Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 30/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Δίδυμο, θα κοινωνικοποιηθείς και θα επικοινωνήσεις ωφέλιμα και εποικοδομητικά για την καθημερινότητα σου, αλλά και για την επίτευξη των στόχων σου! Νέα, ειδήσεις, μετακινήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, σου προσφέρουν μόνο χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης σου, θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το ταίρι σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε τώρα, από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να ανανεωθείτε ή ακόμα και να οργανώσετε μια μικρή απόδραση που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε συμφωνίες και υπογραφές, στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά, θα υπάρξουν μικρά έξοδα για μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Δίδυμο, θα σε βοηθήσει να απολαύσεις ουσιαστική ηρεμία και σιγουριά! Ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, βάζεις γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου και προστατεύεις με επιτυχία τις αξίες σου και τα κεκτημένα σου! Οι ευκαιρίες είναι αρκετές, για να πείσεις και για να επηρεάσεις τους συνομιλητές σου, όπως επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με το έτερον ήμισυ και απολαμβάνεται μαζί, αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένα πράγματα ξεκαθαρίζουν για το άτομο που σε ενδιαφέρει και έτσι πλέον, ξέρεις που ακριβώς βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πετύχεις τους στόχους σου, έστω και αργά! Οικονομικά, θα υπάρξει μια νέα πηγή εσόδων!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά είσαι ο τυχερός της ημέρας! Όλη η εύνοια είναι επάνω στους στόχους σου και τους σκοπούς σου, τους οποίους θα πετύχεις, με ευκολία! Η ημέρα αυτή, είναι η κατάλληλη, ώστε να δρομολογήσεις σχέδια, αλλαγές και κάθε είδους νέο ξεκίνημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης θα έχεις και την ευκαιρία να βελτιώσεις εμφάνιση σου και να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πλήρη ανανέωση και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα υψηλούς στόχους σε επαγγελματικό, αλλά και οικονομικό τομέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Δίδυμο, σε ωθεί να προτιμήσεις μοναξιά, απομόνωση σου και ενδοσκόπηση, προκειμένου να ηρεμήσεις και να ανανεωθείς ψυχολογικά! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να ακούς άφοβα την καρδιά και την διαίσθηση σου, πριν από κάθε απόφαση και δράση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα επαφή με ένα άτομο που είναι το απωθημένο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να παρασυρθείς σήμερα, σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Προσοχή, διότι αναμένονται απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα, βρίσκονται λύσεις απρόσμενα! Στην εργασία σου, θα υπάρξουν μικρά προβλήματα, λόγω αφηρημάδας σου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Δίδυμο, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για εσένα, ώστε να βελτιώσεις τον φιλικό τομέα και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο! Ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω τα προβλήματα, να κάνεις αλλαγές σε ό,τι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις φιλικές συναναστροφές και εξόδους ψυχαγωγίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για διασκεδαστικές και ανανεωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, ανταλλαγή μηνυμάτων και εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα έχεις ξαφνική εύνοια και λύσεις! Στην καριέρα, ετοιμάσου για ωφέλιμες αλλαγές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Δίδυμο, είναι η κατάλληλη για να δράσεις όπως πρέπει, ώστε να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου, φίλε Παρθένε! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν ώστε να αποκτήσεις και πάλι καλή φήμη και βελτιωμένη κοινωνική εικόνα! Να είσαι σε ετοιμότητα, αφού οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και ουσιαστικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους μπαίνουν οι απαραίτητες ισορροπίες στην σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις στην βελτίωση της! Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες νέες γνωριμίες που έρχονται, σε κάνουν να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυχία θα έχεις σε όλες τις εργασιακές σου υποθέσεις! Κατάλληλη ημέρα επίσης, για οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, φίλε Ζυγέ, στον Δίδυμο, είναι σίγουρα τυχερή για εσένα! Ιδανική ημέρα για νέα ξεκινήματα και κοινωνικές επαφές! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου, φρόντισε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις χαρμόσυνες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις ή ακόμα και ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, νέες γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις και εξόδους ψυχαγωγίας, να ανανεώσεις την σχέση σου με το έτερον ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά την ανέλιξη σου! Οικονομικά, μάλλον το παρακάνεις με τα ανούσια έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Δίδυμο, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχολογικά, αλλά και συναισθηματικά και να εκμεταλλευτείς την διορατικότητα και την πειθώ σου! Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα ευνοήσει απόλυτα τους σκοπούς και τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεται το πάθος με το ταίρι σου να και απολαμβάνετε μαζί καυτές σεξουαλικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βελτιώνονται σημαντικά τα οικονομικά σου ζητήματα! Στην δουλειά, μία αποκάλυψη σήμερα, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντι σου ζώδιο, στον Δίδυμο, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και ευεργετικά σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Είναι η ιδανική ημέρα, να πάρεις πρωτοβουλίες και να πεις ναι σε νέα ξεκινήματα και σε υλοποίηση σχεδίων! Εύνοια θα έχεις επίσης, σε νομικά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην αφήσεις καμία ευκαιρία χαμένη, αφού μία νέα γνωριμία που θα έρθει τώρα, υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις πλήρως, την σχέση σου με το άλλο σου μισό και σίγουρα, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, θα όπως ακριβώς θες! Οικονομικά, βρίσκεις τις απαραίτητες ισορροπίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Νέα Σελήνη στον Δίδυμο, θα ασχοληθείς με το σώμα σου, θα βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και θα ανανεωθείς εμφανισιακά! Επιπλέον, βάζεις την ζωή σου σε τάξη, οργανώνεις τον χρόνο σου και βελτιώνεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου, αφού ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον και παιχνίδι στον χώρο της εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στο ταίρι σου και μην επικεντρώνεσαι μόνο σε πρακτικές ασχολίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα χαρμόσυνες οι εξελίξεις στα εργασιακά σου! Οικονομικά, θα καταφέρεις να βρεις σπουδαίες λύσεις, επιτέλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, η απόλυτα τυχερή για σένα, Νέα Σελήνη στον Δίδυμο, είναι εδώ! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και τα ταλέντα σου, να κοινωνικοποιηθείς, να υποδεχθείς τον θαυμασμό των γύρω σου και να πετύχεις στόχους και σκοπούς, κάθε είδους! Δημιουργικές ασχολίες, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με το άλλο σου μισό! Ετοιμάσου για πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες κατακτήσεις και φλερτ και ερωτική τύχη! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, βελτιώνεις την φήμη σου, λόγω της δημιουργικότητας σου! Μην ξοδεύεις χωρίς λογική, απλά για να είσαι αρεστός και αποδεκτός κοινωνικά!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Δίδυμο, θα επικεντρωθείς σε οικογένεια και σπίτι, τομέας ο οποίος θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σήμερα! Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνεις τις απαραίτητες δράσεις και να υλοποιήσεις σχέδια, ώστε να βελτιώσεις στο έπακρο την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επιστροφές από άτομα του ερωτικού σου παρελθόντος, να επικοινωνήσεις μαζί τους να κάνεις μία δοκιμή για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για απόφαση συγκατοίκησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα καταφέρνεις να διορθώσεις παρελθοντικά λάθη στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...