Καμμένος: Ασύλληπτα παραμένουν τα ηγετικά μέλη της «πρώτης γενιάς» της 17Ν

19
Σε βίντεο η εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ - Οργή Καμμένου

Την άποψη ότι τα ηγετικά μέλη της «πρώτης γενιάς» της 17Ν παραμένουν ασύλληπτα, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας την Παρασκευή στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε πιο συγκεκριμένα ότι «τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που έδωσαν την εντολή για κάποια χτυπήματα, βρίσκονταν εντός και εκτός Ελλάδας και παραμένουν, ακόμα, ασύλληπτα.

Αναφορικά με την παρουσία του Γιώργου Βούτση – Βογιατζή, γιου του Προέδρου της Βουλής, στην υποδοχή του Δημήτρη Κουφοντίνα, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Εγώ για παιδιά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αναφορά, ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη… Τα παιδιά αφήστε τα να παίξουν… Το παιδί έχει τη δική του ευθύνη και δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική, εγώ δεν ασχολούμαι με τα παιδιά των άλλων».

Διαβάστε επίσης:  Ξεκάθαρο μήνυμα Κοτζιά για τα Ίμια: Δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια ειρηνική συμπεριφορά

Σχετικά με την υπόθεση που αφορά την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι «υπάρχουν τρεις επίσημες εξουσιοδοτήσεις του σαουδαραβικού κράτους στον κ. Παπαδόπουλο προκειμένου να προχωρήσει η συγκεκριμένη αγορά». Ο υπουργός Άμυνας επικαλέστηκε και έγγραφο του υπουργείου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο χαρακτηρίζει τον κ. Παπαδόπουλο εκπρόσωπό του στην διακρατική συμφωνία για την πώληση των βλημάτων.