Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Ινδία: Πέθανε από δάγκωμα κόμπρας αλλά ο δολοφόνος ήταν ο σύζυγός της

Ο θάνατος της 25χρονης Uthra λόγω δαγκώματος από κόμπρα δεν φάνηκε ύποπτος στην αρχή..

Σύμφωνα με το CNN, η μητέρα της ήταν αυτή που την βρήκε να είναι ξαπλωμένη και ακίνητη στο κρεβάτι στο σπίτι της οικογένειας, με το αριστερό της χέρι να έχει αίματα. Η οικογένειά της την μετέφερε εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο Kollam στην πολιτεία Κεράλα της νότιας Ινδίας, αλλά η 25χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Η νεκροψία στις 7 Μαΐου 2020, επιβεβαίωσε ότι είχε δαγκωθεί ώρες νωρίτερα από μια εξαιρετικά δηλητηριώδη ινδική κόμπρα.

Στην Ινδία, όπου τα δαγκώματα φιδιών δεν είναι ασυνήθιστα, αυτό θα μπορούσε να ήταν το τέλος της υπόθεσης. Όμως η οικογένειά της άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι άλλο συνέβη και υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

Μπορεί ο θάνατος της 25χρονης να προκλήθηκε από το φίδι, αλλά ο πραγματικός δολοφόνος ήταν ο σύζυγός της.

Έπειτα από την δίκη που έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο, ο δολοφόνος της Uthra κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για το έγκλημα, το οποίο ο δικαστής χαρακτήρισε «διαβολικό και φρικτό».


Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας χρησιμοποίησε ένα φίδι ως… όπλο.

Μια ιστορία αγάπης που πήρε άσχημη τροπή

Ο Suraj Kumar και η Uthra, το επώνυμο της οποίας δεν έχει δημοσιευθεί από τα τοπικά ΜΜΕ, γνωρίστηκαν μέσω μιας υπηρεσίας προξενιών και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2018.

«Θέλαμε να βρούμε κάποιον που θα την έκανε ευτυχισμένη», είπε ο αδελφός της Uthra, Vishu.

“Ήταν ένα κορίτσι που ήταν λίγο διαφορετικό. Είχε μαθησιακή δυσκολία. Θέλαμε έναν άντρα που θα μπορούσε να τη φροντίσει” περιγράφει.

Ο Kumar, ένας 27χρονος τραπεζικός υπάλληλος, δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν οδηγός αυτοκινήτου και η μητέρα του, νοικοκυρά. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Kumar παντρεύτηκε την Uthra «με σκοπό το οικονομικό κέρδος». Όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε, ο Kumar πήρε προίκα 720 γραμμαρίων χρυσού, ένα σεντάν αυτοκίνητο και 500.000 ρουπίες (περίπου 6.700 δολάρια) σε μετρητά.

Οι πρώτοι μήνες του έγγαμου βίου έμοιαζαν κανονικοί και μέσα σε έναν χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο. Αλλά αμέσως μετά οι γονείς του Kumar ζήτησαν από τους γονείς της Uthra να πληρώσουν για οικιακές συσκευές, αυτοκίνητο, έπιπλα, εργασίες ανακαίνισης και εισιτήρια για ένα μάθημα MBA για την αδελφή του Kumar.

«Η Uthra δεν έβλεπε ποτέ κακό σε κανέναν», είπε ο Vishu. «Η μαθησιακή της δυσκολία σήμαινε ότι δεν είχε τα μέσα να δει ότι τη χρησιμοποιούσαν» υπογραμμίζει. Ο πατέρας της 25χρονης είπε στο δικαστήριο ότι ανταποκρίθηκε σε όλες τις απαιτήσεις του γαμπρόύ και του πλήρωνε επίσης 8.000 ρουπίες (107 δολάρια) τον μήνα για να φροντίσει την κόρη του. Αλλά ο Kumar έδειχνε «δυσαρεστημένος» με τη μαθησιακή δυσκολία της Uthra, σύμφωνα με την απόφαση. Τότε, άρχισε να σχεδιάζει τον θάνατό της.

