Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 9/8/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, σε ωθεί να διαχειριστείς οπωσδήποτε ψύχραιμα και με ωριμότητα ορισμένες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι και στις οικογενειακές σου σχέσεις, ώστε να μην επιβαρύνεις τα υπάρχοντα προβλήματα, με εντάσεις και ρήξεις! Ακόμα κι αν έρθουν νέες αναποδιές, εσύ πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για παιχνίδια εξουσίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπόλεμη η διάθεση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και όλο αυτό θα σου χαλάσει την διάθεση και θα σε εκνευρίσει! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, ιδίως από έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου σε κοινωνικές συναναστροφές, μηνύματα, συναντήσεις, συνομιλίες, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά κυρίως στις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις κουτσομπολιά, ώστε να μην εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες και μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά μην βιαστείς να ενθουσιαστείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στους λεπτούς χειρισμούς, όσον αφορά την επικοινωνία σου με το έτερον σου ήμισυ, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο έντονη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, να κρατάς την ψυχραιμία σου απέναντι σε αρνητικές συμπεριφορές και έτσι σίγουρα θα κερδίζεις εσύ τις καλές εντυπώσεις και τον έπαινο! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, πιθανόν να σε παρασύρει η ανάγκη σου για προστασία των κεκτημένων σου και για διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Ορισμένες καταστάσεις και συγκυρίες, θα τα απειλήσουν την σημερινή ημέρα και θα νιώσεις ανασφάλεια! Όπως και να έχει, κράτα την ψυχραιμία σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα σήμερα, γεμάτη πάθος και συναίσθημα! Περιόρισε ωστόσο, απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν ρήξεις στην σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε ανούσιο φλερτ και επιφανειακές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλοί οικονομικοί στόχοι δεν θα εκπληρωθούν, αφού ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου με λάθος τρόπο! Επαγγελματικά είσαι αρκετά απαιτητικός, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την σημερινή, ενδεχομένως να σου φέρει απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου, τον εγωισμό και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να κάνεις πίσω, διότι οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα στενάχωρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι συγκρατημένος, ήρεμος και ψύχραιμος, αν θες να γλιτώσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι για άλλη μία φορά σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος και οι πόθοι σου, γιατί θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιεστική ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα. Προσπάθησε νε μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρξουν σίγουρα απώλειες! Οικονομικά, απέφυγε τα περιττά έξοδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, αυξάνονται οι φοβίες, οι εσωτερικοί προβληματισμοί, οι συγκαλυμμένες εχθρότητες και τα άγχη σου! Μην ακούς την διαίσθηση σου την σημερινή ημέρα! Αντιθέτως, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου, πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ένα απαγορευμένο πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι θα αποκαλυφθείς και θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, σε έναν έρωτα ανεκπλήρωτο, διότι στο τέλος θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές αντιθέσεις! Οικονομικά, είναι αρκετά τα προβλήματα σήμερα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που έχεις άγχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, όπως και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα, πρέπει να μείνεις ψύχραιμος και να μην φέρεσαι αυθόρμητα και επιθετικά, διότι θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις σημαντικές φιλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, αποκαλύπτεται και εκδηλώνεται! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τώρα την προκλητική και επαναστατική συμπεριφορά, απέναντι στο έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, με αποτέλεσμα να τα επαναλαμβάνεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις και υπερβολές που θα φέρουν απώλειες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει οπωσδήποτε να προσέχεις την σημερινή ημέρα! Αποκαλύπτονται ανταγωνιστές και κρυφοί εχθροί που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου και η αίσθηση της ίντριγκας είναι δεδομένη! Προσπάθησε οπωσδήποτε, να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα και η φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, την σημερινή ημέρα, γιατί δεν θα βγει σε καλό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ψυχρότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας και του χρήματος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες, γι’αυτό προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς και κυρίως στις συμφωνίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, επηρεάζει κυρίως τις μετακινήσεις σου και γι’αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι ή κάποια έξοδο την σημερινή ημέρα, πρέπει να πλήρως οργανωμένος, αλλά και προετοιμασμένος για αναποδιές, ώστε να μην υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παίρνεις ρίσκα, τα οποία σε εκθέτουν! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να απολαύσεις καυτές και παθιασμένες στιγμές την σημερινή ημέρα με το άλλο σου μισό, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε κόντρες, καταπιέσεις και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις στρατηγική για ένα συγκεκριμένο στόχο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, πιθανόν να αισθανθείς εξαντλημένος λόγω κάποιων συγκυριών και εκκρεμοτήτων που έρχονται τώρα! Θα θελήσεις να βάλεις τέλος σε κάθε πρόβλημα, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας καλύτερα τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου, μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητα και μετά από παιχνίδια εξουσίας! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική σχέση, που σε έχει πληγώσει πολλές φορές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις μία συγκεκριμένη εξέλιξη, αυτή τη περίοδο σε εργασιακό ή οικονομικό τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν διαφορετικά από ό,τι περίμενες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, η ημέρα μπορεί να φέρει σοβαρές ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν δεν είσαι ψύχραιμος και λογικός, ορισμένες καταστάσεις θα φέρουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, γι’αυτό εσύ συγκρατήσου όσο περισσότερο γίνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε με το ταίρι σου, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε μοιραία και λάθος πάθη σε περίεργες ερωτικές σχέσεις, που στο τέλος και πάλι θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην καριέρα, κλονίζονται σχέσεις συναδελφικές και σημαντικές συνεργασίες, αν δεν προσέξεις αντιδράσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά για άλλους και όχι για τον εαυτό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα, υποχρεώσεις, πιέσεις και πρακτικές δυσκολίες, όπως και κούραση! Οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, απαιτούν άμεσα διεκπεραίωση και είναι και εκείνες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο μέσα από την δουλειά, αλλά καλύτερα να μην εκτίθεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις γκρίνια και εντάσεις, στην σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως χρειαστεί να δώσεις αγώνα σήμερα, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, εκτός από κάποιες που ήδη περιμένεις!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, πρέπει να περιορίσεις άμεσα αυθορμητισμό, εγωισμό, απαιτητικότητα, απληστία και έπαρση, όσον αφορά την κοινωνική σου ζωή, την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές δράσεις σου, τον τρόπο που διασκεδάζεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι σήμερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, ωστόσο η επαρμένη σου συμπεριφορά, θα φέρει αρνητικές συνέπειες! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα ανούσιες απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα πρέπει να αποφύγεις ανταγωνιστικότητα και υπερβολική προβολή, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες με συναδέλφους! Επιπλέον, πες όχι στα τυχερά παιχνίδια και τα οικονομικά ρίσκα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...