Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Η πρώτη έκλειψη του 2023 δυσαρεστεί Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Κι ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή και δυναμικό Κριό, μια όψη δεσπόζει στη διάρκεια της μέρας.

Αναφέρομαι φυσικά στην τυχερή όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Βέβαια ο Δίας όπου παρεμβαίνει κάποιες φορές μας κάνει υπεραισιόδοξους κι αυτό θέλει λίγη προσοχή για να μην καταφύγουμε σε υπερβολές ή να υποσχεθούμε πράγματα που δεν θα καταφέρουμε να τηρήσουμε.

Αύριο θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη του 2023 και πιθανώς από σήμερα να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή μια πιο δύσκολη επικαιρότητα.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, χαρακτηρίζεσαι από ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Η εξωστρέφεια και η παρόρμηση είναι ιδιαίτερα τονισμένα στοιχεία σήμερα και η μέρα σου σου είναι γεμάτη από εξελίξεις, αλλά και νέες δραστηριότητες. Ευνοούνται παντός είδους ενάρξεις, αρκεί να μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, η ψυχολογική κούραση που νιώθεις, πηγάζει από την εσωτερική διαμάχη που έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου. Σαφώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κλείσεις τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, αλλά δεν ωφελεί και το τόσο άγχος. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τα γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή σου. κάνοντας ένα – ένα τα βήματα της εκκαθάρισης. Δεν αργεί η ώρα που θα καλωσορίσεις τον νέο σου εαυτό.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η διάθεση σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και η μέρα γεμάτη από επικοινωνίες και επαφές. Οι φίλοι στηρίζουν τα σχέδια σου, που αφορούν στο μέλλον. Το φιλελεύθερο πνεύμα σε βοηθά να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να εξετάσεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Τα μακροπρόθεσμα όνειρα σου επιτυγχάνονται.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 18 Απριλίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα η εστίαση του ενδιαφέροντος, βρίσκεται στον οραματισμό του στόχου, που έχεις θέσει για το μέλλον σου. Θα δραστηριοποιηθείς σε σχέση με την προσωπική σου ανάπτυξη και θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Μην απογοητεύεσαι αν κάποιο από τα θέματα σου, αργήσει να αποδώσει. Οι υψηλοί σου στόχοι θέλουν τον χρόνο τους, έως ότου επιτευχθούν. Παράλληλα σε απασχολεί ο γάμος σου και δίνεις έμφαση στα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστείς, για να στρώσουν τα πράγματα.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα βρίσκεις τον χαμένο σου εαυτό και συμπεριφέρεσαι με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μέρα κατάλληλη για επικοινωνία, επαφή με την φύση και ταξίδια μυαλού και ψυχής. Μη κάθεσαι λεπτό με σταυρωμένα τα χέρια και οργάνωσε εξορμήσεις, που θα σου υψώσουν το ηθικό. Νέες εμπειρίες σε περιμένουν να τις γευτείς. Έχεις την άνεση και την πολυτέλεια να προχωρήσεις, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα το έντονο στρες έχει τρυπώσει στην ψυχή σου και νιώθεις αδικημένος που όλο δίνεις και τίποτα δεν παίρνεις. Δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά αυτό σου λέει το ένστικτο σου. Γενικά διανύεις μια απαιτητική μέρα με πολλές διακυμάνσεις των αισθημάτων σου. Η εσωτερική ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει στην κάθαρση και θα αποβάλεις από μέσα σου κάθε είδους πόνου, ή αμφιβολίας. Βρες πάλι την χαμένη ισορροπία διώχνοντας τους φόβους.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Βάζοντας όλη την δύναμη της ψυχής σου θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες και να εξομαλύνεις τις καταστάσεις. Έρχεσαι κοντά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και αναθερμαίνεις τη σχέση σου μαζί τους. Δέχεσαι με ευχαρίστηση προσκλήσεις και καλέσματα για έξοδο. Νοιάζεσαι και θέλεις να προσφέρεις την φροντίδα σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια που καταναλώνεις για να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες που σε βασανίζουν. Η βιασύνη δεν ενδείκνυται γιατί θα σπάσουν τα νεύρα σου από τη πίεση και το άγχος. Θέλεις να προχωρήσουν τα πράγματα και καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το πετύχεις, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος σε κανέναν. Πρόσεχε την σωματική υγεία και ευεξία με λήψη βιταμινών και σωστής διατροφής και βάλε τέλος στις ατασθαλίες.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 18 Απριλίου

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι μέρα χαράς και δημιουργίας για σένα. Διψάς για περιπέτεια, δράση και ψυχαγωγία. Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην απόλαυση της στιγμής και γεύεσαι την κάθε εμπειρία που αποκτάς. Ικανοποιείς όλες τις αισθήσεις σου, με απολαυστικές δραστηριότητες. Άνετα μπορείς να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σχέδια και να βρεις ανταπόκριση στις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ενασχόληση με τα παιδιά σε κάνει κι εσένα ξανά παιδί, με όρεξη για παιχνίδι και ανεμελιά

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις, αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Έχεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια και σταθερότητα. Η ενασχόληση σου με τα οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντος, εξομαλύνει τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για δράση. Η μέρα είναι γεμάτη πληροφορίες και επαφές με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος. Η ιδέες σου είναι έξυπνες, ευρηματικές και καταφέρνεις να τις μεταδώσεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Ιδανική μέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, όπου με καθαρό μυαλό, θα πάρεις αποφάσεις για την ζωή σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα αποζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα και τη σιγουριά. Επικεντρώνεσαι στα πρακτικά ζητήματα για να διασφαλίσεις ότι έχεις αποκτήσει έως τώρα. Θεωρείς ότι όσα περισσότερα καταφέρεις να αποκτήσεις, τόσο καλύτερη θα γίνει η ζωή σου. Είναι ένας τρόπος να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και επιδιώκεις την συσσώρευση αγαθών. Πρόσεχε την πλεονεξία που θα σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η...