Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
24.7 C
Athens

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει εμπόδια σε Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Η πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε την προσπάθεια μας και δουλέψουμε σκληρά.

Η Νέα Σελήνη είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράσης μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις.

Είναι επίσης και μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σεξουαλική σας ζωή ή να κάνετε το βήμα και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο που σας αρέσει ερωτικά.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν την συναισθηματική αλλά και την υλική σου εξασφάλιση. Ένα καινούργιο ξεκίνημα πάνω στα οικονομικά, σου επιφυλάσσει στο εγγύς μέλλον αυτό το φεγγάρι. Μπορείς να επενδύσεις εκ του ασφαλούς, δίχως να ρισκάρεις, αφού έχεις κάνει πρώτα την έρευνα. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου σε προτρέπει διαισθητικά και μόνο να προβείς σε νέα εγχειρήματα.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου που σηματοδοτεί ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα. Η ενσυναίσθηση είναι ιδιαίτερα τονισμένη και οι αποφάσεις που παίρνεις βασίζονται περισσότερο στο συναίσθημα, την διαίσθηση και λιγότερο στην λογική. Επιθυμείς να τα αλλάξεις όλα, τόσο στον χαρακτήρα, όσο και στην εμφάνιση. Η βοήθεια του φιλικού περιβάλλοντος αποδεικνύεται πολύτιμη με το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες επιτυγχάνονται.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, γίνεται στον πιο εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου σου. Υποσυνείδητα νιώθεις την επιθυμία να απομονωθείς και να φορτίσεις τις άδειες μπαταρίες σου, ώστε να επανέλθεις στην κανονικότητα ανανεωμένος και δυνατός. Με αυτή την διεργασία κλείνεις κύκλους οριστικά. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου αλλά δεν σε ενοχλεί. Τα λόγια που γίνονται ερήμην σου είναι για καλό. Με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, κάποιοι κουβεντιάζουν για την βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 19 Μαϊου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 19 Μαϊου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί για σένα την εγκαινίαση των νέων στόχων, ονείρων και φιλοδοξιών. Ευνοείται η προώθηση των μελλοντικών σχεδίων και υλοποιούνται οι επιθυμίες. Το φιλικό περιβάλλον είναι υποστηρικτικό και μπορείς να βασίζεσαι σε αυτούς. Παράλληλα μπαίνουν στην ζωή σου καινούργια άτομα που σε ενθουσιάζουν με τα αγνά, αληθινά τους συναισθήματα. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου πραγματοποιεί ένα πολυπόθητο μακρινό ταξίδι, ή έρχεσαι σε επαφή με άτομα του εξωτερικού.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται ένα καινούργιο φεγγάρι στον ουρανό. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου που σηματοδοτεί για σένα νέα ξεκινήματα στον τομέα των επαγγελματικών. Είναι φανερό ότι έχεις δουλέψει πολύ για να φτάσεις έως εδώ που έφτασες. Είσαι στην ευχάριστη θέση να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου χωρίς να μένεις στάσιμος. Ανεβαίνεις στην ιεραρχία και καταξιώνεσαι κοινωνικά. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου σε βοηθά στα καινούργια επιχειρηματικά σχέδια, ανεβάζει την ψυχολογική διάθεση, διατηρώντας την ισορροπία και το μέτρο.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, το καινούργιο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί για σένα την επέκταση της προσωπικής ζωής. Πας ένα βήμα παραπέρα, μέσα από νέες καταστάσεις που σε περιμένουν. Διαμορφώνεις ανώτερο επίπεδο, μέσα από φιλοσοφικές αναζητήσεις, ταξίδια και γνώσεις. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, ανοίγει ορίζοντες και αλλάζει τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας. Η συναναστροφή με άτομα άλλης κουλτούρας ή και άλλης ηλικίας, σε κάνει ανοικτόμυαλο.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, και από σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Ζητήματα οικονομικό, φορολογικά, τραπεζικά, ή γραφειοκρατικά καταφέρνεις και τα βάζεις σε μία καλή ρύθμιση ή διαχείριση! Πολύ πιθανό να δεχθείς κάποιο μπόνους ή ένα δώρο! Παράλληλα προτιμάς την εσωστρέφεια που σου προσδίδει την εσωτερική γαλήνη. Η ησυχία και η σιωπή σε βοηθούν να αφουγκραστείς την εσωτερική φωνούλα μέσα σου. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, δημιουργεί τις συνθήκες ώστε να εντάξεις στην καθημερινότητα νέα μοντέλα με ποικίλα ενδιαφέροντα που δεν σε αφήνουν να βαριέσαι.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν είσαι πλέον καχύποπτος με όποιον σε πλησιάζει. Η επιφυλακτικότητα αποτελεί παρελθόν, αφού έχεις τσεκάρει συνεργάτες και σύντροφο. Με το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, νιώθεις ασφαλής και αισιόδοξος. Λειτουργείς αυθόρμητα και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ασχολείσαι με πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως, χόμπι, παιδιά, διασκέδαση.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός του καινούργιου φεγγαριού στο ζώδιο του Ταύρου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και της εργασίας. Με νέα δεδομένα ξεκινάς να τροποποιείς την μορφή της ρουτίνας. Οι συνήθειες αλλάζουν καθώς και οι προτεραιότητες. Παύεις να ασχολείσαι με τα επιμέρους και ψάχνεις την ουσία των πραγμάτων. Τονώνεις το ανοσοποιητικό σύστημα με γυμναστική, βιταμίνες και σωστή διατροφή. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σε στηρίζει στην συζήτηση και επίλυση προβλημάτων με την οικογένεια.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 19 Μαϊου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 19 Μαϊου

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, είναι από τις πλέον θετικότερες συγκυρίες για σένα. Εγκαινιάζεις μια εξωστρεφή περίοδο, με έντονη κοινωνικότητα, επαφές, φλερτ, διασκέδαση. Είσαι εκφραστικός, γενναιόδωρος και συναισθηματικός και ανοίγεις την αγκαλιά σου σε νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου! Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σε προμοτάρει για να κάνεις επαφές με κόσμο και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Εισακούγονται οι απόψεις και ξεχωρίζεις για την ευστροφία του μυαλού.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί για σένα την περίοδο που εγκαινιάζεις ένα νέο κύκλο διαβουλεύσεων με το οικογενειακό περιβάλλον. Παίρνεις αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και είναι βέβαιο ότι προχωράς σε αλλαγές. Μια μετακόμιση, ή ανακαίνιση του χώρου, θα συμβάλλει στην προσωπική ανανέωση. Το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σε ευνοεί ώστε να εξασφαλίσεις το μερίδιο που σου αναλογεί, από την πώληση ακίνητης περιουσίας. Η οικογενειακή ζωή διώχνει τους προβληματισμούς.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, που συμβολίζει για σένα την αύξηση της εξωστρέφειας και των επικοινωνιών. Νέες απόψεις και αντιλήψεις, καθώς και νέες ιδέες, μπαίνουν στο μυαλό σου. Αποκτάς καινούργιους φίλους που γνωρίζεις σε μετακινήσεις. Οι κοινές σας απόψεις ταυτίζονται, με την εύνοια του εξάγωνου Ερμή-Κρόνου. Είσαι αποδέκτης πολλών θετικών εξελίξεων, καθώς η γνώμη σου μετράει. Εκπέμπεις σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά...