Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.1 C
Athens

Ισλαμιστικό παραλήρημα! Υπό τουρκική κατοχή η μισή Ελλάδα και τα Βαλκάνια το 2023

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: Ισλαμιστικό περιοδικό το οποίο υποστηρίζει τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δημοσίευσε έναν κατάπτυστο χάρτη ο οποίος δείχνει τη μισή Ελλάδα, τα μισά Βαλκάνια και το βόρειο Ιράκ υπό τουρκική κατοχή, προσθέτοντας μάλιστα και ως ημερομηνία το 2023.

Η ανάρτηση στο Twitter από το ισλαμιστικό περιοδικό Μισβάκ του νέου τουρκικού χάρτη-πρόκληση έγινε μετά την κυκλοφορία γραμματοσήμου που εξέδωσαν οι ιρακινές κουρδικές αρχές, με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα, και δείχνει το κουρδικό κράτος να επεκτείνεται εντός της Τουρκίας

Εικόνα

«Εμείς θα τον ζωγραφίσουμε»

«Αν είναι να ζωγραφιστεί ένας χάρτης, εμείς θα τον ζωγραφίσουμε» σημειώνεται στην ανάρτηση του ισλαμιστικού περιοδικού Misvak, την οποία κοσμεί πάνω στον χάρτη η φιγούρα του Ερντογάν.

Αναφέρεται μάλιστα η χρονολογία 2023 κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας.

Η αλήθεια για τους τουρκικούς πυροβολισμούς και τον απόρθητο φράχτη στον Έβρο

Αρκετά γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες τους πυροβολισμούς κατά περιπόλων της Ελληνικής πλευράς στην περιοχή. Σε αυτά τα περιστατικά εκτός των ημεδαπών, συμμετείχαν Γερμανοί συνοριοφύλακες της FRONTEX. Κάτι που αν το γνώριζαν οι Τούρκοι πυροβολητές, μάλλον δεν θα προέβαιναν στις ενέργειες αυτές, για ευνόητους λόγους.

Εκτός και αν πρόκειται για κάποιον εμφύλιο! Κάτι βέβαια που κάθε άλλο παρά αυτό δείχνουν, οι συχνές πυκνές τηλεδιασκέψεις των επικεφαλής, μετά του παλαιόθεν ιστορικού τους έρωτα, που διαρκώς δυναμώνει.

Και γιατί η αλήθεια είναι ότι: “Ουκ εά τον Ερντογάν καθεύδειν, το του Έβρου τρόπαιον” της περασμένης άνοιξης. Και ότι σε αυτό έχουν την αιτία τους τα πρόσφατα γεγονότα. Τα οποία μάλλον πρέπει να ερμηνευθούν σαν τροχιοδεικτικές βολές.

Αυτή είναι η εξήγηση για όσα συνέβησαν τελευταία, στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και συγκεκριμένα, κοντά στο φράχτη.

Δεν πρόκειται δηλαδή να κάνουν πίσω οι γείτονες, μετά του υψηλού τους διακινητή, ο οποίος διεκδικεί επίσης ρόλους πορθητή. Το φαντασιώνεται γιατί νομίζει ότι έδωσε ήδη, περί αυτού, δείγματα γραφής με τις μετατροπές της Αγίας Σοφίας, και αργότερα και της Μονής της Χώρας, σε τζαμιά.

Και για να μη μείνει πίσω στη διαδικασία εκπόρθησης της εναπομείνασας Κύπρου, έδωσε και εκεί τα περί πορθητή διαπιστευτήρια. Συγκεκριμένα στα Βαρώσια, όπως επίσης και στα πλιάτσικα στη θαλάσσια Μεγαλόνησο. Καθώς και στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, διαμέσου του παράνομου χάρτη της “Γαλάζιας Πατρίδας”.