Η αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας με φίδι

Στα τέλη του 2019, ο Kumar φάνηκε να αναπτύσσει μια εμμονή με τα φίδια. Πέρασε ώρες στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube, συμπεριλαμβανομένων των επεισοδίων του “Snake Master”, με τον διάσημο ειδικό στα φίδια Vava Suresh.

Το κανάλι του Suresh στο YouTube, το οποίο έχει περισσότερους από 270.000 συνδρομητές, τον δείχνει να αλληλεπιδρά ήρεμα με φίδια, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά ισχυρής οχιάς του Russell, που είναι ένα από τα πιο επιθετικά φίδια στην Ασία.

Φεβρουαρίου, ο Kumar αγόρασε μια θανατηφόρα οχιά του Russell από τον χειριστή φιδιών Chavarukavu Suresh για 10.000 ρουπίες (135 $), είπαν οι εισαγγελείς. Την επόμενη μέρα, άφησε το φίδι στη σκάλα του σπιτιού του και ζήτησε από την Uthra να πάρει το τηλέφωνό του από την κρεβατοκάμαρα του πρώτου ορόφου, ελπίζοντας ότι θα την δάγκωνε και θα την σκότωνε.«Όμως απέτυχε γιατί η γυναίκα είδε το φίδι και σήμανε συναγερμό», σύμφωνα με την απόφαση. Ο Κουμάρ έπιασε το φίδι και το κράτησε σε μια πλαστική σακούλα και το βράδυ της 2ας Μαρτίου προσπάθησε ξανά. Ο Kumar ανακάτεψε ηρεμιστικά σε ένα μπολ με ινδικό ρυζόγαλο για να καταφέρει να κοιμηθεί βαθιά η σύζυγός του.Καθώς κοιμόταν, ανάγκασε την οχιά να την δαγκώσει πριν πετάξει το φίδι έξω από το σπίτι για να καταστρέψει τα στοιχεία. Στη συνέχεια, την μετέφερε στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι την δάγκωσε ένα φίδι όταν έπλενε τα ρούχα.Η 25χρονη αντέκρουσε την εκδοχή του για τα γεγονότα λέγοντας ότι δεν έπλενε ποτέ το βράδυ.  Την επόμενη κιόλας μέρα, καθώς η σύζυγός του βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Kumar ήταν ξανά στο τηλέφωνό του και έκανε έρευνα για φίδια — αλλά αυτή τη φορά έψαξε για “κόμπρα”.

κόμπρα φίδι

Ο φόνος με τη βοήθεια της κόμπρας

Η Uthra πέρασε 52 ημέρες στο νοσοκομείο Pushpagiri στην πόλη Thiruvalla της Κεράλα, αναρρώνοντας από το δάγκωμα της οχιάς, και όταν τελικά αφέθηκε στη φροντίδα των γονιών της στις 22 Απριλίου πέρυσι, δεν μπορούσε να περπατήσει.Καθώς ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το πόδι της δεμένο μετά από δερματικά μοσχεύματα, ο Kumar αποφάσισε να χτυπήσει. Στις 6 Μαΐου, μόλις 15 μέρες αφότου έφυγε από το νοσοκομείο, μετέφερε ένα άλλο φίδι που είχε αγοράσει από τον χειριστή φιδιών Chavarukavu Suresh στο σπίτι των γονιών της. Αυτή τη φορά ήταν κόμπρα.Πριν πάει για ύπνο, ο Kumar έδωσε στην Uthra ένα ποτήρι χυμό με ηρεμιστικά. Καθώς κοιμόταν, ο Kumar της πέταξε το φίδι, αλλά το ερπετό δεν την δάγκωσε, έτσι άρπαξε το κεφάλι του και πίεσε τους κυνόδοντές του βαθιά στο αριστερό της χέρι, δύο φορές.
Παρά τις προσπάθειές του να το κάνει να φαίνεται ως ατύχημα, ορισμένες ενδείξεις υποδεικνύουν ότι τα δαγκώματα δεν ήταν φυσικά – από το πλάτος των σημαδιών του κυνόδοντα, μέχρι τη θέση των δαγκωμάτων και το πώς η κόμπρα είχε μπει στο δωμάτιο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Γαλλία: Επιβολή lockdown για ένα μήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Μαρτίου oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 845 oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να αποχωρήσουν, ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, τους δίδει...

