Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.8 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 14/7/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια και δικές σου ιδέες, γιατί θα απογοητευτείς! Το συναίσθημα την σημερινή ημέρα, νικά την λογική σου, με αποτέλεσμα κάποιες αποφάσεις σου, να αποδειχθούν λανθασμένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ξεχωρίζεις για την γοητευτική επικοινωνία σου, όμως κατά την διάρκεια φλερτ και μηνυμάτων οφείλεις να προσπαθήσεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, ιδίως αν πρόκειται για μεγάλα λόγια! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει σήμερα να αποφύγεις παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, πιθανόν να υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έξοδα για μετακινήσεις! Στην καριέρα, αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις και πληροφορίες και ενδεχομένως να αγχωθείς λίγο παραπάνω!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Καλό θα ήταν, να μην στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου, γυρνώντας την πλάτη σε αντικειμενικά κριτήρια και προσγειωμένες αλήθεις, γιατί μπορεί να γευτείς απογοητεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής απέναντι στο ταίρι σου! Μην τον θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς όμως να ξεπερνάς τα επιτρεπτά όρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, απώλειες και πιέσεις και επιπλέον, στην δουλειά, θα νιώσεις πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην απογοητευτείς! Μείνε προσγειωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει προσωρινά να αποφύγεις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και ρομαντικές υποσχέσεις, που δεν είναι τελικά όπως φαίνονται, γιατί θα απογοητευτείς

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε επικίνδυνες υπερβολές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε προς το παρόν, να μην εμπιστεύεσαι τώρα το ένστικτο σου! Οφείλεις να ακολουθείς μόνο την λογική σου! Η σημερινή όψη θα επαναφέρει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες, κυρίως μετά από ορισμένες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σε σοκάρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό, που θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος και είσαι μπλεγμένος σε μία παράνομη ερωτική ιστορία, φρόντισε να είσαι έντιμος, γιατί κινδυνεύσεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, απρόσμενα έξοδα έρχονται σήμερα και πιθανόν να αγχωθείς! Στον τομέα της εργασίας, προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος, αν δεν θες να έχεις προβλήματα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Προσπάθησε λοιπόν, να μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα ορισμένων καταστάσεων, ιδίως σε φιλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος και να μην προκαλείς το ταίρι σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένη την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις μία φιλική συμπεριφορά, με φλερτ, γιατί αν κάνεις κίνηση ερωτική, πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες όχι σε καυγάδες λόγω υπερβολικής ευθιξίας! Οικονομικά, μην κάνεις παρορμητικά έξοδα, πριν επιστρατεύσεις λογική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε αφορά άμεσα! Μάθε όσο είναι καιρός, να κρατάς όσο μπορείς κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα σπουδαία μυστικά σου! Φρόντισε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, για να μην απογοητευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, αξιόπιστος, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, απέφυγε σοβαρά λάθη που μπορεί να σου στοιχήσουν! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ριψοκινδυνεύεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί επιπλέον, αρκετή προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις μεγάλες προσδοκίες σου και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως όσον αφορά το φλερτ και τις νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και γεγονότα, που εξαιτίας τους θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πρέπει άμεσα να επιστρατεύσεις ορθολογισμό και ωριμότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην ξεχάσεις ούτε στιγμή, πως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα μεγάλα λόγια δεν είναι για να τα εμπιστεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη! Γενικά, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση, ιδίως όσον αφορά στον τρόπο που κρίνεις τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις, μια όμορφη γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη, κάνοντας όνειρα και σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα έχει ορισμένους κινδύνους για την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μάλλον αρνητικές θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου, αν συνεχίσεις τα έξοδα! Στην καριέρα, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τους στόχους σου στην εργασία!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις! Θα βιώσεις πιθανότατα ασυνεννοησία και δυσπιστία, οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, αλλά ευτυχώς προσωρινές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος στο φλερτ και να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, απομυθοποιείς συνεργασίες, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου! Προσοχή θα χρειαστεί να έχεις και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποια πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Φυσικά, ακόμα κι αν αγχωθείς λίγο, προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδέχεσαι τα λάθη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου και την σχέση σου και καλά θα κάνεις, αφού τα πρακτικά ζητήματα, σε τρέχουν Αν είσαι ελεύθερος και φλερτάρεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να το αποφύγεις, για να μην εκτεθείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται οπωσδήποτε προσοχή ο τομέας της εργασίας, γι’αυτό φρόντισε να διατηρείς αρμονική σχέση με τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, για ανούσια πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς με έπαρση και επιπολαιότητα! Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις ταπεινός και προσγειωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε επιφυλακτικός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν σε ενθουσιάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις ρομαντισμό και τρυφερότητα στο έπακρο, με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν νέες προοπτικές, αλλά καλύτερα μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο οπωσδήποτε!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις και τις δράσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική, την ταπεινότητα και την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, το οποίο εξιδανικεύεις και θα σε πληγώσει και πάλι! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στον ρομαντισμό, το συναίσθημα και την τρυφερότητα, αλλά όχι στην γκρίνια και την μουρμούρα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου, χρειάζονται ηρεμία και ωριμότητα οπωσδήποτε! Επίσης, πρέπει να συγκρατηθείς και οικονομικά, αποφεύγοντας λάθη!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...