Η κόρη του Michael Jackson έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

32

Με δάκρυα στα μάτια, η κόρη του εκλιπόντος βασιλιά της ποπ Michael Jackson, Paris, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.Ήταν πριν από 4 χρόνια που η 14χρονη τότε Paris Jackson δεν άντεξε το διαδικτυακό bullying και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο. Έχω προσπαθήσει να προστατεύσω τον εαυτό μου, να μπλοκάρω τα trolls, να μη διαβάζω τα σχόλια. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα. Αλλά είναι σκληρό όταν υπάρχουν τόσα πολλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο εύκολος στόχος. Προσπαθώ να είμαι ευγενική με όλους όσους συναντώ, δίνω σε όλους μια ευκαιρία», αναφέρει η 18χρονη Paris ξεσπώντας σε δάκρυα.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τύπος της Τετάρτης 14/2

Στο σοκαριστικό βίντεο αναρωτιέται αν το γεγονός πώς είναι πολύ ανοιχτή με τους θαυμαστές της φταίει για το bullying που δέχεται. «Όταν ήμουν 14 ετών προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Απείχα από τα social media για 2 χρόνια ώσπου μου ζήτησαν να επιστρέψω. Έκανα και πάλι ανοιχτό τον λογαριασμό μου στο Instagram αλλά δεν άλλαξε τίποτα».