Μεσανατολικό: Φόβοι για χερσαία Ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα τουλάχιστον τέσσερα σπίτια στη Ράφα, εγείροντας φόβους ότι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η σχεδιαζόμενη χερσαία στρατιωτική επιχείρηση...
Europol: Καλεί τις χώρες της ΕΕ να προστατέψουν τα παιδιά από τα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων

Κατέρρευσε η ασφάλεια της Europol – Εξαφανίστηκαν αρχεία με ευαίσθητες πληροφορίες αξιωματούχων

Αντιμέτωπη με μία σοβαρή κρίση βρίσκεται η Europol που καταδεικνύει προβλήματα στη ασφάλειά της λόγω της εξαφάνισης ευαίσθητων αρχείων κορυφαίων αξιωματούχων της. Όπως αποκάλυψεσε δημοσίευμά του το...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Οι έρευνες αναστέλλονται, οι 6 αγνοούμενοι θεωρούνται πλέον νεκροί 

Δύτες πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα τα ξημερώματα στον ποταμό Πατάπσκο στο σημείο όπου χθες Τρίτη κατέρρευσε μεγάλη γέφυρα στη Βαλτιμόρη, αφού προσέκρουσε πάνω της...
1965, ΗΠΑ, διάβημα, κυπριακή κυβέρνηση, σοβιετικούς πυραύλους,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Μαρτίου αυστηρό διάβημα ΗΠΑ προς την κυπριακή κυβέρνηση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1965 οι ΗΠΑ με αυστηρό διάβημά τους προς την κυπριακή κυβέρνηση ζητούν την ακύρωση της αγοράς σοβιετικών αντιαεροπορικών πυραύλων, με τη δικαιολογία ότι μία...

Κατάπτυστη άποψη Ερντογάν: Οι Πόντιοι ήταν μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις

Κλιμακώνει την προκλητική ρητορική του ο Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία με κατάπτυστες απόψεις που διαστρεβλώνουν την ιστορία. Ο τούρκος πρόεδρος...

Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε γέφυρα μετά από πρόσκρουση πλοίου – Φόβοι για πολλά θύματα

Ενα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στη γέφυρα που βρίσκεται στο λιμάνι της Βαλτιμόρης στο Μέριλαντ, προκαλώντας την πτώση της, ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή. Πρόκειται για τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ινδία: Η τουριστική αγορά που θα αντισταθμίσει τις απώλειες των Ρώσων

Ως μια νέα ισχυρή αγορά τουριστών αναψυχής αναδύεται το τελευταίο διάστημα η Ινδία και...

Θεσσαλονίκη – Ιατροδικαστική εξέταση: Πάνω από 50 δαγκωματιές στο κορμί της άτυχης μητέρας

Πάνω από 50 δαγκωματιές έφερε στο κορμί της η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών, που...

Ινδία: Βγάζουν ζωντανούς μετά από 17 αγωνιώδεις ημέρες εγκλωβισμένους εργάτες σε σήραγγα στα Ιμαλάια

Τα σωστικά συνεργεία της Ινδίας ανασύρουν ζωντανούς τους πρώτους από τους 41 εργάτες οικοδομής...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 Σεπτεμβρίου ο πίθηκος δαγκώνει το βασιλιά Αλέξανδρο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1920... Πίθηκος δαγκώνει το βασιλιά. Ο πίθηκος που διατηρεί ο βασιλιάς Αλέξανδρος στο Τατόι...