Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Καιρός: Ζέστη με τοπικές βροχές


Για την Κυριακή, προβλέπεται στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρες τοπικές βροχές, στα βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένων καταιγίδων. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στην Θράκη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια τις πρωινές ώρες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 2-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα κεντρικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν νότιοι άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

25 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο Μανιάτης Θεόδωρος Γεννηματάς, δικηγόρος και οικονομολόγος, που διετέλεσε γενικός διευθυντής...
Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο, λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτη των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον...
Μεταξουργείο: Νεκρός 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την ημέρα της εισαγωγής του διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου,...

Από τις αρχές του Μαΐου θα ενεργοποιηθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Από 1 Μαΐου θα ισχύσει η παρέμβαση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με το άνοιγμα της...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ντρέπεται και η ντροπή... 25 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Νίκη.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Καιρός: Σκόνη, λασποβροχές και ισχυροί άνεμοι σήμερα – Πότε υποχωρεί η… «πορτοκαλί ομίχλη»

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι σήμερα, Τετάρτη, 24 Απριλίου, ο καιρός. Σύμφωνα με την πρόγνωση...

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με θυελλώδεις ανέμους τύπου Foehn και αφρικάνικη σκόνη

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην...

Άστατος ο καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου. Αναμένονται τοπικές βροχές στο βόρειο...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο...