Καμμένος: Πρώτος θα καταθέσω τον μισθό μου για την απόκτηση νέων φρεγατών

17
Στο υπουργείο Άμυνας ο Αποστολάκης με τις ευχές Καμμένου

Το 2019 θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σημειώνοντας πως το κράτος θα δώσει ότι περισσότερο μπορέσει.

Κάλεσμα βοήθειας σε όλους του Έλληνες να δώσουν από το υστέρημά τους για την ενίσχυση του στόλου του Πολεμικού Ναυτικό μέσω λογαριασμού που θα ανοίξει, απηύθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι πρώτος θα καταθέσει τον μισθό του σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τώρα έχουμε την ανάγκη των μεγάλων δωρητών και ευεργετών της πατρίδας. Καλώ τους Έλληνες εφοπλιστές και όλους τους Έλληνες πολίτες από το υστέρημα τους από την 1/1 του 2019 που θα ανοίξει λογαριασμός για την ενίσχυση του στόλου για την απόκτηση νέων φρεγατών και ναυαρχίδων να βοηθήσουν την εθνική προσπάθεια. Να θυμηθούν το παράδειγμα του Αβέρωφ και όλων των μεγάλων ευεργετών».

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Παράλληλα, ο ΥΕΘΑ τόνισε πως πολύ σύντομα η ευθύνη περιοχής του Πολεμικού Ναυτικού θα αυξηθεί σημαντικά και μαζί με αυτή θα αυξηθούν και οι υλικές του ανάγκες. Για το λόγο αυτό το 2019 θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου του Π.Ν. δήλωσε ο κ. Καμμένος σημειώνοντας πως το κράτος θα δώσει ότι περισσότερο μπορέσει.

Μιλώντας κατά τον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου και της επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13, στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά ανέφερε ότι «η σημερινή εορτή αναδεικνύει τον διαχρονικό δεσμό του ελληνισμού με την ορθοδοξία».