Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 6/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Καλό μήνα! Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά, απολαμβάνεις την αγάπη και τον σεβασμό των οικείων σου! Θα μπορέσεις να εκπληρώσεις φιλοδοξίες και επιθυμίες, βάζοντας γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν, όπως και στις διαπροσωπικές σου σου σχέσεις! Η ενασχόληση σου με την οικογένεια και το σπίτι, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις άπειρες κατακτήσεις πιθανόν να έχεις κάποια διλήμματα, αφού δεν θα ξέρεις ποια κατάκτηση να διαλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποδείξεις εμπράκτως, την αγάπη και την εντιμότητα σου προς το έτερον ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην διστάσεις να είσαι γενναιόδωρος στα πρόσωπα που αγαπάς, την σημερινή ημέρα! Στην καριέρα, πετυχαίνεις στόχους και φιλοδοξίες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Ταύρε, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά επικεντρώνεσαι στην εκπλήρωση στόχων, επιθυμιών και επαγγελματικών σχεδίων ! Η συμπεριφορά σου στους γύρω σου, θα είναι άμεση και έντιμη, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και έτοιμος κάθε λεπτό, να απολαύσεις τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να συνομιλήσεις με το άλλο σου μισό και να βρείτε σπουδαίες λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, αλλά και μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη προσοχή στον εργασιακό τομέα, γιατί μάλλον να κάνεις λάθη σήμερα για λόγους ανεμελιάς! Οικονομικά, θα έχεις κάποια απρόσμενα έξοδα για μετακινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά επικεντρώνεσαι κυρίως σε ζητήματα οικονομικά και κάνεις ένα καλό πλάνο για το μήνα που τώρα ξεκινά! Είσαι αρκετά πιο κτητικός και τα θέλεις όλα δικά σου και αυτή την τάση πρέπει να την περιορίσεις γιατί άθελά σου μπορεί να πιέσεις , αλλά και να πιεστείς! Μία μικρή αγορά που θα κάνεις σήμερα θα σου προσφέρει ικανοποίηση! Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις πολλές καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, μην προκαλείς τσακωμούς για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!, Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία σου εξυπηρετεί απόλυτα τα ερωτικά σου θέματα, φέρνοντας αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα σου, η απόδοση σου, ο δυναμισμός σου και η διορατικότητα σου, σε οδηγούν στην επιτυχία! Οικονομικά θα έχεις απόλυτα ευχάριστες εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά είναι η κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, με την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου δίνουν χαρά! Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και αυτό το εκπέμπεις και έλκεις σαν μαγνήτης του ανθρώπους γύρω σου! Ιδανική ημέρα για να προβάλεις τον εαυτό σου αλλά και για να κλέψεις εντυπώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ερωτικές χαρές και πολλές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το έτερον ήμισυ, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρισμό και υπερβολική απαιτητικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γαλήνη και ισορροπία θα έχει ο εργασιακός τομέας, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Λέοντα, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά θα αισθανθείς ιδιαίτερα απαραίτητος για τους γύρω σου, γιατί άτομα αγαπημένα θα χρειαστούν την στήριξη και την συμπαράσταση σου ! Ο κοινωνικός σου περίγυρος, θεωρεί τις συμβουλές, τις ιδέες και τις απόψεις σου, πολύτιμες και αποζητούν την βοήθεια σου επανειλημμένα! Καταφέρνεις την σημερινή ημέρα, ακόμα και μετά από δυσκολίες και δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και την ηρεμία που χρειαζόσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην στέκεσαι στις λεπτομέρειες και γίνε πιο αυθόρμητος στην διεκδίκηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι για πράγματα ανούσια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καυγάδες με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή δουλειά και η απόδοση σου στην καριέρα, θα φέρει επιτυχία! Οικονομικά, τακτοποιείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Παρθένε, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά είσαι κοινωνικός, πρόσχαρος και αγαπητός στο περιβάλλον σου! Το τηλέφωνό σου θα χτυπά συνέχεια για συμβουλές, προτάσεις, προσκλήσεις και θα προσπαθείς να βάλεις σε σειρά όλα όσα επιθυμείς να κάνεις για το υπόλοιπο του μήνα! Σχέδια και επιθυμίες μπαίνουν τώρα σιγά – σιγά σε μία σειρά υλοποίησης και εσύ νιώθεις ικανοποιημένος με τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις μία υπέροχη ημέρα με το άλλο σου μισό! Μπορείς να αναμένεις χαρές, ειλικρίνεια και πάθος! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου τύχη, είναι μπόλικη και υπόσχεται πολλές κατακτήσεις, φλερτ και συναρπαστικές νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ορισμένες καταστάσεις σε βοηθούν σημαντικά, ώστε να πετύχεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, μην είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος με τους άλλους!