Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
12.9 C
Athens

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει τα πάνω κάτω σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

θα έρθει «κατεδάφιση» για μερικά ζώδια, καθώς τα πάνω κάτω θα δουν οι Ταύροι και όχι μόνο.

Δυναμική μέρα η Πέμπτη για τους περισσότερους βρίσκει τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζονται δυο κύριες όψεις, δυο σύνοδοι ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία και τον Ερμή με τον Κρόνο.

Η όψη Αφροδίτης-Δία μας δίνει διάθεση κοινωνικότητας, επαφών, διασκέδασης και θεωρείται από τις πολύ τυχερές όψεις στην παραδοσιακή αστρολογία. Η όψη Ερμή-Κρόνου στον αντίποδα ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις περί των επαγγελματικών, τις αποφάσεις, αλλά μπορεί να σκεφτόμαστε πιο αρνητικά ή να βλέπουμε τα εμπόδια σε ό,τι θέλουμε να κάνουμε απαισιοδοξώντας.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες δυο – τρεις μέρες των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ευτυχώς η επιρροή της είναι παροδική.

Κριός

https://www.athensmagazine.gr/ads.txt?unblockia=true

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη είναι η απόλυτα τυχερή σου μέρα αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο σου σχηματίζουν σύνοδο σου και σου χαρίζουν ρέντα σε έρωτα και οικονομικά! Είμαι μία μέρα που οι συμπτώσεις, οι ευκαιρίες και τα ξαφνικά τυχερά γεγονότα, θα φέρουν χαμόγελα ενθουσιασμού! Πες ναι σε νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις και σε υπέροχα νέα ξεκινήματα! Είναι η μέρα σου !

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη ετοιμάσου για θετικές και χαρμόσυνες στιγμές! Θα αισθανθείς σίγουρα περιζήτητος, δημοφιλής και κοινωνικά αποδεκτός! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι μαζί σου, πράγμα που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θάρρος! Οι αποφάσεις σου, οι συνομιλίες, οι μετακινήσεις και οι συναναστροφές σου, θα έχουν σίγουρα θετική έκβαση! Με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία, λύνεις επαγγελματικά ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης Δία προσφέρει όμορφες ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Μία γνωριμία, μία πρόταση, μία στήριξη ή ακόμα και μία έκπληξη που θα σου αλλάξει όμορφα την ζωή έρχεται αυτή την ημέρα! Σήμερα επιπλέον θα απολαύσεις ουσιαστικό και σοβαρό ενδιαφέρον του περίγυρου σου και οι αποκρίσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων και των ταλέντων σου, όπως και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου!

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, το Φεγγάρι στο δικό σου Ζώδιο και πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς με πολλούς τρόπους, τον δυναμισμό, την σπιρτάδα, την λάμψη και το θάρρος, σε κάθε σου δράση, κίνηση και απόφαση! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτητικότητα και έπαρση! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Κριό σου προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες επαγγελματικής αναρρίχησης, είσαι ένα βήμα για να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, Πέμπτη σήμερα και με την Σύνοδο Αφροδίτης – Δία στον Κριό εσύ το διασκεδάζεις! Προκύπτουν ευχάριστες εκπλήξεις που σε συναρπάζουν, διασκεδάζεις, αποκτάς νέες εμπειρίες, γνωρίζεις νέο κόσμο και μετά από καιρό βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου! Καλό είναι αυτή την ημέρα να μοιράζεσαι την χαρά σου μόνο με λίγους και καλούς!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι καλοί σου φίλοι, θα επιδιώξουν την συντροφιά σου με ποικίλους τρόπους και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα μπορέσεις να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σαφώς θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία προσφέρει ευκαιρίες σημαντικές για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου!

undefined

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή σύνοδο Αφροδίτης – Δία, έφτασε η στιγμή της τύχης και της ευκαιρίες για θέματα συντροφικότητας και δέσμευσης!Τώρα επιτέλους ανοίγει η τύχη σου για να μπεις σε μία νέα σχέση με καλές προοπτικές ή για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία που θα είναι το δικό σου τυχερό χαρτί! Επιπλέον σήμερα λάμπεις, εκπληρώνεις στόχους και σκοπούς, βάζεις γερές βάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη έχεις κέφι, επικοινωνιακό ταλέντο, οξυδέρκεια και καλή διάθεση! Είσαι πανέτοιμος, να απολαύσεις κάθε μικρή και μεγάλη χαρά της ζωής! Εκμεταλλεύσου τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου και καταφέρνεις με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου και θα νιώσεις σίγουρα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σε βοηθά να βελτιώσεις την εργασία,την καθημερινότητα αλλά και την εμφάνισή σου!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Πέμπτη με την σύνοδο Αφροδίτης Δία διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς και περνάς καλά μέσα από την ψυχή σου! Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα και να φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή σου! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Καρκίνο αξιοποίεισαι όσο γίνεται, την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να πάρεις ορθές αποφάσεις και να ανακαλύψεις τι συμβαίνει υπόγεια στο περιβάλλον σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να αναγνωρίσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις πρόσωπα αγαπημένα, που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή παρεξηγήσεων, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες εποικοδομητικές γνωριμίες στην ζωή σου! Σε διακρίνουν δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, κατανόηση και ανιδιοτέλεια! Με την σύνοδο Αφροδίτης Δία που κορυφώνεται σήμερα, ετοιμάσου για τυχερές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις έναρξης σωστής διατροφής, άσκησης και ευεξίας! Επιπλέον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι περιζήτητος κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους! Επίσης, την σημερινή ημέρα, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, κλείνεις εκκρεμότητες και βελτιώνεις την εμφάνιση σου! Με την Σύνοδο Αφροδίτης – Δία να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, προτάσεις ή συμφωνίες που είναι «υπέρ» σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και αυτό σου δίνει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Απόλαυσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και τόλμη! Ετοιμάσου, για στιγμές καλοπέρασης και ψυχαγωγίας, όπως και για ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις μεγαλεπήβολους! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Κριό σε βοηθά να γεμίσεις πιο εύκολα και γρήγορα το πορτοφόλι ή τον τραπεζικό λογαριασμό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλοι «στην πρίζα» Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και...

Νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό αλλάζει ειδικά μετά την 25η Μαρτίου, η οποία σηματοδοτεί ένα...

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει: Αυτή είναι η ηλικία της συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού-Τόσα...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος, με γνωστή Ελληνίδα καλλονή. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και...

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της...

Η Μαρία Ολυμπία μετά τα 40 του παππού της ποζάρει με μαγιό με την…

Τη πρώτη της φωτογραφία με μαγιό ανέβασε για φέτος και παρά το πένθος της… η Μαρία Ολυμπία! Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ...

H Nέα Σελήvη στον Κριό φέρνει γούρι! Aλλάζουν «OΛA» σε έρωτα-χρήμα για Κριούς, Λέoντες...

Όπως θα δείτε πιο κάτω- η νέα σελήνη στον Κριό, φέρνει ανάσα αισιοδοξίας σε οικονομικά και ερωτικά! Δίας σε ημιτετράγωνο με Κρόνο. Προσοχή στη διεκπεραίωση...

Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα , καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια. Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις εσωστρεφής και η επιθυμία σου είναι να μείνεις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Όλοι «στην πρίζα» Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό...

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και...

H Nέα Σελήvη στον Κριό φέρνει γούρι! Aλλάζουν «OΛA» σε έρωτα-χρήμα για Κριούς, Λέoντες κι άλλα 3 ζώδια

Όπως θα δείτε πιο κάτω- η νέα σελήνη στον Κριό, φέρνει ανάσα αισιοδοξίας σε...

Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα , καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για...