Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.1 C
Athens

Καρμικά “μαθήματα” σε 4 ζώδια – Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία για Ταύρους, Σκορπιούς και…

Για μια ζωδιακή “αναμπουμπούλα” προειδοποιεί σήμερα σημειώνοντας πως 4 συγκεκριμένα ζώδια θα πάρουν καρμικά “μαθήματα”.

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται το Σάββατο και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της μέρας είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Άρη από τους Διδύμους που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας, και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που βοηθά με λύσεις και μάλιστα απρόσμενες.

Θα είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία, είναι οι λέξεις κλειδιά για το Σάββατο που ευνοεί και τους έρωτες!

Η Σελήνη, αφού σχηματίσει κάποιες απαιτητικές όψεις τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα περάσει στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, ετοιμάσου για ένα Σάββατο σπιρτόζικο, ερωτικό με εσένα να έχεις άπλετο ενθουσιασμό! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων ενισχύει το κατακτητικό σου ταπεραμέντο και φέρνει εξελίξεις χαρμόσυνες στα προσωπικά σου! Μέρα κατάλληλη για βόλτες, διασκέδαση, δικτύωση, γνωριμίες ή ακόμα και για ένα σύντομο ταξιδάκι με το αμόρε!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, αισθάνεσαι πλήρως ικανοποιημένος μέσω μίας εργασιακής – οικονομικής εξέλιξης. Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα που υπήρχαν γύρω σου και ξεπερνιέται ένα πρακτικό πρόβλημα. Παράλληλα, σήμερα όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη από το ζώδιο σου, σε κάνει να είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ημέρας! Ξεχωρίζεις με το χιούμορ σου, είσαι ασυγκράτητα κοινωνικός και αρκετά πρόσχαρος με όλους! Κυνηγάς αλλά και κατακτάς επιθυμίες, λέγοντας «μια ζωή την έχουμε και πρέπει να την γλεντήσουμε! Επιπλέον σήμερα είναι και η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς και με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου!

Καρκίνος

Σήμερα Σάββατο φίλε μου Καρκίνε, καταφέρνεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον των γύρων σου πάνω σου και γοητεύεις πολύ πιο εύκολα τους άλλους! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής καταξίωσης και ανάδειξης των ταλέντων σου! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα! Ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση, κυρίως λόγω της δυναμικής και αποτελεσματικής σου δράσης! Μπορείς να αναμένεις ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και καλοπέραση!

Ζώδια 11 Μαρτίου

Λέων

Αγαπητό μου Λιονταράκι, για σήμερα Σάββατο με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, δραπετεύεις από την ρουτίνα, διασκεδάζεις, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις σχέσεις, την ζωή ή και τον έρωτα. Η Σελήνη κινείται στο Σκορπιό και δεν λείπουν και κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες για ζητήματα οικογενειακά! Προσπάθησε να μην δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις. Άλλωστε, το αναγνωρίζεις ότι πολλές φορές το σφάλμα σου είναι η ασυγκράτητη υπερβολή σου!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και εποικοδομητικές! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, φέρνει λεφτάκια στα χέρια σου και υπάρχουν εργασιακές εξελίξεις που σε ανεβάζουν πολύ! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη, λόγω βιασύνης, στην οδήγηση! Όπως και να’χει, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και οι ιδέες σου, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, αυτό το Σάββατο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου αφού είναι αρκετά συντροφικό και με όμορφες εναλλαγές που θα σε φέρουν πολύ κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς. Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη δεν λείπουν οι εκπλήξεις από πρόσωπα αγαπημένα, ενώ πολύ πιθανή είναι και μία μετακίνηση σου που θα σε βοηθήσει να πάρει αέρα το μυαλό σου και να ανανεωθείς! Λίγο την προσοχή σου θέλω μόνο στην διαχείριση των οικονομικών σου γιατί ίσως χαλάσεις χρήματα αρκετά και αυτό θα σε πάει πίσω.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Σκορπιέ και πραγματικά, λάμπεις! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου, αρκεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση, απαιτήσεις και ξεσπάσματα! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Παράλληλα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη η μέρα είναι ιδανική για να βελτιώσεις ζητήματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το απόλυτα ερωτικό Σάββατο είναι εδώ … Το χαμόγελό σου και η ενθουσιώδης διάθεσή σου είναι αρκετά για να δώσεις τον δικό σου ξεχωριστό ρυθμό σε αυτή την ημέρα όπου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι αναμενόμενο ότι θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για σένα! Κάποιος ερωτικός θαυμαστής θα σε εκπλήξει… Μία νέα δραστηριότητα θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Γενικότερα πες ναι στις περιπέτειες, μείνε ωστόσο μακριά από τα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Ωστόσο, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου, τις ιδέες σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη καταφέρνεις και λύνεις επαγγελματικά ζητήματα που σε ταλάνιζαν.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα, θα λυθούν σήμερα, λόγω της σοφής και ώριμης αντιμετώπισης σου! Ανταμείβεσαι την σημερινή ημέρα, για την ηρεμία, την υπομονή και την υπευθυνότητα σου, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος, αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός σου! Να έχεις δίπλα σου, μόνο ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη είσαι όλο στα τηλέφωνα με τα αισθηματικά σου…

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Παραδόξως, την σημερινή ημέρα, διακατέχεσαι από έντονη επιθυμία για περιπέτεια, ελευθερία, καλοπέραση, κίνηση και κοινωνικότητα! Προσοχή μόνο χρειάζεται, η τάση σου για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε κοινωνικές επαφές, σχέσεις και συναναστροφές, γι’αυτό φρόντισε να μην είσαι τόσο αυθόρμητος! Να αναμένεις κάποια απόλυτα θετική εξέλιξη στα οικονομικά με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...