Η κατάντια του Τζόνι Ντεπ! (Φώτο)

Μεθυσμένος και υποβασταζόμενος σε πρεμιέρα

131
κατάντια του Τζόνι Ντεπ!

Ο Τζόνι Ντεπ απογοήτευσε ακόμα και τους πιο φανατικούς θαυμαστές του στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Orient Express, που έγινε στο Λονδίνο.

Ενώ οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές του, όπως η Πενέλοπε Κρουζ, η Τζούντι Ντεντς και ο Κένεθ Μπράνα, ήταν λαμπεροί και χαμογελαστοί στην εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, ο 58χρονος σταρ ήταν απογοητευτικός.

Υποβασταζόμενος από άνδρες της ασφάλειας του και με φανερή αστάθεια στο περπάτημα, κατάφερε και πάλι να τρικλίζει, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι ήταν μεθυσμένος.

Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν και μέσα στην αίθουσα του Royal Albet Hall, καθώς ο Ντεπ προειδοποιήθηκε τρεις φορές να σβήσει το τσιγάρο του από τους υπεύθυνους και εκείνος τους αγνοούσε επιδεικτικά συνεχίζοντας να καπνίζει, παρόλο που ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα στη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης:  Bloomberg: Ποιος ο λόγος ύπαρξης της ΕΕ αν δεν σταθεί δίπλα στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του ηθοποιού, τα παράλογα ξεσπάσματα του και η εξάρτησή του από το αλκοόλ οδήγησαν πέρσι την Άμπερ Χερντ να του ζητήσει διαζύγιο, κατηγορώντας τον μάλιστα για ξυλοδαρμό.