Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.8 C
Athens

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Για τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς που φέρνει αγαλλίαση μίλησε στις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις κάνοντας λόγο για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακό.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει το φεγγάρι; Μα φυσικά τους Δίδυμους και άλλους τρεις εκπροσώπους.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, να αναμένεις μία ξαφνική ευκαιρία – είδηση που θα σε συναρπάσει! Δέχεσαι εύνοια για νέες γνωριμίες και τυχερές προτάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κοινωνικοποιεί ακόμα περισσότερο και σε βοηθά να να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει την σημερινή ημέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία τυχερή πρόταση – είδηση που αφορά την εκπλήρωση ενός στόχου ή ενός επαγγελματικού σχεδίου! Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, διασκεδάζεις, το ρίχνεις έξω, αλλάζεις παραστάσεις και γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Με την Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, θα έχεις κάποια νέα επιτυχίας που αφορούν εργασία – οικονομικά! Επιπλέον με την Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου! Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά και ανούσια λόγια με τους γύρω σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, δέχεσαι ευχάριστα νέα από την σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος συμβαίνει μία τυχερή εξέλιξη που σε φέρνει κοντά σε έναν νέο άνθρωπο ! Επιπλέον η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, συντονίζεις θέματα εργασίας και καθημερινότητας και βρίσκεσαι ευνοημένος στα οικονομικά σου! Με την Σελήνη από τον Υδροχόο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, έρχονται απίστευτα θετικά νέα στα αισθηματικά σου ή μία τυχερή γνωριμία που θα τα αλλάξει όλα! Παράλληλα η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου προσφέρει σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, θα έχεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και θα επιλυθεί και κάποιο ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Υδροχόο το ζητούμενό σου είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που αγαπάς και αισθάνεσαι κοντά σου! Με τον συνδυασμό της λογικής και του συναισθήματος, θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία σε ότι βάλεις στόχο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, σου προσφέρει ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξιδάκια, γνωριμίες αλλά και για όμορφες προτάσεις στα αισθηματικά! Με την Σελήνη να κινείται και αυτή στον Υδροχόο οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, λαμβάνεις χαρούμενα νέα στα οικονομικά και καθησυχάζεσαι γιατί τώρα δημιουργούνται νέες προοπτικές! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά να χτίσεις δεσμούς εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και να αναπτυχθεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόο , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, είσαι μέσα στην εκφραστικότητα και την επικοινωνιακή διάθεση! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα ενώ μία νέα τυχερή γνωριμία θα σε συναρπάσει! Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο σε κάνει να λάμπεις και να πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ , για σήμερα Σάββατο με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, λαμβάνεις χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου είτε προχωράς προς ένα νέο επενδυτικό σχέδιο ή μία αγορά που είναι για σένα σημαντική! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Υδροχόο λειτουργείς κάπως καχύποπτα στις κοινωνικές σου επαφές και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς συναισθηματικά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...