ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: Η μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που πιάστηκε ποτέ, πήγαινε πέρα – δώθε χωρίς έναν εγκέφαλο!

116
Noor1, διεθνής σάλος, άρθρο, Ria Novosti

Η μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που πιάστηκε παγκοσμίως από τους ήρωες του Λιμενικού, ήταν αποτέλεσμα οργάνωσης στα πρότυπα της κομμούνας, αφού το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρχε εγκέφαλος. Όχι στους δικαστές, στους πρεζέμπορους εννοούμε.

Και όλοι αυτοί οι μάρτυρες που πέθαιναν σαν τις μύγες επίσης, τους έπαιρνε ο Αλλάχ και όχι κάποιος εγκληματικός εγκέφαλος…που επιθυμούσε να καλύψει τα ίχνη του.

Δηλαδή, οι «ηρωικοί» δικαστές έκριναν ότι η μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που πιάστηκε ποτέ στην ιστορία, διακινήθηκε με δράση σε πολλές χώρες, χρειάστηκε δεκάδες εκατομμύρια για να αγοραστεί και να διακινηθεί, δεν κρύβει από πίσω της κάποιο κέντρο, αλλά απλούς συνεργούς!

Εύγε ηρωικοί δικαστές. Κάτι εκατομμύρια παιδιά που λιώνουν κάθε μέρα από την πρέζα και οι οικογένειες τους, σας στέλνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια.

Κανείς από τους κατηγορούμενους για το ναρκόπλοιο Noor One δεν καταδικάστηκε ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου που εκδόθηκε σήμερα.

Ένοχος μόνο για απλή συνέργεια στην μεταφορά ναρκωτικών κρίθηκε ο βασικός κατηγορούμενος Αιμίλιος Κοτσώνης πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δικαστικών κύκλων η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι κάτω από 20 χρόνια.
Άλλα 5 άτομα, δυο Έλληνες, οι Μάκης Γιαννουσάκης και Γιώργος Μπουρδούβαλης καθώς και τρεις Τούρκοι καταδικάστηκαν ως απλά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενώ ο ιδιοκτήτης του πλοίου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος αθωώθηκαν.

Διαβάστε επίσης:  Στα Σκόπια ο Κοτζιάς - Η Μόσχα προειδοποιεί την πΓΔΜ

Σύμφωνα με νομικούς πρόκειται για «ποινές χάδι» σε σχέση με την τεράστια ποσότητα ηρωίνης που μετέφερε το πλοίο.