Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 17/6/2022

Κριός

Φίλε Κριέ, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι σοφές αντιδράσεις σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές! Η εικόνα σου βελτιώνεται και το απολαμβάνεις!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου για άμεση εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις υπεραισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε γκάφες, θα καταφέρεις να έχεις εύνοια, σε επαφές, συζητήσεις, όπως και μετακινήσεις!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στον φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε άδικες και εγωιστικές συμπεριφορές, όπως και σε απρόσμενα ξεσπάσματα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και ισχυρές διαφωνίες, με έναν ή και περισσότερους, καλούς σου φίλους!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξεις τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου, γεγονός που έχεις ανάγκη και σε ικανοποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου στο έπακρο!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει στην ζωή σου, ορισμένες αλήθειες που θα αναγκαστείς να σοβαρευτείς και να γίνεις και πάλι ολιγαρκής! Απέφυγε κάθε είδους πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσωρινά συγκρατήσου και κάνε υπομονή, για να αποφύγεις ρήξεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφευχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, μην επικεντρώνεσαι σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, όπως και την απαράμιλλη τύχη σου! Θέματα του αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, συνομιλίες και σπουδές, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου και θα επικεντρωθείς αποκλειστικά στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις, αλλά και από αποκαλύψεις, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να τις εκπληρώσεις, κινούμενος παρασκηνιακά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...