Οι προτάσεις Ουζουνίδη-Διαμαντόπουλου στον Αλαφούζο

36

Τις δικές τους προτάσεις προς τον Γιάννη Αλαφούζο μετέφεραν οι Ουζουνίδης και Διαμαντόπουλος για το μέλλον του Τριφυλλιού…

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι “πράσινοι” μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να χαμηλώσει κι άλλο το μπάτζετ της ομάδας (κατά 2 εκατ. ευρώ), απόφαση που φυσικά δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού πάντως, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο εμφανίζονται να μετέφεραν τις δικές τους προτάσεις προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, μέσω του Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” εκείνο που ζητούν είναι: α) Ενότητα και συσπείρωση, τέλος στις “εκτός Παναθηναϊκού επιδράσεις” που δέχεται ο Αλαφούζος. β) Ξεκαθάρισμα για το πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να βάλει μέχρι το τέλος της σεζόν. γ) Άμεση πληρωμή μέρους των οφειλομένων στους εργαζόμενους και τα στελέχη της ΠΑΕ, προκειμένου να βελτιωθεί γενικώς και μεταξύ τους η ατμόσφαιρα. δ) Καθορισμό μπάτζετ από τώρα για την επόμενη σεζόν και… γενική “εκεχειρία”.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/2/19

Ουζουνίδης και Διαμαντόπουλος θα περιμένουν τις απαντήσεις και τη γενική στάση του Αλαφούζου μέχρι την Τετάρτη, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος. Εφόσον δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους, τότε όλα είναι ανοιχτά και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραίτησης αμφότερων…