Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 2/7/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βελτιώσεις και θα εξομαλύνεις σχέσεις και συναναστροφές με γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες! Επικοινωνιακά, κατανοείς τις σκέψεις και τις ιδέες των άλλων, με αποτέλεσμα να πείθεις πιο εύκολα τον συνομιλητή σου! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα αρκετά απογοητευτικό νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται αρκετά από τα προβλήματα της σχέσης σου λύνονται, μετά από μία σοβαρή συζήτηση με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να είσαι επιφυλακτικός σε επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, νέες συμφωνίες και συνεργασίες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, η αυτοεκτίμηση σου αυξάνεται και αυτό προκαλεί εκδηλώσεις θαυμασμού από τον κοινωνικό σου κύκλο! Επιπλέον, προστατεύεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σε παρασύρει σε κτητική και δογματική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος οι επιτυχίες, οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σου αυξάνονται γεγονός που σε ανανεώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές αισθησιασμού με το ταίρι σου, αλλά και σταθερότητα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, κάνεις καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα, κυρίως αν ψάχνεις για νέα εργασία! Οικονομικά οι εξελίξεις θα είναι απόλυτα θετικές!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο που σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, σε κάθε σου δράση και προσπάθεια! Έρχονται λύσεις μόνιμες και διαπροσωπικές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε εξιδανικεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε με το άλλο σου μισό, να ανανεώσετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις στην σχέση σας! Μακριά ωστόσο, από μυστικά και ψέματα. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που ενδεχομένως καταλήξει σε μία ουσιαστική σχέση! Πες όχι όμως, σε ψευδαισθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις για τα εργασιακά σου! Οικονομικά, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο, αλλά ξοδεύεις πολλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και θα σου ανανεώσει ψυχολογία! Αναγνωρίζεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και πολύ πιθανόν, να μπορέσεις να τις εκπληρώσεις! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μία απογοητευτική αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές σεξουαλικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις, κυρίως με μια ερωτική σχέση που είναι εδώ και καιρό, είναι ανεκπλήρωτη ή παρελθοντική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις κάποια λάθη απρόσεχτα! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα βελτίωση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ θετικό για σένα, Τρίγωνο με τον Κρόνο! Μπορείς πλέον, να κάνεις τις ριζικές αλλαγές σε τομείς που ήθελες καιρό και να ενδυναμώσεις τον φιλικό τομέα! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μπορεί να επιφέρει και μία φιλική απογοήτευση, από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθουν απρόσμενες λύσεις, για στα προβλήματα της σχέσης σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να κάνετε μαζί ένα μεγάλο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες που θα σου επιτρέψουν να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα! Οικονομικά πες όχι σε ανόητα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει απόλυτα, να καταφέρεις να πετύχεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες! Θα ξεφύγεις επιτέλους από δύσκολες καταστάσεις και τοξικές από τοξικές σχέσεις, με ευκολία! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε προειδοποιεί για λάθος κινήσεις, που θα σε εκθέσουν κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη ερωτική ιστορία, γιατί θα έρθουν δυσάρεστες αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια, από μία νέα γνωριμία, διότι θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικ

Ικανοποίηση θα έχεις στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να διευθετήσεις εκκρεμότητες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα απόλυτα ευνοϊκό Τρίγωνο με τον Κρόνο! Θα έχεις την σημαντική ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο και να βελτιώσεις τις κοινωνικές επαφές σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και επαφές! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει αναποδιές σε μία μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές νέες γνωριμίες, ουσιαστικό φλερτ και ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε σήμερα την συζήτηση που θες εδώ και καιρό να κάνεις με το άλλο σου μισό και θα δεις πως θα τα διορθώσεις όλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν ορισμένα ευχάριστα νέα, όπως και ουσιαστικά καινούργια ξεκινήματα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσεις βαθιές σκέψεις και επιθυμίες, ώστε να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους, που μέχρι τώρα, κρατούσες κρυμμένους. Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μία στενάχωρη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας ανεκπλήρωτος, επιστρέφει στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται στο έπακρο! Μακριά ωστόσο, από εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να αναμένεις μία ευκαιρία, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι κάπως απογοητευτικές!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό για εσένα! Αξιολογείς πλέον, σωστά και αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει απομυθοποιήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μία είδηση ή μία εξομολόγηση από το άλλο σου μισό, θα σε κάνει να αισθανθείς πιο ασφαλής και πιο σίγουρος από ποτέ! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία νέα γνωριμία ή για έναρξη μίας νέας σχέσης! Μακριά ωστόσο από εξιδανικεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις ορισμένες επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σήμερα! Πες ναι σε οικονομικές συμφωνίες και αποφάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Τριγώνου, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα πρακτικά και ζητήματα καθημερινότητας! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ίσως φέρει απογοητεύσεις που έχουν να κάνουν με μία αλλαγή που αφορά την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις τέλος στα προβλήματα, μαζί με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα απέφυγε έναν έρωτα ή ένα φλερτ που εξελίσσεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα! Οικονομικά, μία απρόσμενη λύση έρχεται, στα μέχρι τώρα, προβλήματα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και ο Κρόνος, μπορείς να βρεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, ώστε να απολαύσεις κοινωνικές και δημιουργικές δραστηριότητες, επαφές και ψυχαγωγικές δράσεις! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε έπαρση και υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική και αξιόλογη γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον και σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όποια επαγγελματική κίνηση κι αν κάνεις τώρα, θα έχει σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά, απέφυγε τα έξοδα τα περιττά!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται την σημερινή ημέρα, υπόσχεται σπουδαίες και μακροχρόνιες λύσεις και αρκετή εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Το ταυτόχρονο ωστόσο, Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα επαναφέρει παρελθοντικά προβλήματα στον δρόμο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις με επιτυχία παλαιότερους προβληματισμούς της σχέσης σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση, έρχεται! Ωστόσο, μείνε μακριά από ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επανέρχονται παρελθοντικά προβλήματα στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...