Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
31.2 C
Athens

Η Σελήνη στο Λέοντα φέρνει ζόρια για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίσει την τελευταία της απαιτητική όψη αντίθεσης με τον Κρόνο τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 05:18 και θα βγει για πολύ λίγο σε όψη κενής πορείας μέχρι την είσοδο της στην Παρθένο στις 05:38.

Αύριο θα ολοκληρωθεί η Πανσέληνος του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Σήμερα έχουμε και το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Ουρανό, που κάνει κατάλληλη τη Δευτέρα για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων, για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

Παρόλα αυτά, ήδη η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι αρκετά έντονη από σήμερα και αναμένεται να φέρει αρκετές εξελίξεις τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Από σήμερα μέχρι τις 20/03 μπαίνουμε σε ένα διάστημα με αρκετή αστάθεια, δυσκολία να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και αποκαλύψεις σκανδάλων.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού ικανοποιείσαι από την ξαφνική εκπλήρωση ενός οικονομικού σχεδίου! Συζητάς προτάσεις , ιδέες και εφαρμόζεις αλλαγές που θα τονώσουν τα οικονομικά σου! Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη για διακοπή κάποιας κακής συνήθειας, φροντίδα σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη σωστής διατροφής, αλλά και άσκησης! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού εντείνει την κοινωνικότητά σου ενώ η μέρα θα έχει όμορφες εκπλήξεις από φίλους, ή πρόσωπα αγαπημένα! Κάνεις μία όμορφη αλλαγή στην ζωή σου και εκπληρώνεται ξαφνικά μία επιθυμία σου! Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη για να προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και οι άλλη σε λατρεύουν για αυτήν την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, έχεις ξαφνικές ευκαιρίες για να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια, ενώ μία ξαφνική στήριξη από πρόσωπο του κοινωνικού σου κύκλου θα σε ανεβάσει πολύ! Επιπλέον, σήμερα κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι άνθρωποι, σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη, την αποδοχή και την αποδοχή τους! Επιπλέον, θα έρθουν λύσεις, για το σπίτι και την οικογένεια!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού να περιμένεις ξαφνικά χαρούμενα νέα από πρόσωπα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό! Επιπλέον θα ξεχωρίσεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές συναναστροφές με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς! Καταφέρνεις να γίνεις πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός, αφού μέσα από επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Λέων

Φίλε Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού προωθείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η καριέρα σου και τα οικονομικά σου, μία ξαφνική πρόταση ή συζήτηση θα σου προσφέρει μία νέα ευκαιρία! Επιπλέον σήμερα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου! Ενδεχομένως ορισμένες στιγμές, να είσαι κάπως πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, γενικά την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να νιώσεις ήρεμος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, φέρνει μία αιφνίδια όμορφη τροπή σε θέματα σχέσεων και το άτομο που σε ενδιαφέρει σε ενθουσιάζει με τον πρωτότυπο τρόπο που θα εκφράσει τα συναισθήματά του! Επιπλέον, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, λόγω κάποιων καταστάσεων και γεγονότων που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και της φλογερής προσωπικότητας σου! Το νου σου μόνο στην τάση σου για εγωισμό, ξεσπάσματα χωρίς αιτία, υπερβολές και απαιτήσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου;

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Δευτέρα, το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να ξεφύγεις από ανησυχίες που ταλάνιζαν την ψυχολογία σου, ενώ η εργασία και τα οικονομικά μπαίνουν σε φάση ανανέωσης και ευκαιριών! Επιπλέον σήμερα θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει ξαφνικά στην ζωή σου μία όμορφη τροπή στα αισθηματικά! Μία έκπληξη από το ταίρι σου, ή μία γνωριμία αν είσαι ελεύθερος είναι μερικές από τις πικάντικες εξελίξεις της ημέρας! Επιπλέον σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ανακουφίζεσαι ψυχολογικά γιατί παρουσιάζεται μία δυνατή ευκαιρία στην εργασία σου! Φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω απόμακρος και απότομος απέναντι τους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού κάνει αυτή την Δευτέρα να είναι μία μέρα εκπλήρωσης αισθηματικής με πολλές όμορφες ευκαιρίες για διασκέδαση και ενθουσιασμό! Ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Πρόκειται για μία ημέρα, που οφείλεις να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό λαμβάνεις ξαφνικά μία μεγάλη ανταμοιβή στις προσπάθειές σου, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ενώ ξεπερνιούνται και κάποια προβλήματα με την οικογένεια! Επιπλέον σήμερα για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά και επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσεις καταστάσεις και πρόσωπα! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει εναντίον σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τα ξαφνικά μηνύματα ή οι απρογραμμάτιστες συναντήσεις θα σου προσφέρουν χαρά και έκπληξη! Μία πρόταση είναι πολύ πιθανό να πέσει τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων! Επιπλέον σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής! Η αλήθεια είναι πως τώρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’ την αποδοχή των άλλων και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βουτιά στο παρελθόν – Πως το «Υπάρχω» κατέληξε από τον Μητροπάνο στον Καζαντζίδη

Μεγάλος λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το «Υπάρχω» και την ερμηνεία του από τον Χρήστο Μάστορα που θα υποδυθεί τον κορυφαίο Στέλιο...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ανασκουμπώσου, Κριέ. Ήρθε η ώρα να σηκώσεις τα μανίκια και να αρχίσεις δουλειά. Είσαι πρωτοπόρος και...

Τόλης Βοσκόπουλος: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας...

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο «πρίγκιπας της νύχτας» έφυγε από...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ίσως να απολαμβάνετε περισσότερο τις καλές συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξετάσετε νέες γραμμές...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ακόμα κι αν συναντήσετε μια δυσκολία στον δρόμο σας, έχετε την έμφυτη τάση να συνέρχεστε πιο...

Προσφορές και αστρολογικές προβλέψεις από τον Παύλου Χαϊκάλη: 90 ευρώ κοστίζει η συνεδρία με...

Ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά τον σάλο με τις αποκαλύψεις του MeToo, άλλαξε καριέρα και αναρτά άρθρα αστρολογικού περιεχομένου σε μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου

Κριός Δημιουργήστε χρήσιμες συνήθειες που σας επιτρέπουν να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την ευεξία σας. Αυτό θα σας κρατήσει κινητοποιημένους χωρίς να φλερτάρετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Είναι η εποχή σου για ρομάντζο,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ανασκουμπώσου, Κριέ. Ήρθε η ώρα να...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ίσως να απολαμβάνετε περισσότερο τις καλές...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ακόμα κι αν συναντήσετε μια δυσκολία...