Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Η τύχη ευνοεί οικονομικά Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου και τις πρωινές ώρες συναντά τον Άρη σε σύνοδο στο ίδιο ζώδιο.

Η όψη αυτή μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς, αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε.

Φυσικά η σύνοδος Σελήνης-Άρη εκτός από τις φιλοδοξίες μας αυξάνει και την ένταση στην καθημερινότητα μας, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πώς εκφράζουμε τον θυμό μας στις επαφές μας αλλά και στις μετακινήσεις μας.

Στην πορεία της ημέρας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και το βράδυ θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Δία δίνοντας ένα σχετικά πιο ευχάριστο τόνο στις βραδινές μας δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς προβάλλοντας τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Είσαι δυναμικός, εύστροφος και ο γλυκός σου λόγος μαγεύει τους πάντες. Έχεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στις ικανότητες σου. Μπορείς να πάρεις τα ηνία της ζωής παίρνοντας σοφές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά να ανακτήσεις τις χαμένες δυνάμεις και να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα ζωής και διαβίωσης. Κρύβεις ένα δυναμισμό που θα καταφέρεις να βγάλεις προς τα έξω. Οι επιθυμίες σου καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό. Οι εμπειρίες σε έχουν ωριμάσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά ώστε να προωθηθείς σε χώρους που δραστηριοποιείσαι με άτομα που έχεις κοινούς στόχους. Αναδεικνύονται τα χαρίσματα που διαθέτεις και ανεβαίνεις στα μάτια των άλλων. Σέβονται την γνώμη και την άποψη σου και παίρνεις τις τελικές αποφάσεις. Εκτιμούν την ασφαλείς επιλογές σου για την προώθηση της ομαδικής δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά να αναρριχηθείς επαγγελματικά και να εξελιχθείς. Είσαι γεμάτος δυναμισμό, ενέργεια και δεν αφήνεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Άτομα του κοινωνικού σου κύκλου, πιστεύουν σε σένα και τις ικανότητες σου. Για να πετύχεις τον σκοπό σου επιβάλλεται να κινηθείς λιγάκι *παρασκηνιακά*, χωρίς ωστόσο να ενοχληθεί κανείς.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά να θέσεις σε εφαρμογή τα μεγαλόπνοα και φιλόδοξα σχέδια σου. Μπορείς πλέον να αντιμετωπίσεις την ζωή με ηρεμία αφού έχεις καταλήξει στα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Η επίτευξη των στόχων είναι εφικτή! Οι φίλοι γίνονται οι στυλοβάτες που στηρίζουν την κάθε σου κίνηση. Η ανανεωμένη φιλοσοφία και στάση ζωής, θα σε βοηθήσει να κάνεις προοδευτικά βήματα στην ζωή σου !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά ανακτήσεις την χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να εξωτερικεύσεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Μπορείς να βγάλεις προς τα έξω φοβίες και άγχη χωρίς να σκέφτεσαι την κριτική των άλλων, αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις . Βγαίνεις από τη ασφαλή ζώνη που είχες περιέλθει και δεν σε τρομάζει τίποτα. Είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου για κοινωνικοποίηση και προσωπική ανέλιξη. Έχεις την δυνατότητα να επεκταθείς και να νιώσεις ελεύθερος, από ότι σε περιόριζε παλιότερα. Αποκτάς καινούργιες εμπειρίες που αντικαθιστούν τις παλιές, τις οποίες κατά κάποιον τρόπο αποποιείσαι και είσαι έτοιμος να δεις τη ζωή με άλλη ματιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά ώστε να μη σε καταβάλλουν οι καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που εμφανίζονται από το πουθενά. Σε βοηθά επίσης να παραμείνεις ψύχραιμος και ανεπηρέαστος από τα γεγονότα. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πρόκληση και να νικήσεις τα φαντάσματα του παρελθόντος που σε κυνηγούσαν για καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά βγεις κερδισμένος από την μάχη που καλείσαι να δώσεις για τη προώθηση των ταλέντων σου. Μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω σου και να προσέξουν τα δημιουργήματα σου. Αν υπήρχαν πικρές αναμνήσεις σβήνουν από τη μνήμη σου και απελευθερώνεσαι από ότι σε ενοχλούσε και αφορούσε στα παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα καθεστώς ασφάλειας στην καθημερινότητα και να βάλεις πρόγραμμα στην ζωή σου. Έχοντας ένα μπούσουλα για οδηγό, τίποτα δεν θα μπορεί να σε αγχώσει πια. Καταφέρνεις και ξεπετάς μια-μια τις δουλειές που σου έχουν φορτώσει τα πρόσωπα της οικογένειας. Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά επικοινωνήσεις τις πρωτότυπες ιδέες σου στο περιβάλλον. Έχεις την ικανότητα να στοχεύεις στη καρδιά και το συναίσθημα των συνομιλητών σου. Ο λόγος σου είναι βάλσαμο ψυχής και θεραπεύεις τις πληγές από το παρελθόν, κάνοντας τον ψυχολόγο τους. Αφουγκράζεσαι τα προβλήματα που κρύβουν και τους καταφέρνεις να ανοιχτούν. Είσαι στο επίκεντρο και όλοι σε ζητούν!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά ώστε να εξασφαλίσεις την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Έχεις συσσωρεύσει αγαθά, αποκτήματα και τώρα νιώθεις ασφάλεια. Πιστεύεις πως τίποτα δεν σε απειλεί και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση. Έχεις την τύχη να σε στηρίζουν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Είστε ενωμένοι και το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...