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά θα ασχοληθείς πολύ με την καριέρα, τους στόχους και τα πλάνα που κάνεις για τον Ιούνιο που μόλις ξεκίνησε. Είσαι περισσότερο φιλόδοξος και δοσμένος σε όλα όσα θέλεις να επιτύχεις και πραγματικά στα επαγγελματικά σου ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες ανάδειξης, νέων συνεργασιών, αλλά και ευκαιριών να ανταμειφθείς για όλους τους κόπους που έχεις κάνει ως σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κόντρες και εντάσεις! Κάνε μία ήρεμη και ωφέλιμη συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να βρείτε λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, στηρίξου στο ένστικτο και την διαίσθηση σου και θα μπορέσεις να πετύχεις την επανασύνδεση που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η απόδοση σου στην καριέρα αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα του σπιτιού, που θα σε αποσυντονίσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά θέλεις να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και να νιώσεις ελεύθερος απολαμβάνοντας την περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Η αισιοδοξία σε κατακλύζει, κάνοντας σχέδια για την πορεία του καλοκαιριού ενώ πιθανές είναι οι συζητήσεις ή και οι προγραμματισμοί για ένα ταξίδι! Ζητήματα νομικών εγγράφων, σπουδών, συμφωνιών μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το έτερον ήμισυ, βρίσκει επιτέλους τις ισορροπίες που χρειαζόταν, μέσα από συνομιλίες και συζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, συνεργάζεσαι άψογα με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, κάνεις περιττά έξοδα και ενδεχομένως να έρθουν πιέσεις στο μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Τοξότη, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά θα πάρεις σίγουρα αυτό που αξίζεις, αφού επιτέλους ανταμείβονται οι αγώνες και οι κόποι σου! Η ισχυρή σου ανάγκη για σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια, εκπληρώνεται! Οι εξελίξεις και οι καταστάσεις, μπορεί να είναι αργές, αλλά σίγουρα θετικές και τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μηνύματα και εξομολογήσεις από ένα άτομο, που καιρό τώρα που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να εκτιμήσεις το γεγονός, πως το άλλο σου μισό προσπαθεί να βρει λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα χρειαστεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, ιδιαίτερα όσον αφορά συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, τα έσοδα σου αυξάνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Αιγόκερε, με την Σελήνη σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά στον Καρκίνο, είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι κυρίως στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Καταφέρνεις να είσαι πιο αγαπητός και αποδεκτός κοινωνικά από ποτέ! Προσοχή μόνο στην οξυθυμία σου, που ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις συντροφικότητα και πολλές ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, φρόντισε να διατηρήσεις τις καλές συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, μην κάνεις έξοδα! Ήρθε η ώρα για αποταμίευση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Καλό μήνα! Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά ασχολείσαι κυρίως με θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας και επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στις πρακτικές και εργασιακές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να μην είσαι εύθικτος και παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα ακούς ή όσα βιώνεις στην καθημερινότητά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό σχεδίων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, να παρασύρεται από κομπλιμέντα και υπερβολικές υποσχέσεις, διότι αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και θα προσγειωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις μυστικά και ψέματα, προς το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι στην μυστικοπάθεια την σημερινή ημέρα, διότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις τις λύσεις που επιθυμείς!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Καλό μήνα! Φίλε Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη πρωτομηνιά χαίρεσαι και απολαμβάνεις τις μικρές στιγμές της ζωής και είσαι αρκετά πιο ευδιάθετος, κοινωνικός, αλλά και … ερωτικός! Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, καλοπέραση, ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, ερωτικές στιγμές, ενασχόληση με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι βέβαιο ότι το χαμόγελο δεν θα φύγει από τα χείλη σου1

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ξαφνικές εξομολογήσεις και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το άλλο σου μισό, το διασκεδάζετε, αλλά πρέπει να αποφύγετε την τάση σας για ανούσιες κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι ξεχωριστές ιδέες σου, εντυπωσιάζουν τους συνεργάτες τους! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά χρήματα, κυρίως για κοινωνικές δραστηριότητες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...