Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει «φουρτούνες» σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους.

Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε ό,τι μας ενδιαφέρει.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το ζώδιο σου δέχεται μεικτές επιρροές αλλά έντονο θα είναι το αίσθημα της ανασφάλειας. Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, φαίνεται πως καβγαδίζεις για χρήματα, ή υπάρχουν κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου. Καλό είναι να είσαι εγκρατής στην οικονομική διαχείριση και να μην παίρνεις το ρίσκο αυτή την ημέρα για νέα τολμηρά εγχειρήματα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, σε προτρέπει να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, θα έχεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και θα είσαι σε ετοιμότητα να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου!

https://www.athensmagazine.gr/ads.txt?unblockia=true

AD

AD

AD

AD

AD

AD

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη έχεις την διάθεση να κάνεις τις αλλαγές και τις ανατροπές σου και με το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, είναι φανερό ότι αλλάζουν ξαφνικά οι στόχοι και η πορεία σου! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ανακατατάξεις και αντιδράς- επαναστατείς. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις σε συζητήσεις με τον μόνιμο σύντροφο, γιατί στις κουβεντες σας θα είσαι αρκετά ευερέθιστος και νευρικός. Το θετικό νέο της ημέρας είναι ότι προχωράς επιτυχώς ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη οι προοδευτικές σου ιδέες και η τόλμη σου θα σε βοηθήσουν να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Είναι μία μέρα που τολμάς, κάνεις αλλαγές, σχεδιάζεις πράγματα για την πορεία σου και ξεφεύγεις για τα καλά από την ζώνη βολής σου, γιατί επιθυμείς πλέον να αλλάξεις παραστάσεις, να ζήσεις την περιπέτεια και να δεις την ζωή σου να αλλάζει. Το τρίγωνο Ερμή – Άρη σε παρακινεί για μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, αλλά και για νέα σχέδια που θα σε συναρπάσουν. Τέλος, η Σελήνη από τον Κριό σε προδιαθέτει για κοινωνικοποίηση!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 22 Φεβρουαρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είσαι αρκετά ανήσυχος για τα οικονομικά σου, είτε γιατί λαμβάνεις είδηση που σου ανατρέπει τα σχέδια, είτε γιατί υπάρχουν πολλές φουσκωμένες εκκρεμότητες που σε πάνε πίσω. Η νευρικότητα που θα εκφράζεις σήμερα θα σε φέρει σε κόντρα με αγαπημένα πρόσωπα, πρόσεξε να μην θίγεις διαρκώς τα ίδια και τα ίδια θέματα που αφορούν το παρελθόν. Θυμήσου ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για τα προβλήματα που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζεις. Αξιοποίησε την ημέρα για κλείσιμο εργασιακών εκκρεμοτήτων.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη το ανατρεπτικό τετράγωνο Ερμή – Ουρανού σε φέρνει σε κόντρες με το περιβάλλον σου! Τσακώνεσαι με όλους και με όλα, με τους συνεργάτες στην δουλειά, με τη σχέση σου και φαίνεται ότι έρχονται πολλές ξαφνικές παρεξηγήσεις σε λόγια που θα οδηγήσουν σε απότομες, ακαριαίες αποφάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Το θετικό νέο της ημέρας έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, που σε βοηθά να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, προκειμένου να βρεις την ιδέα και την λύση για να καταφέρεις να εκπληρώσεις ένα όνειρο ζωής.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη είσαι μέσα στο στρες, γιατί αλλάζει ξαφνικό το πρόγραμμα και η καθημερινότητά σου! Υπεραναλύεις τα πάντα και πνίγεσαι εύκολα σε μία κουταλιά νερό! Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, αναμένονται κάποιες ξαφνικές δυσάρεστες ειδήσεις στα επαγγελματικά, οι ειδήσεις αυτές θα σε πεισμώσουν και θα σε κάνουν ιδιαίτερα μαχητικό και ανταγωνιστικό! Οι βραδινές ώρες σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να εξωτερικεύσεις τον πόθο και τον ερωτισμό σου!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα νιώθεις κάπως ανικανοποίητος στην καθημερινότητά σου, όχι επειδή προκύπτουν γεγονότα, αλλά γιατί εσύ ο ίδιος έχεις κουραστεί από όλες τις εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί στην ζωή σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού δέχεσαι κάποια ξαφνικά νέα στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου τα οποία σε δυσαρεστούν και φουντώνουν την ανασφάλειά σου! Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι το Τρίγωνο Ερμή – Άρη σε προτρέπει να αρχίζεις να σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι, ή κάποια δραστηριότητα που συντομα θα κάνεις πραγματικότητα!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 22 Φεβρουαρίου

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη θέλω την προσοχή σου γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε επηρεάζει άμεσα και φέρνει κόντρες, εντάσεις και καβγαδάκια με το περιβάλλον σου. Μην παίρνεις τις κατατάσεις τόσο πολύ προσωπικά και προσπάθησε να μην εξαπολύεις ευθύνες στα άτομα που αγαπάς, ιδιαίτερα προς την οικογένεια. Το παράπονο σου σήμερα είναι ότι διακρίνεις αστάθεια στις διαθέσεις του συντρόφου σου ή ακόμα και των συνεργατών σου! Μία θετική εξέλιξη στα οικονομικά θα σου δώσει θάρρος.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Άρη από τους Διδύμους σε προτρέπει για δράση, εξέλιξη και επικοινωνία… Είναι από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να βρείς το σθένος να διαχειριστείς κάθε δύσκολη κατάσταση ή και να πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία που μπορεί να σε φόβιζε στο παρελόν. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού ωστόσο, θα προκαλέσει και κάποιες αστάθειες και εναλλαγές στην εργασία, ενώ είναι φανερό ότι θέλεις και επιδιώκεις να κάνεις ανακατατάξεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, μέρα με αστάθειες και ανασφάλειες αφού το τετράγωνο του Ερμή με με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλήθειες στο φως που σε αποσυντονίζουν και σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις τι έχει αξία και τί ειναι αληθινό. Σήμερα θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις για αγορές ή και επενδύσεις. Μία εξέλιξη που θα έχεις στην εργασία σου θα σου προσφέρει ικανοποίηση! Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αφού σήμερα Τετάρτη κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου, με τον Ουρανό απο το ζώδιο του Ταύρου. Το θετικό νέο της ημέρας είναι ότι είσαι ευρηματικός, πρωτοποριακός με πολλές ιδέες και ξαφνικές αναλαμπές. Το αρνητικό νέο είναι ότι σήμερα μπορεί να εκδηλώσεις μία συμπεριφορά επαναστάτη δίχως αιτία και να υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το μήλον της έριδος για μία ακόμα φορά είναι κάποια οικογενειακά ζητήματα τα οποία σε αποδιοργανώνουν, προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιτυχημένες κινήσεις που θα στηρίξουν πολύ τα οικονομικά σου. Καταφέρνεις και τονώνεις το εισόδημά σου και καλύπτεις κενά που ειχαν δημιουργηθεί. Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, θα λάβεις ξαφνικά κάποια νέα που θα σου αποκαλύψουν μία αλήθεια που αγνοούσες, αυτό είναι για καλό σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...