Η στιγμή που μπουλντόζα παρασύρει γυναίκα και την θάβει ζωντανή!(βίντεο)

112

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει την τραγική στιγμή που μια γυναίκα εργαζόμενη σε εργοστάσιο στην Κίνα παρασύρεται από μια μπουλντόζα και θάβεται ζωντανή.

Το δυστύχημα έγινε στους χώρους του εργοστασίου στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας. Η γυναίκα ανυποψίαστη στέκεται μπροστά από μια μπουλντόζα. Ο χειριστής ξεκινάει και την παρασύρει μέσα στον κάδο. Στην συνέχεια, φορτώνει άμμο με την γυναίκα να είναι μέσα σε αυτόν.

Ο χειριστής δεν έχει καταλάβει τίποτα μέχρι εκείνη την στιγμή και συνεχίζει αδειάζοντας σε έναν κάδο την άμμο μαζί με την γυναίκα! Στο βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας η γυναίκα φαίνεται να έχει τις αισθήσεις της και να προσπαθεί να βγει από την παγίδα θανάτου που έχει βρεθεί.

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η χήρα η μαυροφορούσα και χαμηλοβλεπούσα!

Εκείνη την στιγμή συνειδητοποιούν όλοι το τραγικό γεγονός και τρέχουν πανικόβλητοι να την βοηθήσουν αλλά είναι πολύ ψηλά και δεν μπορούν να την φτάσουν! Δυστυχώς, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές η γυναίκα κατέληξε από ασφυξία. Το περιστατικό έγινε στις 24 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο χειριστής της μπουλντόζας δεν είδε την γυναίκα γιατί μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.