Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου φέρνει τα πάνω κάτω σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις άμεσες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις, λόγω της αυξημένης σου διαίσθησης και οξυδέρκειας! Κατάλληλη ημέρα για ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια! Επιπλέον, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου! Ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις έντιμες αντιδράσεις σου, στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των γύρων σου! Έτσι κι αλλιώς, έχεις την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά άμεσα, θα σε βοηθήσει με ποικίλους τρόπους!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και τα μαθήματα που σου έχουν δώσει! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου τώρα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις ή να κάνεις κάποιες συμφωνίες!

Λέων

Φίλε Λέοντα σήμερα, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν συγκεκριμένο σκοπό σου, τον οποίο έχεις πολλές πιθανότητες να τον πετύχεις! Γενικά, η ημέρα σου προσφέρει όλη την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα, το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό, έπαρση και παράλογη δραματικότητα! Αν προσέξεις αυτά τα χαρακτηριστικά, θα καταφέρεις να πετύχεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Απολαμβάνεις στιγμές προσωπικής προβολής και δημιουργικότητας!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Γενικά, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου! Επιπλέον, οι σημερινές περιστάσεις θα απαιτήσουν, ένα πιο ισχυρό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να θυμάσαι, πως δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου, αφού η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς, χαλαρούς ρυθμούς! Γενικά, πρόκειται για μία χαρούμενη και αισιόδοξη ημέρα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα δώσεις αρκετή έμφαση και βάρος στα κεκτημένα σου, όπως και στις υλικές σου κτήσεις. Η δραστηριότητα, οι κινήσεις σου και ο προσανατολισμός σου, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα και την αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα και να σε παρασύρουν σε γκάφες! Κατά τ’άλλα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, που την θαυμάζουν όλοι γύρω σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και το ένστικτο σου! Θα καταφέρεις να βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Επικεντρώσου στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, ώστε να αναγνωρίσεις τις βαθιές ανάγκες σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή κυνηγάς τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου και συνδυάζεις την λογική και την πρακτικότητα, με την διαίσθηση και το συναίσθημα, αυτό σε βοηθά να προχωρήσεις με επιτυχία στους στόχους σου! Είναι μία μέρα που σε βρίσκει με έντονη κοινωνική διάθεση, με στήριξη από φίλους και με πολλά σχέδια για την πορεία σου! Η Αφροδίτη, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σου, σου χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές για να περάσεις καλά, αλλά και για να επιβεβαιωθείς!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...