Η Κυβέρνηση να βάλει φρένο στην ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ διαφήμιση του διαδικτυακού Τζόγου

17

Μπροστά σε μια τεράστια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ επιδημία, ενδέχεται να βρεθούν οι Έλληνες εάν η Κυβέρνηση, μαζί με τα ΟΡΘΑ μέτρα που λαμβάνει για τον φονικό ιό, δεν αναλάβει ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες που θα περιορίσουν την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ διαφημιστική προβολή του διαδικτυακού Τζόγου.

Αφού τις τελευταίες βδομάδες, που όλοι μας υποχρεωτικά «Μένουμε Σπίτι», είμαστε μάρτυρες ενός ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ τηλεοπτικού «βομβαρδισμού» διαφήμισης, ρουλετών, κουλοχέρηδων και λοιπών παιχνιδιών Τζόγου, ΑΚΡΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΩΝ για κάθε ηλικία.

Δεν είναι δυνατόν, με αφορμή την Πανδημία να απενοχοποιείτε μέσω τηλεοπτικού διαφημιστικού «ξεπλύματος», το σύνολο των Τυχερών Παιγνίων – ειδικά αυτά που προσφέρουν εταιρείες που κινούνται στο «θολό» καθεστώς της ημι-νομιμότητας του νόμου της προσωρινής αδειοδότησης του 2011.

Γιατί άλλο πράγμα να συμμετέχεις σε μια διαδικτυακή κλήρωση λαχείου 2 ή 3 φόρες την εβδομάδα (όπως π.χ. συμβαίνει με το Τζόκερ) και άλλο να έχεις τον… κουλοχέρη κάθε λεπτό μπροστά σου, στο κινητό, τον υπολογιστή η το τάμπλετ σου.

Σήμερα, δυστυχώς, από το πρωί μέχρι το βράδυ, άνδρες, γυναίκες και παιδιά (που βρίσκονται όλο το 24ωρο κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω των γνωστών απαγορεύσεων) βλέπουν στις τηλεοράσεις ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ, διαφημίσεις για το πόσο… καλό και… τυχερό, είναι, το α΄ φρουτακι ή η β΄ ρουλέτα.

Διαβάστε επίσης:  Κορωνοϊός: Στους 172 οι νεκροί

Και επιλέγουμε (αυτή την στιγμή) να ΜΗΝ αναφερθούμε στην πιθανή οικονομική ζημιά που θα υποστεί το Ελληνικό Δημόσιο.
Αφού θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες στα φορολογικά έσοδα του Κράτους, λόγω της υφιστάμενης αδυναμίας του Υπουργείου Οικονομικών και των αρμόδιων αρχών να ελέγξουν επακριβώς τους τζίρους Ιντερνετικών Καζίνο με έδρα την Μάλτα, το Γιβραλτάρ ή τις Ολλανδικές Αντίλλες.

Εν κατακλείδι, η Κυβέρνηση , το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και η αρμόδια Ρυθμιστική Αρχή ΕΕΕΠ, οφείλουν να λάβουν άμεσα ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ διαφημιστική προβολή όλων αυτών των προϊόντων του άκρως Εθιστικού Τζόγου.
Τώρα. Γιατί αύριο θα είναι αργά…