική συνέχεια της ζωής σου. Από σένα εξαρτάται ποιό θα επιλέξεις αφού συγκεντρώνεις τις προτιμήσεις όλων. Είσαι ζώδιο κάτω από την προστασία του κυβερνήτη σου της Αφροδίτης, τα ερωτικά κυριαρχούν πάντα στην σκέψη σου και η έκλειψη το επιτείνει αυτό. Όσο για το δημιουργικό σου ταλέντο, φορτσάρει, γιατί κακά τα ψέματα το μυαλό σου γεννάει ιδέες που όμως πρέπει να τις αξιοποιείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο χέρι σου είναι Σκορπιέ μου να διαχειριστείς σωστά την ηλιακή έκλειψη, έτσι ώστε να μην έχει δυσμενείς επιδράσεις στη ζωή σου. Να έχεις υπ’ όψη σου ότι οι τομείς που επηρεάζει είναι του οίκου σου που σχετίζεται με το σπίτι σου, τους οικείους σου και την καριέρα σου. Εκεί να στρέψεις την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, για να αποφύγεις τις αναταράξεις που φέρνουν οι αλλαγές που εγκυμονεί η έκλειψη.

Σωστός χειρισμός στην περίπτωση σου, σημαίνει ψυχραιμία, σωστή εκτίμηση των καταστάσεων, χαλιναγώγηση των εκρηκτικών αντιδράσεων σου, αναλυτικό ψυχογράφημα των πιθανών αντίπαλων (σ’ αυτό έχεις ταλέντο), αυτογνωσία, κατανόηση, απουσία πείσματος και εγωισμού. Αυτά θα σου επιτρέψουν να διεισδύσεις, όχι μόνο στις σκέψεις και τις διαθέσεις των άλλων, αλλά και μέσα σου, να αναγνωρίζεις το δίκιο των άλλων, όπου υπάρχει, και να τους αντιμετωπίζεις με πνεύμα συνεργασίας και συγκατάβασης. Έτσι αποφεύγεις τις συγκρούσεις και τις διαμάχες που οδηγούν σε ρήξεις, αλλά και πετυχαίνεις να στρέψεις κάθε κατάσταση υπέρ σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο οίκος σου που επηρεάζει η ηλιακή έκλειψη είναι αυτός που συνδέεται με τις σχέσεις σου με συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Σου ανοίγει Τοξότη μου μια πόρτα στη ευκαιρία να διευθετήσετε από κοινού οποία ανοιχτά ζητήματα έχετε αφήσει να αιωρούνται και να μην αποσαφηνίζονται. Καλείσαι να κάνεις επιλογή ανάμεσα στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου για το ποιούς θα αποβάλλεις από την ζωή σου και ποιοί θα συνεχίσουν να την γεμίζουν. Με άλλους από αυτούς θα κάνεις επανεκκίνηση της σχέσης σας και με άλλους θα διατηρήσεις το ίδιο πλαίσιο σχέσης.

Ξεκαθαρίσματα λοιπόν σου φέρνει η έκλειψη, γνωριμίες που τις εντυπωσιάζεις, κολακεύεσαι από κάποιες απ’ αυτές και κινδυνεύεις να πέσεις θύμα της εκμετάλλευσης τους από το εγωισμό σου. Έναν εγωισμό που μπορεί να σε βάλλει σε περιπέτειες αν θελήσεις με το ¨έτσι θέλω¨ να επιβάλλεις αυθαίρετα τις απόψεις σου, γιατί μετά θα σου ζητούν τα ρέστα και θα ‘χουν και δίκιο. Ο υποκειμενισμός και οι υπερβολές είναι οι παγίδες σου. Φρόντισε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ηλιακή έκλειψη Αιγόκερε, νοιώθεις εντονότερη την ανάγκη να καλύψεις τις συναισθηματικές και τις υλικές ανάγκες σου, αφού αυτές αφορά ο οίκος σου που επηρεάζεται. Αυτό σου δημιουργεί αβεβαιότητα και ανασφάλειες γι’ αυτές, κατά πόσο μπορούν να ικανοποιηθούν. Η ανάγκη της κάλυψης τους και η ανάγκη της διατήρησης της αξιοπρεπούς προς τα έξω εικόνας σου έρχονται σε σύγκρουση και αν διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς αυτονόητα όχι με διαλλακτικό τρόπο αλλά με πείσμα, απαιτητικότητα και κυρίως με επιθετικό ύφος, οι αντιδράσεις και το αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος σου.

