Η Motor Oil μοιράζει μέρισμα 8 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της

114
Δήλωση του Βαρδή Βαρδινογιάννη με σαφές πολιτικό περιεχόμενο

Τη  διανομή μέρους των κερδών της Motor Oil στους εργαζόμενους και τα στελέχη της εταιρίας. ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων.  Το μπόνους ανέρχεται σε 8 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί στο 3% των καθαρών κερδών.

Την ίδια ώρα ηχηρή παρέμβαση για ενότητα προκειμένου η χώρα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της έκανε σήμερα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Motor Oil ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Βαρδής Βαρδινογιάννης.

“Τα προβλήματα της χώρας πρέπει να τα κοιτάξουμε όλοι μαζί», τόνισε ο κ Βαρδινογιάννης και υπογράμμισε: » Ο καθένας έχει τη δίκη του κομματική τοποθέτηση. Η Motor Oil δεν έχει, δεν κομματίζεται! Η εταιρία έχει να σκέφτεται τους ανθρώπους της, τους εργαζόμενους της και τη χώρα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Motor Oil πήρε κι άλλη ευκαιρία για να στείλει ενότητας όταν ρωτήθηκε από μετόχους για τον αν η εταιρία θα μπει στην έρευνα υδρογονανθράκων όπως τα ΕΛΠΕ με τον όμιλο Λάτση: «Στα χωριά μας δεν κάνουμε συγκρίσεις», είπε χαριτολογώντας και επεσήμανε: «Ο καθένας ανήκει κάπου πολιτικά. Εμείς δεν πολιτευόμαστε. Οι εργαζόμενοι σέβονται την εταιρία και η εταιρία σέβεται τους εργαζόμενους. Η εταιρία δεν αγνοεί τους εργαζόμενους και είναι δύσκολο να ξέρουμε ότι ο εργαζόμενος μας έχει άρρωστο τον πατέρα ή τη μάνα του. Η χώρα», συνέχισε, «μας έχει ανάγκη όλους. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Δεν πρέπει να αγνοείτε τον διπλανό σας που δεν έχει να φάει ψωμί…», περιέγραψε με το γνωστό του τρόπο για να καταλήξει: «Να μην είστε ευχαριστημένοι όταν έχετε εσείς ψωμί κι ο διπλανός σας δεν έχει».

Πηγή: athina984.gr