Καμμένο ή Μουζάλα θα επιλέξει ο Τσίπρας;

93
Τσίπρας, Καμμένος, Αδρίας,

Ο Πάνος Καμμένος επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα. Μην ξεχνάμε ότι δύο υπουργοί του, ο ένας ο Δημήτρης Καμμένος για λίγες ώρες υπουργός, αλλά και ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ειδικά ο δεύτερος για λεκτικό ατόπημα έδωσε την παραίτησή του.

Στην ουσία ο Πάνος Καμμένος αισθάνεται αδικημένος αν παραμείνει ο Γιάννης Μουζάλας, όταν τα δικά του στελέχη με το παραμικρό λάθος οδηγούνται σε παραίτηση. Και για να είμαστε ειλικρινείς τον λεκτικό ατόπημα του Γιάννη Μουζάλα κατακρημνίζει την εξωτερική πολιτική της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια και δίνει λαβή στα επιχειρήματα της ηγεσίας της πΓΔΜ.

Από τη μεριά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μουζάλας πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, λέγεται ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι συνεργάτες του κ.Τσίπρα επέμειναν να μην γίνει αποδεκτή γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:  Μειώσεις σοκ για 1,2 εκατ. συνταξιούχους από τον επανυπολογισμό των συντάξεων

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μέχρι τώρα φέρεται έντιμα στο κυβερνητικό εταίρο του Πάνο Καμμένο και δεν ξεχνάει τη στήριξη που του παρήχε σε πολύ δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι θα ενεργήσει αντικειμενικά.

Τα σενάρια, όπως είναι λογικό, είναι δύο: ή Καμμένος ή Μουζάλας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι μετά τη Σύνοδο Κορυφής να έχουμε μίνι ανασχηματισμό, όπου εκτός από την αντικατάσταση του κ. Μουζάλα θα έχουμε και μερικές ακόμη διορθώσεις στο κυβερνητικό σχήμα. Με αυτό τον τρόπο θα φανεί ότι ο πρωθυπουργός  δεν υποχώρησε αποκλειστικά και μόνο για το θέμα Μουζάλα.