Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022
31.4 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 8/6/2022

Κριός

Καταφέρνεις σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Κριέ, να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες και να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν! Τακτοποιείς τις υποχρεώσεις, και τις δουλειές σου, κλείνεις εκκρεμότητες, βελτιώνεις την καθημερινότητα σου, αλλά βελτιώνεις και την εμφάνιση σου! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις που αφορούν την ευεξία, την διατροφή την άσκηση ή ψυχική ενδυνάμωσης Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη καταφέρνεις και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να κουραστείς! Μπορείς εύκολα, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και το γεγονός αυτό σε βοηθά να ανέβει στα ύψη η αυτοπεποίθησή σου ! Απόλαυσε με κέφι , πάθος, θάρρος όλα τα δώρα της ημέρας και μην διστάσεις να τολμήσεις στον έρωτα ή ακόμα και στην διασκέδαση! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά σου, αλλά και προβολή προσωπικότητας, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

Δίδυμος

Σήμερα Τετάρτη φίλε Δίδυμε, θα είσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ότι συνήθως! Επιπλέον, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το τοξικό παρελθόν και διαγράφεις κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια που είχες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει σήμερα, με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή και οι σημερινές καταστάσεις θα το απαιτήσουν!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Σήμερα Τετάρτη φίλε Καρκίνε, είναι οπωσδήποτε μία αισιόδοξη, κεφάτη και επικοινωνιακή ημέρα για σένα! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στις συναναστροφές σου ενώ εισπράττεις και όμορφα σχόλια αλλά και ζεστή επικοινωνία από το περιβάλλον σου! Οι αποφάσεις που θα πάρεις , τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές βασίζονται στην πνευματική σου περιέργεια και οξυδέρκεια! Ξεχωρίζεις σε πολλούς τομείς για την προσαρμοστικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα Τετάρτη αυξάνεται η ανάγκη σου να νιώσεις ακόμα περισσότερη ασφάλεια , σταθερότητα και σιγουριά από τα δεδομένα της ζωής σου ! Για το λόγο αυτό οι παροντικές σου δραστηριότητες και οι προσανατολισμοί των στόχων σου, έχουν χαρακτήρα εντελώς πρακτικό αυτή την ημέρα ! Είσαι αποδέκτης ουσιαστικού ενδιαφέροντος των γύρων σου και οι αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Σήμερα μάλιστα, θα νιώσεις ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα!

Παρθένος

Σήμερα Τετάρτη φίλε Παρθένε, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου, με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο δικό σου σου Ζώδιο! Κάνεις τα πάντα για να προβάλλεις τις ικανότητές σου, τα ταλέντα σου αλλά και για να θέσεις σε εφαρμογή όλα τα σχέδια σου ! Αξιοποίησε τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, περιόρισε όμως τις υπερβολές, τα νεύρα, τις απαιτήσεις, την βιασύνη ή ακόμα και την έπαρση!

Ζυγός

Σήμερα Τετάρτη φίλε Ζυγέ, είναι πολύ περισσότερο τονισμένη η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για πραγματική και ουσιαστική ηρεμία! Αναγνωρίζεις τα «θέλω» σου και τώρα, κάνεις εποικοδομητικά σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον, κλείνοντας τις εκκρεμότητες του παρελθόντος! Η αυξημένη διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν τους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σε άγχωναν! Φύλαγε καλά τα μυστικά σου!

Σκορπιός

Ετοιμάσου σήμερα Τετάρτη , φίλε Σκορπιέ, για κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό! Πολλοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν την συντροφιά σου, αλλά και άλλοι πολλοί που θα σε βοηθήσουν, όσον αφορά τους στόχους και τους προβληματισμούς σου! Μάλιστα, απαλλάσσεσαι από μία δυσκολία, λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός πολύ καλού φίλου!

Τοξότης

Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Τοξότη, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους κάθε είδους! Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, ενώ η ευελιξία σου να πάρεις αποφάσεις θα σε βοηθήσει να έχεις πρόοδο , εξέλιξη και ουσιαστικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου ! Έχεις κάθε λεπτό της ημέρας, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, βάζοντας περιορισμό σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου χαλάσουν το κέφι τελευταία! Εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

ζωδια-σημερα

Αιγόκερως

Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις με την ειλικρινή, καθαρή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και επαφές! Η μέρα σου είναι επικοινωνιακή ενώ τα σχέδια που γίνονται τώρα σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα με την αισιοδοξία σου και την οξυδέρκεια σου και είσαι κάθε στιγμή, πανέτοιμος να απολαύσεις όλες τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! , Προσοχή μόνο, στην απροσεξία ή την βιασύνη, στις μετακινήσεις σου!

Υδροχόος

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι ισχυρή η ανάγκη σου για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τώρα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά προσπάθησε πριν «ανοιχτείς», να αναγνωρίσεις εσύ πρώτα τις βαθύτερες επιθυμίες και «θέλω» σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα των γύρων σου και εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις σωστές αποφάσεις!

Ιχθύς

Για σήμερα Τετάρτη φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, φιλικότητα, καθαρότητα και ανιδιοτέλεια! Είναι η κατάλληλη ημέρα , για να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να προσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω συγκυριών ή καυγά, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις...

‘Βόμβα’: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε κρυφή σχέση; Στα πράσα η χήρα του πρώην...

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε στα πράσα” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις,...

Φλερτ Λάκη – Open. Όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης του Λαζόπουλου  

Ίσως μια ακόμη μεταγραφή μας απασχολήσει στο σύντομο μέλλον… Ο Λάκης Λαζόπουλος λέγεται πως δέχθηκε κρούση από το Open και μάλιστα σε δύο επίπεδα. Το πρώτο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/6/2022

ΚΡΙΟΣ: Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καλύτερα να...

Βασίλης Μαλούχος: Κηδεύτηκε μόνος και ξεχασμένος – Ούτε ένας συνάδελφος στο τελευταίο “αντίο”

Μόνος και ξεχασμένος, χωρίς κανέναν συνάδελφό του, παρουσία μόνο της οικογένειάς του και λίγων φίλων, κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο (18/6) ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης...

‘Σεισμός’ στη showbiz: «Η Ελπίδα Νίνου έπιασε τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει σχέση με…»

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το περιστατικό που βίωσε από τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/6/2022

ΚΡΙΟΣ: Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει...