Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε πιο δημιουργικοί και πιο εκφραστικοί και να αποζητάμε πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία μας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια κι εκδρομές και πολλοί μπορεί να αποφασίσουν να φύγουν για το τριήμερο. Από την άλλη είναι μια υπέροχη όψη για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το Σάββατο ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Άρη προς τον Ουρανό που μας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά και πιο ενθουσιώδεις με ό,τι καινούριο βλέπουμε και ακούμε.

Στις 13:53 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα και στις 21:59 η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του Απριλίου την Κυριακή.

Το πρωί της Κυριακής βέβαια θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο παραπέμποντας σε κάποιες υποχρεώσεις ή μια περίεργη διάθεση, αλλά μέχρι το απόγευμα τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ιδανικές λύσεις για ένα θέμα που ταλανίζει την οικογένεια σου εδώ και καιρό. Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις οικονομικούς πόρους για να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που έχουν αυξηθεί δραματικά. Πολύ πιθανή μια ανακαίνιση, ή μετακόμιση. Πλημυρίζεις χαρά και αισιοδοξία αφού τα καταφέρνεις σε όλους τους τομείς και συμβάλεις στην οικογένεια που σε έχει ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε προμοτάρει να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου στο στενό περιβάλλον. Έχεις φαεινές ιδέες και δεν χάνεις χρόνο με δεύτερες σκέψεις που θα σε μπλοκάρουν. Η δράση σου είναι αυτούσια και πρωτόγονη. Προωθείς τον εαυτό σου και σε σιγοντάρει το οικογενειακό περιβάλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για να τολμήσεις σε αλλαγές και ανανεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να τα εφαρμόσεις σε πρακτικό επίπεδο. Είσαι δημιουργικός με αχαλίνωτη φαντασία αλλά και πολλές έξυπνες ιδέες. Εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου που κρέμονται από τα χείλη σου. Η ευγλωττία και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα προβάλλονται με ευκολία. Καταφέρνεις και απεγκλωβίζεσαι από έναν βραχνά που δεν σε άφηνε τον τελευταίο καιρό να πάρεις ανάσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς στον κοινωνικό περίγυρο. Αναλαμβάνεις ενεργή δράση και παίρνεις πρωτοβουλίες για να δεις ανθρώπους, για να ξεκινήσεις δραστηριότητες ή και για να τολμήσεις σε νέα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Είσαι δυναμικός και ο κύκλος σου σε εμπιστεύεται. Νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η όψη του εξάγωνου μεταξύ του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου παλιές πεποιθήσεις και κωλύματα και να επικεντρωθείς σε ουσιαστικά θέματα. Η προβολή της δημόσιας εικόνας σου είναι ένα από αυτά κι εκεί θα ρίξεις το περισσότερο βάρος. Νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε ανεβάσουν κοινωνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται πολύ μακριά και να συνομιλήσεις μαζί τους. Αν δεν καταφέρεις να βρεθείς δια ζώσης, θα το κάνεις μέσω διαδικτύου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει από αυτή την επαφή. Αλλάζεις πεποιθήσεις και κοσμοθεωρία. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια που είχες περιέλθει.


ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού. σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις. Άτομα που σε κρατούσαν δέσμιο και σε χειραγωγούσαν ανελέητα, θα τους διώξεις κακήν κακώς από την ζωή σου. Προχωράς ανανεωμένος, με ολοκαίνουργια ψυχολογική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η όψη του εξάγωνου μεταξύ του Άρη-Ουρανού, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ανακαλύψεις μόνο τα θετικά σημεία που σε ενώνουν μαζί με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Δεν υπάρχουν πλέον κόκκινες γραμμές μεταξύ σας ,παρά μόνο αγάπη κι αλληλεγγύη. Σε αντάλλαγμα θα σου προσφέρουν την στήριξη που χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε βοηθά να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα. Μέχρι τώρα σε άγχωναν οι λεπτομέρειες και κολλούσες σε αυτές. Καταφέρνεις και μετατρέπεις το άγχος σου από στρεσογόνο σε παραγωγικό, με απίστευτα οφέλη. Διαμορφώνεις το χώρο της δουλειάς και ανανεώνεις την διάθεσή σου. Υιοθετείς πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι συνάδελφοι, φίλοι, συνέταιροι καθώς και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχουν πλέον σύννεφα και όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αναπτερώνεις το ηθικό και ανεβάζεις την ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με τα χόμπι σε ευχαριστεί. Αντλείς δυνάμεις μέσω των παιδιών και των δημιουργημάτων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να συνδυάσεις τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Βρίσκεις χρόνο για τους πάντες και δεν μένει κανείς δυσαρεστημένος. Η ρουτίνα δεν σε ενοχλεί και την βλέπεις σαν ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, που είχες παραβλέψει. Βάζεις σε τάξη τόσο την δική σου ζωή, όσο και της οικογένειας. Ανακαλύπτεις την ισορροπία!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε βοηθά στην ανάδειξη των ταλέντων σου και προωθεί τις επικοινωνιακές δεξιότητες που κατέχεις. Η ομιλία σου είναι γρήγορη με ευγλωττία και υπέροχες ιδέες. Η καθημερινότητα αποκτά νόημα και ενδιαφέρον αφού συνδυάζεις τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Μετακινήσεις για διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...