“Καλή επιτυχία” ευχήθηκε ο Λαφαζάνης στην Κωνσταντοπούλου για το νέο κόμμα

97
Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, νέο κόμμα,

Πρόταση για «εκλογική συνεργασία» απηύθυνε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την παρουσίαση σήμερα, του νέου πολιτικού της σχηματισμού «Πλεύση Ελευθερίας».

Μιλώντας στον Focus FM, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε: «Η επιλογή να κάνει κόμμα, είναι της κ. Κωσταντοπούλου και είναι δικαίωμά της», διευκρινίζοντας παράλληλα πως η κ. Κωνσταντοπούλου συνεργάστηκε με την ΛΑΕ δεν εντάχθηκε όμως ποτέ. «Από εκεί και πέρα», συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης, «εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο ΕΑΜ, να φτιάξουμε ένα μεγάλο μέτωπο αποτελούμενο από αντιμνημονιακές δυνάμεις, για να απαλλάξουμε τη χώρα από τη μνημονιακή κατοχή, από τη γερμανική μπότα. (…)

Διαβάστε επίσης:  Ο Τσίπρας υπεραμύνθηκε της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες… Δυστυχώς δεν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου αλλού γιατί όλα τα άλλα κόμματα είναι μνημονιακά» σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, και πρόσθεσε:

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Ζωή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε (…) Θα θέλαμε και εκλογική συνεργασία, προκειμένου να καταφέρουμε να παίξουμε ρόλο στην πολιτική ζωή».