Δεν μπορείς να συνδιαλλάσσεσαι μόνο με τους δικούς σου ορούς και τα δικά σου κλισέ όταν ζητάς κάτι τόσο σημαντικό από τους άλλους. Το πιθανότερο είναι να εισπράξεις άρνηση μόνο και μόνο εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου. Κλασική περίπτωση του πως χάνει κάποιος το δίκιο του από τους αψυχολόγητους τρόπους του. Ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι αυτά που χρειάζεσαι για να περάσεις αναίμακτα την έκλειψη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις δυο εκλείψεις, τόσο την σεληνιακή στις 31/1ου, όσο και την ηλιακή στις 15/2ου να πραγματοποιούνται στον άξονα του ζωδίου σου, αναμφίβολα πρωταγωνιστείς. Ο οίκος σου που επηρεάζεται είναι αυτός του ¨φιλίες, στόχοι, συλλογικές δραστηριότητες¨, η σχέση σου με αυτούς και η έντονη προβολή του εγωκεντρισμού σου. Προβάλλεις την προσωπικότητα σου πολύ περισσότερο και πιο έντονα από ότι συνήθως ενώ τείνεις να απαιτείς την εκπλήρωση των στόχων και των επιθυμιών σου.

Γνωρίζοντας το μέγεθος της προσφοράς που μπορείς να παρέχεις στους άλλους και έχοντας επίγνωση της αξίας σου, οι απαιτήσεις σου γίνονται ανυποχώρητες, ενώ θέλεις να επαναπροσδιορίσεις τις βάσεις των σχέσεων σου με τους άλλους. Ο εγωκεντρισμός που σε διακατέχει κατά την διάρκεια της επιρροής της έκλειψης σε κάνει να έχεις υπεροψία και αίσθηση ανωτερότητας απέναντι στους άλλους και μπορεί να επιδράσει καταλυτικά στις σχέσεις σου διαλύοντας τις. Αν το διαισθανθείς εγκαίρως, θα μπορέσεις να κάνεις διορθωτικές ενέργειες, να αλλάξεις στάση απέναντι στους άλλους και να διασώσεις τις σχέσεις σου και να έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις στην ομάδα, στον σύλλογο, στο σύνολο όπου δραστηριοποιείσαι με αλτρουισμό.

ΙΧΘΥΣ

Καλέ μου Ιχθύ, η ηλιακή έκλειψη στις 15 του μηνός σε κάνει να αναπολείς το παρελθόν, όμως ανάμεσα στις αναμνήσεις σου, ξυπνούν και προβάλλουν και τα απωθημένα σου. Χρειάζεται να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να βρεις την λύση, ώστε να μην σε πληγώνουν όσα δεν έχεις μέχρι τώρα ξεπεράσει. Θέλεις με κάθε τρόπο να απαλλαγείς από αυτά και αναζητάς τις διεξόδους που πιστεύεις ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές για να το καταφέρεις, είτε μέσω της προσευχής, του διαλογισμού, της εργασίας και της αυτοκριτικής, που θα σου δείξει ποιά διδάγματα θα έπρεπε να έχεις αποκομίσει από τα όσα σου έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Δυστυχώς, η αναστάτωση που σου φέρνουν οι μνήμες, δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς και καταλήγεις να κάνεις λάθη στην δουλειά που προσπαθείς να τα κουκουλώσεις όπως – όπως χωρίς όμως επιτυχία γιατί αποκαλύπτονται, εκτίθεσαι και αισθάνεσαι ντροπή, αν όχι και κάτι χειρότερο. Αν είχες αναπτύξει αυτοέλεγχο, είχες διαχειριστεί ορθολογικά τις φοβίες και τα απωθημένα σου, θα είχες αποκομίσει χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον, ώστε να μετατρέπεις τις κακές εμπειρίες σε κάτι χρήσιμο ώστε να κατορθώσεις να διατηρείς την ψυχική σου ισορροπία και αρμονία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Μαΐου έκλειψη Ηλίου που είχε προβλέψει ο Θαλής Μιλήσιος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 585 π.Χ.... Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.

Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης την Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Μια ολική σεληνιακή έκλειψη θα λάβει χώρα την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, όμως θα φτάσει...

Δείτε βίντεο από τη μερική έκλειψη Ηλίου -Ήταν ορατή για δύο ώρες και στην Ελλάδα

Στην κεντρική Ελλάδα και στην Αθήνα το φαινόμενο ξεκίνησε στις 12:36 και ολοκληρώθηκε στις...

Μερική έκλειψη Ηλίου σήμερα – Ορατή και στην Ελλάδα

Μερική έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, η οποία θα είναι ορατή...