Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία εκείνα που επιθυμείς! Επανέρχονται ευκαιρίες για επιτυχία και εσύ προστατεύεις τα κεκτημένα σου και επιτέλους, νιώθεις και πάλι ηρεμία και ανακούφιση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μήνυμα ή τηλεφώνημα, από έναν πρώην έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές, αισθησιακές προσωπικές στιγμές με το άλλο σου μισό, αλλά και μπόλικο ρομαντισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συγκυρίες μέσα στον εργασιακό χώρο, ωφελούν πολύ την ανέλιξη σου! Κάθε οικονομική σου απόφαση σήμερα, θα έχει επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, η επιτυχία είναι στα χέρια σου την σημερινή ημέρα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες που σε απασχολούν από το παρελθόν και αλλάζεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει και βελτιώνεις τα πάντα, μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση, βελτιώνεται σήμερα στο έπακρο και λύνετε με το άλλο σου μισό, πολλά παρελθοντικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, αλλά και πολλές ερωτικές επιστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα βρεις τις ισορροπίες που καιρό τώρα ήθελες! Οικονομικά, θα σου δώσουν χρήματα που σου χρωστάνε!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα βελτιωθεί σίγουρα η διάθεση σου, αφού ανακτάς την ηρεμία και την σιγουριά σου! Το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα σου φέρει ένα νέο παρασκηνιακά, το οποίο θα λύνει όλα σου να παρελθοντικά προβλήματα! Να έχεις χωρίς δεύτερη σκέψη, εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και δεν θα βγεις χαμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις κάθε απαγορευμένη ερωτική δράση, ιδίως αν είσαι σε γάμο, γιατί θα υπάρξουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε έναν έρωτα παρελθοντικό και ανεκπλήρωτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία θα υπάρξουν κάποιες αναποδιές, αλλά θα είναι σύντομες! Οικονομικά, όλα θα κυλήσουν ομαλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είναι μία ημέρα, γεμάτη βελτιώσεις και επιτυχίες, αφού έρχονται θετικές αλλαγές, που προσπαθείς να κάνεις καιρό τώρα, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Χαρμόσυνες οι εξελίξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και μάλιστα μπορείς να αναμένεις και φιλικές επανασυνδέσεις! Ιδανική ημέρα για να θέσεις στόχους και να εκπληρώσεις τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις θαυμαστές και κατακτήσεις, αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους για την σχέση σου, αφού μετά από συζήτηση με το άλλο σου μισό σήμερα, θα βρείτε λύσεις σίγουρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις κάποια λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα, λόγω της τάσης σου να φέρεσαι παρορμητικά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα καταφέρεις με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου! Επανέρχονται ευκαιρίες, που αν τις αρπάξεις, θα καταφέρεις να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου διορατικότητα και πάρε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αν παραμείνεις ταπεινός, συνετός και έντιμος απέναντι στο άλλο σου μισό, θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αξιόλογες κατακτήσεις αλλά και μία επιστροφή από το ερωτικό παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις παλαιά λάθη! Στον οικονομικό τομέα, υα καταφέρεις να πετύχεις πράγματα, αρκεί να μην φερθείς παρορμητικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, πρέπει οπωσδήποτε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις όνειρα και στόχους, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, καιρό τώρα! Κοινωνικές επαφές με άτομα που έχεις να μιλήσεις μεγάλο διάστημα, τώρα είναι με στο πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία ή συνάντηση με το πρώην ταίρι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή όψη, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρείτε τελειωτικές και μόνιμες λύσεις για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, απέφυγε λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, η εύνοια είναι δεδομένη την σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με την ώθηση του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα βρεις λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν! Αποκαλύψεις θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σου και εσύ ανανεώνεσαι ψυχολογικά! Πλέον, μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να βάλεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και έψαχνες την ιδανική ημέρα, για μία σοβαρή συζήτηση με το έτερον σου ήμισυ, σήμερα είναι η καλύτερη ευκαιρία! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ποικίλες ευκαιρίες, είτε για μία νέα σχέση, είτε για μία επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, ξεπερνάς πολλές δυσκολίες, του παρελθόντος! Οι οικονομικές σου συναλλαγές, θα κυλήσουν όπως επιθυμείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το θετικό για σένα Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, βελτιώνει κατά πολύ τον τομέα των σχέσεων με νέες γνωριμίες, αλλά και συναναστροφές με άτομα που έχεις καιρό να δεις και να μιλήσεις! Θα έχεις σίγουρα ουσιαστική ικανοποίηση από συνομιλίες, επαφές και ειδήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την ευκαιρία, για μία νέα σοβαρή σχέση ή για μία μόνιμη ερωτική επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αλλά και πολλές λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ιδανικότερη ημέρα είναι εδώ, για να διορθώσεις συναδελφικές σχέσεις που είχαν υποστεί κάποια παρεξήγηση στο παρελθόν! Οικονομικά, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για σημαντικές αγορές!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την συνεισφορά του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις, που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν! Βρίσκεις λύσεις σπουδαίες και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες! Υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, διεκπεραιώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να κάνεις μία εκ βάθους συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να βρείτε λύσεις για προβλήματα που προϋπήρχαν στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και το απαλλάσσεσαι από το άγχος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα απολαύσεις με κάθε τρόπο την ζωή! Ετοιμάσου να έχεις πάνω σου όλα τα βλέμματα και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περιβάλλοντος! Θέματα παιδιών, δημιουργικές ασχολίες και δράσεις ψυχαγωγίας, θα έχουν μόνο θετικές εξελίξεις! Επιπλέον, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα μιλήσεις με άτομο που έχεις να δεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες κατακτήσεις, εξομολογήσεις, αλλά και ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις καυτές και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου και πλήρη ανανέωση του δεσμού σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά σου θέματα, δεν θα έχεις εμπόδια ή δυσκολίες, σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, είναι αρκετά ωφέλιμο για την ζωή σου και κυρίως για τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Απολαμβάνεις χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια σου και μαζί, βρίσκετε λύσεις σε παρελθοντικά προβλήματα! Επίσης, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, πριν από κάθε σου απόφαση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα, να υπάρξει συζήτηση με το έτερον σου ήμισυ, για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, αρπάζεις την πολυπόθητη ευκαιρία για επανασύνδεση, με έναν έρωτα από τα παλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι ιδιαίτερα αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, επανέρχονται υποχρεώσεις σήμερα, που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα υπόσχεται χαρούμενες κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα! Καταφέρνεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού και εκπληρώνεις υψηλούς στόχους και να λύσεις επιτέλους προβλήματα του παρελθόντος! Συναναστροφές με αδέρφια, θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, αλλά και πολλές επικοινωνίες με άτομα του ερωτικού σου παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο ψυχαγωγίας σήμερα, με το ταίρι σου και θα δεις, πως θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε αυθόρμητα έξοδα! Στην καριέρα, εκμεταλλεύσου την σοφία και τις εμπειρίες σου, ώστε να πετύχεις υψηλούς στόχους!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...