Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Κεφαλονιά: Γιατί έκλαιγε το 20χρονο μοντέλο λίγο πριν βρεθεί απαγχονισμένη

Οι γονείς του 20χρονου μοντέλου Σίνεντ Μακναμάρα που βρέθηκε απαγχονισμένη σε γιοτ θαλαμηγού ζητούν από την ελληνική δικαιοσύνη να ερευνηθούν τα πάντα σε ότι χει να κάνει με τον θάνατο-μυστήριο της κόρη τους και αποκαλύπτουν ότι μίλησαν με την κοπέλα λίγο πριν πεθάνει και κλαίγοντας αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί με άλλο μέλος του πληρώματος στη θαλαμηγό.

Με δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένει από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.

Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία. Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο.

Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Sinead σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της.

Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους».

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών, για το θάνατο της Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό, συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή της να μην δουν την σορό: «Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι απέτρεψε τη μητέρα της Sinead McNamara, Κάιλι και την αδερφή της Λόρεν, από το να επισκεφτούν τη σορό της στο νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να πάνε να τη δουν σε τόσο κακή κατάσταση».

Από εκεί και πέρα στην κατοχή των ελληνικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται video από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ, το οποίο, σύμφωνα με το news.com.au, φέρεται να έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Σε αυτό το βίντεο βασίζει πολλά η αστυνομία όπως και στο κινητό της το οποίο επίσης ερευνάται τις τελευταίες ώρες.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της θαλαμηγού Alberto Baillères, έχει αναχωρήσει από την Κεφαλονιά από την περασμένη Τρίτη και στη θαλαμηγό βρίσκεται μόνο το πλήρωμα.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες το μοντέλο θα υποδέχονταν την μητέρα και την αδερφή οι οποίες είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Ποια ήταν η 20χρονη influencer

«Ζήσε τη ζωή με πάθος χωρίς φόβο» ήταν το μότο της γεννημένης το 1998 Sinead Mcnamara με καταγωγή από το Port Macquarie, που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε μετακομίσει στο Σίδνευ.

Μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια, η θάλασσα και η περιπέτεια! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα ταξίδια της διασκεδάζοντας τους περίπου 15.000 followers. Εκτός από μέλος πληρώματος σε πολυτελή σκάφη η Sinead ασχολιόταν και με το μόντελινγκ διαφημίζοντας μαγιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s not easy to find untouched waters in Rhodes but when you do it’s pretty bloody amazing, this calls for nudey dips and relax time 🕺🏽🕺🏽🛁 Just don’t slip on the pointy rocks 🤦🏼‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

From pool bar to cave bar to salsa bar. What a cracker of a Saturday, Can it get any better 🤠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sunday isn’t it 🐒 Time to start my @fitazfk program 🙅🏼‍♀️🍩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) στις

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Παγώνουν οι οικοδομικές άδειες στην Αθήνα

Το "πάγωμα" της έκδοσης νέων οικοδομικών αδειών αναμένεται να αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας ανήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης Χάρης...

Αφρικανική Σκόνη: Ποια χημικά στοιχεία εντοπίστηκαν στην ατμόσφαιρα της Αττικής

Ένα κύμα αφρικανικής σκόνης κάλυψε όλη τη χώρα την Τρίτη (23/4) «βάφοντας» τον ουρανό πορτοκαλί και κάνοντας την ατμόσφαιρα στην Αττική ιδιαίτερα αποπνικτική, με...
Αυξάνονται οι ημέρες καραντίνας για όσους έρχονται από το εξωτερικό

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο “Ελ. Βενιζέλος”

Ένα Boeing 737 της εταιρείας Transavia που εκτελούσε την πτήση από Αθήνα στο Παρίσι «Ελ. Βενιζέλος – Ορλύ» στις 15:00 και απογειώθηκε στις 15:20 χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα...

Ρέντη: Πώς οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών

Την συμμορία χούλιγκαν που εμπλέκεται μεταξύ άλλων στην δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών στου Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Αρχιφύλακα Γεώργιου...

Aκτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια: Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για το Πάσχα

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους το Πάσχα, με μειωμένες τιμές. Με...

Απαιτεί η Γερμανία διακοπή ερευνών για ελληνικούς υδρογονάνθρακες;

Αυτό που έκαναν οι Γερμανοί αποτελεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή επί της ουσίας και στην πράξη ΔΕΝ υφίσταται Έλληνας.....

Η φωτογραφία της ημέρας

Η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» την πρωτεύουσα 24 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σοκαρισμένη η οικογένεια του εφοπλιστή που αυτοκτόνησε

Μυστήριο παραμένει μέχρι και σήμερα ο λόγος για τον οποίο ο 63χρονος εφοπλιστής Ιμάντ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30 Σεπτεμβρίου Ισχυρός σεισμός 7,1 R πλήττει την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1636.... Ισχυρός σεισμός 7,1 R πλήττει την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο. Οι...

Δύο συλλήψεις σε Κεφαλονιά και Ζαγόρι Ιωαννίνων για εμπρησμό

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για εμπρησμό. Η μία σύλληψη έγινε στην περιοχή...

Αυτοκτονία ασθενή στο “Αττικόν”

Ασθενής που νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική του Αττικού Νοσοκομείου αυτοκτόνησε πέφτοντας από το παράθυρο του...