Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει τα πάνω κάτω σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 08:58 το πρωί, δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας.

Αμέσως μετά η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στις 09:21 στον Τοξότη, προσφέροντας μια πιο ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας.

Για πρώτη φορά η Σελήνη από αυτό το ζώδιο θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να κάμψει λίγο τον ενθουσιασμό της, αλλά θα της προσφέρει κι ένα πιο γειωμένο και παραγωγικό πλαίσιο για να αξιοποιήσει τη δυναμικότητα της.

Στο υπόλοιπο της μέρας δεν θα έχουμε άλλες σημαντικές όψεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο σταθερή σε σχέση με αυτές που έπονται.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα έχουμε την κορύφωση της συνόδου ανάμεσα στον Δία και τον Χείρωνα από το ζώδιο σου, μία όψη που σε βοηθά να θεραπεύσεις καταστάσεις και να τονώσεις την δύναμη αλλά και την αυτοπεποίθησή σου! Δουλεύεις πολύ περισσότερο με το «μέσα» σου αυτό τον καιρό, καταφέρνεις και εντοπίζεις σε βάθος τα συναισθήματά σου και νιώθεις πιο χαλαρός και ανάλαφρος! Η μέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση ενώ καλείσαι να αφουγκραστείς περισσότερο τις βαθύτερες επιθυμίες σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και αυτό είναι που κάνεις … Ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις, αποφορτίζεσαι και συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει ο καιρός να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με εσένα και τις εσωτερικές σου ανάγκες, αυτό ακριβώς και σε καλεί να κάνεις η σύνοδος Δία – Χείρωνα, που σε καλεί να θεραπεύσεις ασυνείδητες φοβίες σου! Η Σελήνη από τον Σκορπιό, δίνει έμφαση σε θέματα σχέσεων και σήμερα αναγνωρίζεις ότι κάποιες πληγές του χτες, έχεις αρχίσει να τις ξεπερνάς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα θα έχεις μία ανάλαφρη, χαρούμενη, κοινωνική μέρα, παράλληλα όμως θα συγκροτήσεις και όλα όσα επιθυμείς να κάνεις στην πορεία του μήνα, κάνοντας ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα, σε βοηθά να αποκαταστήσεις το χαμένο έδαφος σε μία φιλία, ή και να ξεκολλήσεις από ένα πρόβλημα που δεν σου επέτρεπε να προσεγγίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Η συμβουλή ενός φιλικού προσώπου θα είναι πολύτιμη αυτό τον καιρό και θα έχει ως στόχο την πλήρη και ουσιαστική υποστήριξή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική των στόχων σου και είσαι αρκετά πιο ενδυναμωμένος εσωτερικά για να μπορέσεις να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σε βοηθήσει στην ανέλιξή σου, σε αυτό σε βοηθά η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού !Παράλληλα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού η μέρα προσφέρεται και για διασκέδαση, απόλαυση, έρωτα και ανεμελιά … μην κάτσεις μέσα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις καταστάσεις γύρω σου και βλέπεις από μία νέα οπτική γωνία τα πράγματα, πιο ελπιδοφόρα και αισιόδοξα! Η πίστη σου είναι ενδυναμωμένη και γνωρίζεις μέσα σου καλά, ότι έρχονται πολύ πιο χαρούμενες μέρες μπροστά σου! Σε αυτό ακριβώς σε βοηθά και η σύνοδος Δία – Χείρωνα στον Κριό, που σου δίνει έξτρα ώθηση για να πετύχεις τα σχέδιά σου! Η μέρα προσφέρεται και για όμορφες στιγμές με το σπίτι και την οικογένεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και υπεραναλύεις για μία ακόμα φορά κάποιες καταστάσεις, γιατί εντοπίζεις ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα που σε πλήγωσαν και πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου! Καταφέρνεις όμως και λύνεις το κουβάρι που υπάρχει μέσα σου και ψυχολογικά θα νιώσεις αρκετά πιο ενδυναμωμένος. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι θα σε αποφορτίσει σήμερα μία βόλτα, ένας περίπατος στην φύση, εντελώς μόνος, προκειμένου να δομήσεις και πάλι τις σκέψεις σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις δυσάρεστες πληγές που έχουν προκύψει από τις σχέσεις σου και μπορείς να βρεις λύση είτε ακόμα και να κάνεις μία επανασύνδεση με άτομο αγαπημένο! Η Σελήνη από τον Σκορπιό ενισχύει τις ανασφάλειές σου για τα οικονομικά γιατί τώρα προκύπτουν κάποια έξτρα έξοδα που σε αποσυντονίζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την η Σελήνη συνεχίζει και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και η ένταση θα λείπει μέσα σου, ενώ χρειάζεται να αποφύγεις και τα εγωιστικά καβγαδάκια με τα άτομα που αγαπάς και συνδέεσαι στενά! Η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα στα επαγγελματικά, ενώ ξεπερνάς και κάποιες αδιαθεσίες που σε προβλημάτιζαν το τελευταίο διάστημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα μπορείς να περάσεις ευχάριστο χρόνο με όσους αγαπάς, ανοίγονται ευκαιρίες για φλερτ, νέες ερωτικές γνωριμίες, χαρούμενο χρόνο για τα παιδιά και μετά από καιρό θα συνειδητοποιήσεις ότι έως τώρα εσύ έβαζες φρένο στην διασκέδαση και την καλοπέραση σου! Επιπλέον, η εσωτερική σου φωνή, το ένστικτό σου , σε καθοδηγεί σωστά και σου δίνει τα κατάλληλα μηνύματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και με φίλους! Οι ψυχολογικές διακυμάνσεις φεύγουν, τονώνεται η ψυχολογία σου και καταφέρνεις και νιώθεις πιο ενδυναμωμένος! Ένα οικογενειακό πρόβλημα λύνεται, ή μία παρεξήγηση που είχε γίνει με ένα συγγενή αποκαθίσταται! Κυνηγάς τα όνειρα και τις προσδοκίες σου και η μέρα σε βοηθά για να νιώσεις περισσότερη χαρά και ικανοποίηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα δραπετεύεις από την ρουτίνα, κάνεις μία μετακίνηση ή συναντάς κάποια πρόσωπα αγαπημένα και το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και τονώνεσαι σημαντικά! Καταφέρνεις και παίρνεις κάποιες αποφάσεις που σε τρόμαζαν μέχρι σήμερα !Παράλληλα, σχεδιάζεις το μέλλον και θέτεις νέους στόχους με το θάρρος και την πυγμή ότι θα καταφέρεις να φτάσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, για σήμερα θα μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου και μέσα από ειδήσεις που θα έχεις, θα ικανοποιηθείς από την έκβαση μίας προσωπικής σου υπόθεσης! Λύνεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούσαν, ενώ μία συνάντηση με ένα άτομο που είχες να ακούσεις ή να δεις εδώ και καιρό, θα σε βοηθήσει να λυθούν μέσα σου κάποια μυστήρια που σε ταλαιπωρούσαν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...