Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 7/8/2022

Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει φαντασία και πνευματικότητα, η διαίσθηση θα είναι σωστή, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, να συζητήσουν για τα επίμαχα ζητήματα και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις.

Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θερμές και απελευθερωμένες, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, ενδεχομένως να είναι κάπως απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία δύσκολη όψη, στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να υπάρχει σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Ίσως κάποιοι να νιώσουν πως δεν μπορούν να τους καταλάβουν και δεν μπορούν να συνεννοηθούν, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Δία είναι μία δημιουργική όψη, φέρνει τυχερά συμβάντα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με επαφές και προσωπικές σχέσεις. Δημιουργικά ανοίγματα θα προκύψουν, οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ευκαιρίες που σου δίνονται για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος είναι ιδανικές για αυτό καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο συναισθηματισμός σε οδηγεί στην οικογένεια και σε στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν και μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει καθώς ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς σε βγάζουν από το αδιέξοδο. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, έχεις όμως την αποφασιστικότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στη σχέση ενισχύει τον συναισθηματισμό και το πάθος που μπορεί να δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα και μπορεί να δημιουργούν άγχος. Για να πάρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή όμως καλό είναι να αφήσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και ξεκαθάρισε τι μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης στη σχέση, αυτό θα βελτιώσει η μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία, όμως είναι βέβαιο ότι θα πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς πολύ καλά αν θα προχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Ο συναισθηματισμός εντείνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές ευκαιρίες μπορεί να σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς έρχονται για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση των πολλών υποχρεώσεων και να σου δώσουν σημαντικές διεξόδους. Μπορείς να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που έχουν σημαντικό ενδιαφέρον και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να σε ωθήσει στο να αξιολογήσεις τι πραγματικά θέλεις από ένα σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάγκη να περάσεις όμορφα κυριαρχεί και για αυτό θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου και να δημιουργήσεις ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αιφνιδιαστικές προσκλήσεις μπορεί να απογειώσουν το κέφι και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την αισιοδοξία για να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να είναι πρωτότυπες σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δείχνεις διορατικότητα και αυτό σε οδηγεί να ρισκάρεις. Η θετική στάση που έχει στα πράγματα θα εντυπωσιάσει στο επαγγελματικό περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης που θα σε περιβάλλει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό πλαίσιο αισθησιασμό και πάθους στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος καθώς γοητεύεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολήσουν και να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεσή σου. Μην επιτρέψεις να σου δημιουργήσουν άγχος και αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Δεν αποκλείεται να δώσεις οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Έχεις όμως τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις που μπορεί να είναι πρωτότυπες όμως θα είναι μεθοδικές και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου. Οικονομικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά το εισόδημά σου.

Ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται μοναδικά και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σου που μπορεί να απογειώσει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αιφνιδιαστικά και να σε αναστατώσει προσπαθώντας να μπει και πάλι στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, θέλεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά και φτιάχνουν τη διάθεση σου. Η διασκέδαση και η ανταλλαγή απόψεων μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης και την κοσμοθεωρία σου. Γεγονός είναι ότι έχει στην διάθεση να αντιμετωπίσεις την όποιο πρόκληση υπάρξει με αισιοδοξία και θετική προσέγγιση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να σταθούν δίπλα σου στις οποίες επαγγελματικές επιδιώξεις θέλοντας να ενισχύσουν στα όνειρά σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες οι οποίες θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου καθώς βρίσκεις πρωτότυπους και επαναστατικούς τρόπους για να τις αξιοποιήσεις.

Η κοινή προσέγγιση που έχετε στα πράγματα με το ταίρι σου σας φέρνει πιο κοντά και σας βοηθά να αφήσετε στην άκρη πιθανές ανταγωνιστικές διαθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα απογειώσει το πάθος και θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα για μία νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να το εκτονώσεις στους γύρω σου. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδιά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι αυτές που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα και θα σου δώσουν λύσεις που θα παίξουν ανακουφιστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Το άγχος και η επικριτικότητα καλό είναι να μείνουν στην άκρη γιατί θα δημιουργήσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Μην εγκλωβίζεσαι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς δεν σου αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει γκρίνια και ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη γι’ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στις κοινωνικές επαφές καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε καταβάλει καθώς θα χάσεις το οποίο δίκιο έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται να κινείσαι παράλληλα σε πολλές κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει θετικές προεκτάσεις σε όποια συμφωνία ή συνεργασίες να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα.

Το να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ανακουφιστικά η σχέση σου με το ταίρι σου και θα δώσει το έναυσμα για να περάσετε καταπληκτικά μαζί διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ο αδέσμευτος. δραστηριοποιείσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθεί και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στην διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να μην γίνεις εγωιστής σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να κληθείς αργότερα να πληρώσεις ακριβά. Φρόντισε να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των άλλων για να μπορέσουν να αντιληφθούν και τις δικές σου. Οικονομικές κινήσεις και σχέδια μπορεί να στεφθούν με επιτυχία.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην προσωπική σου ζωή και να τραβήξεις το βλέμμα του/ης συντρόφου σου ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να αφοσιωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον το σου όπου θα κυριαρχήσουν οι θετικές συζητήσεις. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά δημιουργώντας εκνευρισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα στη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Η λογική προσέγγιση που έχεις τα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες για αυτό δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο στη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Ο εκνευρισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και συναινετικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα απολαύσεις τις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε φορτίζει όμως έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Η ικανοποίηση που θα έχεις θα είναι αρκετή για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αφήσεις το άγχος στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία και το άγχος δεν θα σε βοηθήσουν για να ξεκαθαρίσεις με υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα βοηθήσει να αναγνωριστεί η προσωπική προσφορά σου στον εργασιακό χώρο.

Ήρθε η στιγμή να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την γκρίνια και την κακή διάθεση που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεις το σθένος να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό θα βοηθήσει να προσπαθήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεις σύμφωνους τους ανωτέρους σου.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...