Η καταγγελία της Ρίας Αντωνίου για τον βιασμό από τον σύντροφό της – Τι απαντά εκείνος στις κατηγορίες

Όλο το παρασκήνιο της «βόμβας» που έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ

54
Η καταγγελία της Ρίας Αντωνίου για τον βιασμό από τον σύντροφό της

Σάλος ξέσπασε πρόσφατα στον κατά τ’ άλλα… θαυμαστό κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ, μετά τη μήνυση και την καταγγελία του γνωστού μοντέλου, Ρίας Αντωνίου, ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Χρήστος Ψωμόπουλος, του οποίου το όνομα είναι συνδεδεμένο με την ερωτική του δράση στο πλευρό διάσημων Ελληνίδων, ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση.

Συγκεκριμένα, όπως εκείνη υποστήριξε, ο φερόμενος βιαστής εξαγριώθηκε από την απόφασή της να διακόψουν τη σχέση τους και γι’αυτό το λόγο της επιτέθηκε με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της.

Η καταγγελία της Ρίας Αντωνίου για τον βιασμό από τον σύντροφό της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας DEspressH”, η ίδια οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η σχετική εργαστηριακή εξέταση η οποία θα φέρει στο φως επιπλέον στοιχεία.

Σαν… κερασάκι στην τούρτα, ο επιχειρηματίας -που έχει εξαφανιστεί και αναζητείταιαπό την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου- δίνει την απάντησή του με τη μορφή επιστολής στο GHssip-tv.gr.

Διαβάστε επίσης:  Κέρκυρα: Ομολόγησε ότι βίασε 14χρονο κορίτσι

«Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Αυτό που απομένει από εδώ και στο εξής είναι να συμπληρωθούν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν για να λάμψει η πολυπόθητη αλήθεια.

Β.Κ.