Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
23.5 C
Athens

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει χρήματα σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, αλλά θα σχηματίζει όψεις έντασης τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον Ήλιο, δημιουργώντας περίεργη ατμόσφαιρα ειδικά για τα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Σήμερα όμως σχηματίζεται και το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση τις σκέψεις και τη δράση μας ή μπορεί να αμφιβάλλουμε και να έχουμε δεύτερες σκέψεις για πράγματα που έχουμε αποφασίσει.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα έρχεται να βάλει φρένο στον άκρατο ενθουσιασμό σου και να περιορίσει τις επιθυμίες σου. Όσο και αν η ψυχή σου ποθεί να δραπετεύσει, τόσο θα σε καλεί το καθήκον για να το υπηρετήσεις. Πρόσεχε τι λες και πως το λες ώστε να μη παρεξηγηθείς από τους συνανθρώπους σου. Μειωμένη ζωτικότητα!

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα σε δυσκολεύει στη καθημερινή ζωή και δεν σε αφήνει να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ανταπεξέλθεις κοινωνικά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς και στις μετακινήσεις. Απέφυγε να τσακωθείς στο δρόμο λόγω κεκτημένης ταχύτητας και μη βιάζεσαι γενικότερα.

Δίδυμοι

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα δημιουργεί ανασφάλεια για τα οικονομικά και συναισθηματικά σου και σου τονίζει να επανεξετάσεις τις αποφάσεις από το παρελθόν. Σαφώς κάτι έχεις κάνει λάθος και κάτι δεν λογάριασες σωστά οπότε αναγκάζεσαι να αλλάξεις σχέδια. Πληγώνεσαι από την συμπεριφορά φιλικού ατόμου και βάζεις κάποιες αποστάσεις.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα, εμποδίζει την κοινωνική καταξίωση και φέρνει εμπόδια στην εξέλιξη της πορείας σου. Όσο κι αν πάσχισες και αν πάλεψες, δεν δικαιώνεσαι και απογοητεύεσαι. Κοίτα τα λάθη που έκανες και προέρχονται από την παρορμητικότητα και την απερισκεψία σου. Δεν φταίνε οι άλλοι για την επιπόλαιη στάση σου. Κάνε επανεκκίνηση και προχώρα!

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα σε πισωγυρίζει στο παρελθόν σκάβοντας στα εσώψυχα σου. Είχες θέσει στόχους για ευημερία στην ζωή σου και βλέπεις ότι όλα ματαιώνονται. Πίστευες σε καινούργια επιτεύγματα με απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά διαψεύδονται οι προσδοκίες. Μπορείς να χαλαρώσεις και να φορτίσεις μπαταρίες κα θα έρθει η κατάλληλη ώρα για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα βγάζει τις ανασφάλειες που βρίσκονται φωλιασμένες στην ψυχούλα σου. Τα όνειρα που έκανες για το μέλλον σου δεν έχουν αίσια κατάληξη. Ο φιλικός κύκλος θέλει ξεκαθάρισμα γιατί μέσα από κει υπάρχει άτομο που σαμποτάρει την εξέλιξη σου. Μην εμπιστεύεσαι αν δεν είσαι βέβαιος για τον άλλον. Βρες τον και απομακρύνσου!

Ζώδια 27 Απριλίου

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα θα φέρει εμπόδια στις σχέσεις σου με τους άλλους, οι οποίοι τυγχάνει να είναι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι πολύ πιθανό κάποιος από αυτούς να σου βάλει τρικλοποδιά και να εμποδίσει την κοινωνική άνοδο και προβολή σου. Επειδή δεν θα το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο, δεν θα αποφύγεις την διένεξη μαζί του, γι’ αυτό πρόσεχε την παρορμητικότητα και τον θυμό σου. Αν φερθείς εγωιστικά θα το χάσεις το παιχνίδι. Δείξε του το σφάλμα και θα σου ζητήσει συγνώμη.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα σε προσγειώνει ανώμαλα στην ωμή πραγματικότητα. Νιώθεις πως κάποιος σου ψαλιδίζει τα φτερά και δεν μπορείς να πετάξεις για άλλες μακρινές τοποθεσίες όπως είχες ονειρευτεί. Η ρουτίνα και οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Πληγώνεσαι αλλά το καταπίνεις, ελπίζοντας στο καλύτερο αύριο.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, το δύσκολο τετράγωνο του Άρη-Χείρωνα σου δημιουργεί ψυχολογική αστάθεια και ανασφάλεια. Πιστεύεις ότι όσο πας και απομακρύνεσαι από τον στόχο σου και απογοητεύεσαι. Νιώθεις πως δεν μπορείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου και φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου. Βάζεις χαλινάρι στην αισιοδοξία και δεν το αντέχεις. Χάνεις την πίστη και νομίζεις πως δεν θα ξαναβρείς την χαρά της ζωής, προσπάθησε να μην υπερβάλεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, η σκληρή όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη-Χείρωνα σε διχάζει ανάμεσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σου με τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Οι οικείοι σου δημιουργούν την υποχρέωση να βρίσκεσαι διαρκώς μαζί τους αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή. Δεν κατανοούν ότι είσαι αυτόνομο άτομο με δικές του ανάγκες αλλά θεωρούν πως είσαι αλληλένδετος με αυτούς.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, η δύσκολη όψη του τετραγώνου του Άρη-Χείρωνα μπλοκάρει την προώθηση των ιδεών σου και εμποδίζει τις επικοινωνίες σου. Οι επιθυμίες σου καταπιέζονται και καταπίνεις το θυμό σου. Δεν ξεσπάς, με αποτέλεσμα να εσωτερικεύεις τα συναισθήματα που σε τρώνε, το γεγονός αυτό σε καταβάλει με έντονο στρες. Ασχολήσου με πράγματα που σε χαλαρώνουν έστω κι αν πρόκειται για δουλειές δευτερευούσης σημασίας.

Ιχθείς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το δύσκολο τετράγωνο του Άρη-Χείρωνα αναδύει τις υλικές και συναισθηματικές σου ανασφάλειες. Ότι φρόντιζες επιμελώς να ξεχάσεις σου κτυπάει το καμπανάκι για να σου θυμίσει πως είναι εδώ. Εμποδίζονται τα σχέδια για διασκέδαση, ανεμελιά και ξενοιασιά. Βρίσκεσαι εγκλωβισμένος στα τετριμμένα της καθημερινότητας και της ρουτίνας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά...