Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Η «μοιραία» πολυτελής βίλα του ζεύγους Παπαντωνίου στη Σύρο

Το 2002 το ζεύγος Παπαντωνίου έχτισε την πολυτελή βίλα 224 τ.μ. στην περιοχή Τρία Λαγγόνια της Σύρου.

Η βίλα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ έχει θέα το απέραντο γαλάζιο. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, πισίνα με υδρομασάζ, ιδιωτική παραλία, τεράστιους εξωτερικούς χώρους με τραπεζαρίες και εκεί περνούσαν τα καλοκαίρια τους ο Γιάννος Παπαντωνίου με τη σύζυγό του.

Η «μοιραία» πολυτελής βίλα του ζεύγους Παπαντωνίου στη Σύρο

Μάλιστα, λέγεται ότι εκεί πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έχει βρεθεί στο νησί ως καλεσμένος της Κλοντίν Ριπέρ, πρώην συζύγου του Γάλλου πρεσβευτή στην Αθήνα Ζαν Μορίς Ριπέρ.

Το star.gr βρέθηκε μέσα στη βίλα του ζεύγους Παπαντωνίου και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό της:

Η «μοιραία» πολυτελής βίλα του ζεύγους Παπαντωνίου στη Σύρο

Ο Παπαντωνίου πούλησε τη βίλα όταν ήρθε στο φως η λίστα Λαγκάρντ το 2016, στην οποία συμπεριλαμβανόταν το όνομα της συζύγου του. Αγοραστής ήταν Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ο οποίος την αγόρασε 1.800.000 ευρώ.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς ερεύνησε την πώληση του ακίνητου, που πωλήθηκε σε τιμή πολύ μικρότερη από την πραγματική της αξία. Άξιο Απορίας ήταν ο τρόπος που κατάφερε η ιδιοκτήτρια της βίλας, δηλαδή η σύζυγος του Παπαντωνίου, να πάρει φορολογική ενημερότητα από τη ΔΟΥ Κηφισιάς για τη μεταβίβαση του ακινήτου, την ώρα που υπήρχαν φορολογικές εκκρεμότητες με τη συγκεκριμένη εφορία από το 2013. Για τον λόγο αυτό, η Εισαγγελία διαφθοράς κάλεσε και τους αρμόδιους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κηφισιάς που χορήγησαν τις επίμαχες ενημερότητες στην κ. Κουράκου.

Η «μοιραία» πολυτελής βίλα του ζεύγους Παπαντωνίου στη Σύρο

Στέφανος Μάνος για Παπαντωνίου: Στην Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει αλλά… όχι αυτόν που τα δίνει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr ο Παπαντωνίου και η σύζυγός του ήρθαν σε επαφή με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία τον Σεπτέμβριο του 2015, όμως ο πρώην υπουργός δεν είχε δεχθεί τότε την προσφορά του νυν ιδιοκτήτη, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθαν ξανά σε επαφή και η πώληση οριστικοποιήθηκε τον Μάιο του 2016, με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να καταθέτει τα χρήματα από τράπεζα της Αμερικής σε λογαριασμό του Γιάννου Παπαντωνίου σε τράπεζα της Γαλλίας.

Η «μοιραία» πολυτελής βίλα του ζεύγους Παπαντωνίου στη Σύρο

Τότε, ήταν σε εξέλιξη πολλαπλές έρευνες της Δικαιοσύνης για συμβάσεις εξοπλιστικών επί υπουργίας Παπαντωνίου, αλλά και έρευνα για το 1,3 εκατ. ευρώ της κυρίας Κουράκου που βρέθηκαν στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Ελληνοαμερικανός αγοραστής ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά στην Καλιφόρνια και διατηρεί γραφείο με τον αδελφό του στο Μαρούσι.

Σήμερα η βίλα ονομάζεται «BluEros», και ενοικιάζεται σε γνωστές πλατφόρμες ενοικίασης κατοικιών, στην τιμή των 3.000 ευρώ τη βραδιά στη high season.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.  Στο πλαίσιο της...
Το έθιμο της λαγάνας

Το έθιμο της λαγάνας

Το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας... Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη μέρα ας γνωρίσουμε αναλυτικότε­ρα την...

Βέροια: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 25χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στην Ημαθία. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 8ο χιλιόμετρο...
Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Καρναβάλι

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων – Δεκάδες συλλήψεις ατόμων κυρίως για ναρκωτικές ουσίες...

Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών,...

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Η φωτογραφία της ημέρας

Πάμε να πετάξουμε χαρταετό, καλή Καθαρά Δευτέρα! 18 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι επιτίθενται κατά των ανδρών του Τούρκου Διοικητή των Καλαβρύτων Αρναούτογλου...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τρόμος για ζευγάρι. Τους έδεσαν και τους πήραν κοσμήματα αξίας €30.000

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε το βράδυ της Πέμπτης ένα ζευγάρι σε πολυκατοικία στη...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τι γίνεται όταν η ζήλια ξεπερνάει τα όρια του “φυσιολογικού”

Μερικές φορές όταν αισθανόμαστε ότι ζηλεύουμε τον σύντροφο μας δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό,...

Κακοκαιρία Daniel: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ζεύγους Αυστριακών- Στους 17 οι νεκροί

Στους 17 ανέρχονται οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel, που σάρωσε τη Θεσσαλία καθώς,...

Πήλιο: Προς ταυτοποίηση το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοούνται

Στο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται εικάζεται ότι ανήκουν οι δύο σοροί, ενός άνδρα...