Οι κατάρες του Λεβέντη για καρκίνο, στους Παπανδρέου και Μητσοτάκη (video)

1545
Βασίλης Λεβέντης: Ανέτοιμος να με διαδεχθεί ο Μάριος Γεωργιάδης

Στην ιστορία ως μία από τις πιο cult στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης έχει μείνει η εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη, στην οποία έριξε τις γνωστές… κατάρες στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Να πεθάνουνε και οι δυο τους […] Αλλά οι εκλογές πλησιάζουν, η απόφαση ελήφθη. Ένωση Κεντρώων σε όλη τη χώρα. 300 υποψήφιοι είναι ήδη έτοιμοι […] Να τον στείλει τον καρκίνο στον Μητσοτάκη και τον Ανδρέα Παπανδρέου, να γλιτώσει η χώρα. Οι αλήτες […] Μηδέν οι ώρες τους. Να πεθάνουνε. Πλαστογραφούσαν τα γκάλοπ και βγάζανε μηδέν Λεβέντης. Να πεθάνουνε οι προδότες της δημοκρατικής Ελλάδας. Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε. Τρομερό. Αρκουδέηδες. Αλητεία. Τα καθιζήματα, να πάνε στο διάολο όλοι. Ο Θεός να στείλει καρκίνο στο Μητσοτάκη και όλα του τα σόγια. Αίσχος. Φίδια της πολιτικής» ήταν μόνο μερικά από τα όσα είπε στην επική εκπομπή του ο Βασίλης Λεβέντης, χαράσσοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην cult ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:  Η ΔΕΞΙΩΣΗ που σκόρπισε τον κορονοϊό! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου (και καθηγητή Ιατρικής) Αθ. Δημόπουλο..

Δείτε το βίντεο: