Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

«Καταιγισμός» για τα ζώδια: Ο έρωτας έρχεται να σαρώσει Διδύμους, Σκορπιούς και…

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να ηρεμήσει εντελώς η κατάσταση, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς, σε ένα παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, και στις 08/02 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Ετοιμαστείτε λοιπόν για απρόσμενες συναντήσεις με ένα άτομο που είχατε απωθημένο ή θεωρούσατε ότι είχατε αφήσει στο παρελθόν. Θα έχετε επίσης κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Από τις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τις φιλίες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Είναι ευκαιρία λοιπόν να επιλύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με φίλους ή να βάλετε στη ζωή σας καινούρια πρόσωπα τα οποία σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Οι γνωριμίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, όπως επίσης και οι γνωριμίες μέσα από συλλόγους, παρέες και ομάδες. Αν είστε δεσμευμένοι, θα βελτιωθεί η επικοινωνία με το ταίρι σας και θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

H εβδομάδα ξεκινάει με όμορφες επαφές και συζητήσεις για εσάς, αφού στις 06/02 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Θα έχετε κοντά σας πολύτιμους φίλους αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει ένα άτομο και να εκφράσει το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα του για εσάς. Επίσης, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι επαφές με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας/εθνικότητας και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία σε ένα ταξίδι. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτες εξελίξεις ή συναντήσεις με άτομα που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε νέες διαδικτυακές γνωριμίες ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε με κάποιο τρόπο τη σχέση σας. Στις 10/02 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ειλικρινείς απέναντι στο άτομο που έχετε απέναντι σας και θα κάνετε μια κουβέντα η οποία θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις. Αν υπάρχει μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό, τώρα μπορεί να αναζωπυρωθεί ή να έχετε μια παθιασμένη συνάντηση μαζί του/ης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα που θα κορυφωθεί αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα πάθη ή συναντήσεις και επαφές οι οποίες θα πυροδοτήσουν ακραία συναισθήματα και ερωτικές εξομολογήσεις. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να εκφράσετε όσα νιώθετε στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να εκμυστηρευτείτε απόκρυφες σκέψεις ή μυστικά που κρατούσατε μέχρι τώρα για τον εαυτό σας. Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως αποκαλυπτικές και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, όμως από την άλλη μπορεί να σας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις και εμμονές ή να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που θα σαμποτάρουν τη σχέση σας. Ωστόσο, από τις 11/02 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση πιο ανάλαφρη για εσάς η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη θετικότητα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα και να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες, οπότε το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικό για να οργανώσετε ταξίδια, να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να βάλετε στη ζωή σας καινούρια άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας ανανεώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με άκρως ρομαντική διάθεση, αφού στις 06/02 κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Θα ακούσετε όμορφα λόγια που θα γλυκάνουν την καρδιά σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να δείξετε περισσότερη κατανόηση ο ένας στον άλλον. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις ή απρόσμενες επαφές και συναντήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο σε ένα ταξίδι σας ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να πειραματιστείτε. Στις 10/02 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα φέρνει ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Ετοιμαστείτε αυτές τις ημέρες να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με τη σχέση σας και το άτομο που έχετε απέναντι σας. Προσέξτε όμως, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή να σας κατακλύσουν εμμονές και αρνητικές σκέψεις που δεν έχουν καμία λογική βάση. Θα είστε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι απέναντι σε νέες γνωριμίες, επομένως χαλαρώστε και δώστε μια ευκαιρία σε όποιον προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02 θα γλυκάνει την καθημερινότητα σας και είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με έναν/μια συνάδελφο ή να φέρει μια ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και την ανιαρή ρουτίνα και βγάλτε προς τα έξω την πιο ρομαντική σας πλευρά. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια συνάντηση από εκεί που δεν το περιμένετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα απωθημένο σας. Στις 11/02 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η θέση αυτή του Ερμή θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και γι’ αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στη σχέση σας, αφού θα επιλύσετε τις διαφορές σας με λογική και ψυχραιμία, αποφεύγοντας καβγάδες και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το ρομαντικό εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02, μια όψη που θα φέρει επαφές με άτομα τα οποία θα σας γλυκάνουν με τα λόγια και τη συμπεριφορά τους απέναντι σας. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για ερωτικές συναντήσεις και ραντεβού, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να εκφράσετε όλα όσα διστάζατε και κρατούσατε μέσα σας. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτα γεγονότα ή συναντήσεις με άτομα που δεν περιμένατε. Ίσως λοιπόν το ταίρι σας να έχει μια όμορφη έκπληξη για εσάς, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Στις 10/02 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας θα πυροδοτήσει έντονα πάθη και θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Αυτές τις ημέρες θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για εσάς, αφού μπορεί να έχετε μια συζήτηση ή μια συνάντηση που θα σας δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πρέπει να βάλετε φρένο στη ζήλια και την κτητικότητα σας και να αποφύγετε ανθρώπους που προκαλούν δράματα και επιδιώκουν παιχνίδια ανταγωνισμού.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02 θα δώσει μια ρομαντική νότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο, αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν εντάσεις μέσα στην οικογένεια, τώρα θα συμφιλιωθείτε και θα κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε όσα νιώθετε και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση με έναν/μια πρώην. Ωστόσο, το κλίμα θα αλλάξει προς το τέλος της εβδομάδας, αφού η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στις 10/02 θα φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στον χώρο του σπιτιού και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που αγνοούσατε. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τους γύρω σας ή να αποκαλύψετε πράγματα για το παρελθόν σας που σας βαραίνουν. Στις 11/02 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια άκρως ερωτική και εξωστρεφή περίοδο για εσάς. Το επόμενο διάστημα λοιπόν εμπεριέχει έξαψη, πάθος και ενθουσιασμό και προσφέρεται για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ευνοηθεί ιδιαίτερα η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, επομένως μη διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα σας καλωσορίζει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02, μια όψη που φέρνει όμορφες επαφές και ερωτικές εξομολογήσεις. Ο ρομαντισμός τώρα βρίσκεται στα ύψη, επομένως εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την ημέρα για επαφές και ραντεβού και μη διστάσετε να εκφράσετε τις ευαισθησίες και τα συναισθήματα σας. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες επαφές και συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιους από εσάς να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε ίσως σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας. Όλα είναι πιθανά αυτές τις ημέρες, αρκεί να μη διστάσετε να βγείτε εκεί έξω με αυτοπεποίθηση και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Στις 11/02 η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα φέρει στο επίκεντρο θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σκέψη σας τώρα περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν και είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο ένας/μια πρώην. Προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση, ή να επιλύσετε διαφωνίες που μπορεί να είχατε με συγγενικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία ευνοεί ιδιαίτερα θέματα σπιτιού και οικογένειας και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με τα συναισθήματα σας. Σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας και να απαλύνετε πληγές του παρελθόντος. Μάλιστα, το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανατρεπτικό Ουρανό στις 08/02 μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα ζήτημα σπιτιού ή μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν και βρίσκεστε σε μια φάση που προτιμάτε τις γνώριμες καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από τις 11/02 θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε με το ταίρι σας και να βάλετε δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας που θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εξακολουθεί να διελαύνει στο δικό σας ζώδιο και στις 06/02 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αν και γενικά είστε αρκετά εσωστρεφείς και επιφυλακτικοί, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας θα είναι πολύ έντονη τώρα και θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το σωστό μονοπάτι. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κρύβει όμορφες εκπλήξεις και φέρνει ευχάριστες γνωριμίες και επαφές με ενδιαφέροντα άτομα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να λάβετε ένα απρόσμενο μήνυμα που θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Στις 10/02 η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο, θα πυροδοτήσει πάθη και εντάσεις και θα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που προσπαθούσατε τόσο καιρό να καταπιέσετε. Προσπαθήστε λοιπόν να εκλογικεύσετε τις εμμονές και τις αρνητικές σας σκέψεις και προτιμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας, γιατί μόνο έτσι θα πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα απογειώσει τη ρομαντική διάθεση και θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μπορεί αυτές οι ημέρες να μην χαρακτηρίζονται από έντονη κοινωνική διάθεση, είναι όμως μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και να δώσετε συγχώρεση σε άτομα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας το σκηνικό αλλάζει, αφού ο Ερμής θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα σας και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα ευνοηθεί και θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τις σκέψεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βγείτε ραντεβού και να στείλετε επιτέλους εκείνο το μήνυμα που διστάζατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή σας καλωσορίζει με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 06/02, μια όψη η οποία ταιριάζει απόλυτα με τη ρομαντική και συμπονετική σας φύση. Το συναίσθημα τώρα θα απογειωθεί, θα έρθετε πιο κοντά με φίλους και μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή για ένα άτομο που γνωρίζετε μέσα από μια κοινή παρέα. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να εκφράσετε το συναίσθημα σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 08/02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και αναπάντεχες εξελίξεις προς όφελος σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πειραματιστείτε και να κάνετε πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε νέες, αναπάντεχες γνωριμίες και θα βάλετε στη ζωή σας εκκεντρικά άτομα που θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Από τις 11/02 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση θα σας κάνει λίγο πιο κλειστούς και εσωστρεφείς, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές συναντήσεις ή επαφές που για κάποιο λόγο θα κρατήσετε κρυφές. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας τώρα θα είναι πανίσχυρη, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει σε διλήμματα και στη λήψη αποφάσεων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...