Με την ευκαιρία, και επειδή αυτά που γράφω μπορεί να τα διαβάσουν κάποιοι εκ της λεγόμενης πολιτικής και του δημόσιου βίου, ένα δείγμα γραφής ως προς την παραγωγή ιδεών που γεννάει η αγάπη για την πατρίδα, τόσο την εθνική, όσο και την ιδιαίτερη, το Διδυμότειχο, όπου ζω, είναι η επιπλέον φύλαξη των συνόρων του Νομού. Ο λόγος για το δίδυμο φράχτη του Έβρου. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η ιστορία του Διδυμότειχου που πήρε και το όνομα από το δίδυμο τείχος.

Κάτι ανάλογο προτείνω για το φράχτη του Έβρου και την απόλυτη εξασφάλιση του απόρθητου

Λέω λοιπόν ότι σε ικανή, όχι όμως ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση, από τον υπό περάτωση φράχτη, να κατασκευαστεί ένας προκατασκευασμένος φράχτης, ελάχιστου κόστους, που θα εκμηδενίσει κάθε πιθανότητα των ήπιων εισβολών στην ημεδαπή, των συστηματικά διακινούμενων από την Τουρκία προσφύγων και μεταναστών. Πέραν των άλλων θα αχρηστεύσει πλήρως τη λειτουργία των Τουρκικών drones.

Αυτή είναι άλλη μια αιτία να ακυρωθεί η Γερμανικών προδιαγραφών επιλογή, που υιοθέτησε, η ωσεί υιοθετημένη από τη Βορειοευρωπαϊκή αυτή χώρα, Ελλάδα, για μια Τουρκική αποικία και μαζί και μια εσωτερική {!} κερκόπορτα, στο Φυλάκιο του Νομού Έβρου.

Τα λέω αυτά προκειμένου, όσο ακόμη πουλάει ο Έβρος, να σταματήσει να χρησιμοποιείται σαν άλλοθι. Όχι μόνο για το Φυλάκιο του ίδιου Νομού, αλλά και όπου αλλού, στον Ελλαδικό και υπόλοιπο Ζωτικό χώρο του Ελληνισμού, δεν διατίθεται εθνική αξιοπρέπεια. Για παράδειγμα, το χρώμα των 6 μιλίων που κάποιοι τα βάφτισαν κόκκινη γραμμή, ενώ είναι ροζ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Νίκη.

Πάσχα: Αρχίζει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Αρχίζει σήμερα, Πέμπτη, 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας για το Πάσχα στα εμπορικά καταστήματα, ενώ την Κυριακή, 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι...

Καιρός: Σκόνη, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Άστατος αναμένεται να είναι σήμερα Πέμπτη, 25 Απριλίου, ο καιρός. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και...

Τροχαίο στην Λεωφόρο Ποσειδώνος – Δύο τραυματίες

Tροχαίο με το… καλημέρα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, στο ρεύμα προς Πειραιά, με ανατροπή οχήματος. Ήταν λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν ο...

Συντάξεις μηνός Μαΐου, εφάπαξ και Αδειοδωρόσημο Πάσχα: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ και ποιοι...

Σήμερα, Πέμπτη, 25 Απριλίου αρχίζει η επίσημη καταβολή συντάξεων μηνός Μαΐου 2024. Αναλυτικά, σήμερα θα πληρώσουν τα τέως ταμεία των μη μισθωτών τις συντάξεις αλλά...

Κρατείται μέχρι να απολογηθεί ο Φλώρος: Ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα – Κινδυνεύει με 10ετή...

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος αντιμετωπίζει το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα γίνει ο γάμος της χρονιάς

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το...

Ο Τύπος της Πέμπτης 25/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 25-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ανεβαίνουν τα ποσά για τα εφάπαξ! Αλλάζει...

Πιάστηκε πλοίο του Πάνου Λασκαρίδη με 850 κιλά κοκαΐνης

Νέο «σεισμό» στο χώρο της ναυτιλίας προκαλεί η είδηση ότι οι ιταλικές αρχές εντόπισαν...

Drones στο Αιγαίο θα ρίξει η Ελλάδα: Πρόταση από το Παρίσι για µη επανδρωµένα σκάφη επιφανείας και υποβρύχια

Με το βλέµµα να είναι στραµµένο στον πλήρη εκσυγχρονισµό των Ενόπλων ∆υνάµεων, στο κέντρο...